ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Výroba, maloobchod, prodej: -nábytek -plastová okna, dveře.

Prodej, montáž: -vše pro voda, topení, plyn, odpady -tvarovky, ventily, fitinky, potrubí, drenáž, hadice -kotle, bojlery, čerpadla, radiátory -sanitární technika, keramika.

Montáž: -voda, plyn, topení -kompletní montáž vodoinstalace a zdravotní instalace -plynoinstalace -dodávky kotlů -revize plynu -topení. Prodej: -instalační materiál -topenářský materiál. Stavební činnost: -zateplování budov -rodinné domy na klíč.

Maloobchod, montáž: -okna, dveře-shrnovací, žaluzie, těsnění -vybavení koupelen -zrcadla-dle výběru -stavebnicový nábytek.

Služby: -zpracování přípravné a projektové dokumentace na venkovní a kabelové rozvody VN** a NN**, transformační stanice VN** a NN** -investorsko-inženýrská činnost -dozor stavby -dodavatelsko-inženýrská činnost -realizace venkovních a kabelových rozvodů VN** a NN**, venkovních a vnitřních trafostanic 22/04 kV, ...

Maloobchod, prodej: -železářské zboží -spojovací materiál -domácí potřeby.

Výroba: -z vymývaného betonu -cementové zboží -dlažby, schody, desky -zahradní vázy -obklady bazénů a soklů -fontány -květináče -lemy bazénů -atypické výrobky.

Maloobchod, prodej, montáž: -plovoucí podlahy -laminátové, dřevěné, korkové -příslušenství -lišty, lepidla, stěrky -PVC -tuzemské, zahraniční, různé šířky -koberce -bytové, průmyslové, kusové, běhouny -korky -podlahové, obkladové, přírodní -parkety -pokládka, renovace, broušení, lakování -garnyže -různé délky ...

Prodej: -kompletní sortiment topenářského zboží -nástěnné kotle průtokové, kondenzační, stacionární kotle -zásobníky TUV, regulace, solární kolektory -tepelná čerpadla, radiátory a další topenářské zboží -komplexní nabídka řešení vytápění a topení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -keramické dlažby, obklady -obklady, dlažby českých i zahraničních výrobců za výhodné ceny -nerezové dřezy řecké firmy FRAMKE -vodovodní baterie -sanitární keramika -koupelnový nábytek -výrobky firem RAVAK, TEICO, TAB, VAGNERPLAST. Služby: -zajištění pokládky a montáže.

Dodávka, montáž: -čistírny odpadních vod -domovní a bytové ČOV -ČOV pro restaurace, motely a čerpací stanice -septiky, nádrže, jímky, sudy -bazény -oválné bazény -kruhové bazény -zastřešení bazénů -příslušenství k bazénům -bazénová chemie.

Výroba izolačních hmot: -lehké stavební desky -vícevrstvé desky v kombinaci s polystyrenem, s minerální vatou -akustické desky -tepelněizolační desky HERAKLIT, LIGNOPOR.

Výroba, montáž: -rodinné domy -montované domky -dřevostavby -novostavby -chaty -dřevěné domky. Služby: -doprava vnitrostátní -práce autojeřábem. Prodej: -stavebniny -hutní materiál -doprava do domu.

Maloobchod, prodej: -stavební materiály kompletně pro hrubou stavbu. Služby: -doprava -práce s rypadly a nakladači.

Služby: -zpracování plechů na CNC lisech -zámečnické práce -povrchová úprava vyrobených dílů práškováním nebo ředidlovými barvami -konstrukční zpracování rozvaděčů -kompletace rozvaděčů pro technologické linky, obráběcí centra -kompletace elektroměrových a okruhových rozvaděčů Výroba, montáž, instalace, servis: -rozvaděče. ...

Výroba, prodej: -textilní výrobky -záclony -dekorační soupravy -koberce a textilní díly pro automobilový průmysl. Služby: -sprejování -potisk. Provozovna: -Zdíkov 144 telefon 388426804.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -barvy, nátěry -míchání nátěrových hmot -fasádní, interiérové barvy -laky, lazury, autolaky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -keramické obklady, dlažby -betonové dlažby -koupelnové doplňky -stavební chemie -lepidla -tmely silikonové, akrylátové -stěrky, spárové hmoty -přísady do betonů a malt -nářadí pro obkladače. Služby: -obkladačské a podlahářské práce -doprava zboží.

Služby-řemeslo: -truhlářství -zakázková výroba -kuchyně -dětské pokoje na míru -vestavěné skříně -vchodové dveře z masivu -zahradní nábytek.

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.

Služby: -topenářské práce -instalatérské práce. Prodej, montáž: -boilery -čerpadla -kotle -zahradní program -baterie -doplňky -čističky odpadních vod.

Maloobchod, prodej, pokládka: -koberce -podlahové krytiny. Půjčovna: -stroje na čištění koberců.

Služby: -pila -zakázková výroba řeziva -nákup a prodej dřeva a řeziva -výroba palet a podlážek -výroba stavebního řeziva -doprava řeziva.

Maloobchod, prodej: -stavebniny -střešní krytiny KM BETA, TONDACH, CEMBRIT, BRAMAC -zvukové a tepelné izolace -obklady, dlažby -sádrokartony -fasádní systémy -betonové a pálené tašky -písky, drtě, štěrky -stavební hmoty -uhlí, brikety.