ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Dodávka a montáž: -interiérových dveří a zárubní -plovoucích podlah -schodišť -půdních schodů -prodej a sklad pouzder pro posuvné dveře -prodej dřevomateriálu palubky, prkna, hranoly.

Výroba, prodej, pokládka, údržba, renovace: -parkety, parketové vlysy. Služby: -obchodně poradenská činnost v oblasti podlah -kontrola podkladních betonů -měření vlhkosti -pořez kulatiny -výroba krovů z dodané suroviny -půjčovna brusek na úpravu parket. Výhradní dovozce laků EUKULA a lepidel KIESEL: -SRN.

Maloobchod, prodej: -drogerie -barvy -laky -technická chemie -semena -postřiky -hnojiva.

Výroba a prodej kuchyňských dvířek, protipožárních, nehořlavých a žáruvzdorných materiálů Grenamat, expandovaného Vermikulitu, terasového systému z WPC (dřevoplast) Grenadeck, plotovek z WPC Grenafence, extrudovaných WPC profilů Grenalit, dřevotřískových foliovaných desek, MDF desek s vysokým leskem Grenagloss.

Zaměření, dodávka, montáž: -plastová okna -vchodové dveře -likvidace starých oken -zednické začištění -žaluzie -parapety -rolety -sítě proti hmyzu.

Maloobchod, prodej: -laky na dřevo Heidelberger Lackfabrik -průmyslové silnovrstvé lazury pro stříkání vysokotlakem Impra -silnovrstvé i tenkovrstvé lazury pro natírání štětcem -tmely -mořidla, ředidla, lepidla -oleje pro povrchovou úpravu -opravné vosky -brusivo -vyspravovací a spojovací materiály.

Služby: -truhlářské práce -stavební truhlářství. -tesařské práce -zemní práce traktorbagr Pila: -Ratibořice - Občiny u Ratibořských Hor -pořez dřeva ve mzdě -prodej řeziva, hranoly, fošny, prkna, latě, sušené truhlářské řezivo, palivové odřezky, piliny -výroba a montáž krovů -lešenové podlážky -palety ...

Služby: -komplexní stavební práce -rodinné domy -rekonstrukce a opravy památkových objektů, občanských a bytových staveb -novostavby -výstavba firemních objektů -haly, administrativní budovy -stavby na klíč -zateplení budov -půdní vestavby. Prodej, montáž: -plastová okna a dveře systém SALAMANDER.

Služby: -výroba schodišť -celodřevěná, ocelová, kombinovaná, samonosná -plovoucí podlahy -dřevěné, korkové, přírodní linoleum -technická příprava pro výrobce schodišť a atypického nábytku, interiéru -interiérová tvorba -atypický nábytek.

Maloobchod, prodej: -paliva -stavebniny -stavební materiál -uhlí. Služby: -stavební práce -stavby na klíč.

Výroba, prodej: -rozvaděče. Služby: -průmyslová automatizace -kamerové systémy -servis, revize elektrických zařízení.

Velkoobchod, dovoz, import: -armatury značky SAGITTARIUS pro rozvody vody, topení, plynu -klasické a pákové baterie -klasické ventily na jednu vodu -koupelnové doplňky -sprchové hlavice, hadice, soupravy, držáky -topenářské armatury -kulové ventily -časové ventily LA TORRE -sifony -podlahové vpustě -těsnění -zpětné ...

Velkoobchod, maloobchod: -voda, topení, plyn -klasické a pákové baterie -koupelnové doplňky -sanitární keramika -sprchové kabiny a vaničky -vany -PVC a PPR trubky a tvarovky -měděné trubky a tvarovky -podlahové topení, radiátory -topenářské armatury -izolace -krycí lišty -bojlery -dřezy -expanzní ...

Služby: -vodoinstalatérské práce -montáž dřezů a bojlerů -veškeré opravy -čištění odpadů -rekonstrukce -výměny stoupaček -montáže vodoměrů. Maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -domácí potřeby, sklo -železářství -potřeby pro kutily a zahrádkáře -klíče a zámky -velký výběr dekorativních svíček -sběr foto a ...

Zpracování, výroba, prodej: -jehličnaté a listnaté dřevo -trámy, hranoly a latě -dřevostavby a protihlukové stěny -palubky a paletové přířezy -palivové dřevo -kratiny, odřezky a piliny. Služby: -pila -těžba a odvoz dřeva -zajištění a pomoc při vývozu výrobků ze dřeva do zahraničí -výkup kulatiny a surových kmenů.

Prodej: -zateplovací systémy -profily a desky na sádrokarton -materiál pro zdění -střešní krytiny. Služby. -doprava zakoupeného zboží.

Služby: -úprava a vybavení interiérů na klíč -dodávky a montáž žaluzií a kancelářského nábytku -kuchyně -plovoucí podlahy. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -světelné zdroje, svítidla -bojlery -průtokové ohřívače -elektroinstalační materiál -kabely Zakázkový prodej: -elektrospotřebiče -elektronika.

Prodej, montáž, servis: -plynová zařízení 8 KW - 1 MW -závěsné, kondenzační a litinové kotle JUNKERS -kotle na pevná paliva zplyňovací kotle AGROMECHANIKA, ATMOS -zásobníky na ohřev vody -JUNKERS, Dražice, REGULUS, SOLAR POWER -plynové -elektrické -solární -tepelná technika STIEBEL ELTRON, AEG, JUNKERS -tepelná ...

Maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Montáž, revize a opravy: -elektrická zařízení -elektroinstalace. Služby: -přihlášky k odběru elektřiny. Výroba: -rozvodnice a elektroinstalace.

Pila: -řezivo -hranoly, fošny, latě, prkna -krovy včetně montáže a položení střešní krytiny -paletové přířezy dle dohody -truhlářské řezivo -smrk, borovice, modřín, buk, dub -pořez kulatiny -pořez vlastní kulatiny -výkup kulatiny -smrk, modřín, borovice -vlastní odvoz -vlastní manipulace -šalovací prvky ...

Výroba, prodej: -řezivo BOR, SM stavební BOR, SM truhlářské SMtesařské -štěpky -piliny -pořez kulatiny.

Půjčovna: -lešení. Prodej: -spojovací materiál -kotevní technika -nástroje, nářadí -barvy, nátěry, tmely. Služby: -kompletní dodávky střech -developerské projekty.

Betonárka. Výroba: -veškeré druhy betonových směsí -pronájem betonpumpy SCHWING -celoroční provoz -systém jakosti ČSN EN ISO 9002. Provoz: Jindřichův Hradec Jarošovská 753/II - areál Stavcent tel.384326990;606686206 fax 384326991 e-mail j.hradec@cmbeton.cz www.cmbeton.cz

Instaluji bezpečnostní dveře a kování Sherlock. Vylévám zárubně betonem proti roztažení. Přidávám další zámky, řetízky, závory a kukátka na dveře.

Služby: -elektromontážní práce. Maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál.