ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Práce: -truhlářské. Výroba: -EUROOKNA -vchodové dveře-z masivu -vnitřní dveře -schodiště, zábradlí.

Výroba, prodej: -nerezové materiály, armatury a tvarovky pro potřeby potravinářského a farmaceutického průmyslu -nerezové armatury nahrazující mosazné kohouty a dílce pro sklepy a stáčírny -speciální armatury pro pivovarnictví -speciální armatury pro zpracování a výrobu vín.

Projekce, inženýring, dodavatel: -regulace vytápění a klimatizace -řízení technologických a chemických procesů -software pro měření a regulace tepla.

Pila: -dřevovýroba -pilařská výroba -prodej -stavební a truhlářské řezivo.

Prodej: -řezivo -palubky, hranoly, střešní latě, prkna -pro zahrádkáře štěpka a mulčovací kůra -dřevo.

Výroba, montáž: -elektrorozvaděče -montáž elektroinstalace -revize elektro -hromosvody.

Výroba: -ocelové konstrukce -nerezové zábradlí -montované haly i žárově zinkované -dveře a okna z Al profilů -zimní zahrady -svařování hliníku.

Prodej: -vodovodní baterie, sprchové kouty -sanitární keramika-WC, vany, umyvadla -plastové vany TEIKO, VAGNERPLAST, POLYSAN -koupelnový nábytek, doplňky -kotle, radiátory, čerpadla -bojlery, průtokové ohřívače -potrubní systémy-vodovodní, kanalizační teplovodní, drenážní, vnitřní instalace.

Těžba kamene. Výroba: -žulové kostky všech rozměrů včetně nadstandardních velikostí -soklové kameny -obklady -dlažby -pomníky z přírodního kamene -štěrkové drti všech frakcí.

Distribuce, průmyslová automatizace: - programovatelné automaty, operátorské panely, servo pohony, frekvenční měniče, roboty, CNC systémy - průmyslové displeje - skříně a rozvaděče - monitorovací systémy.

Maloobchod, prodej servis: -spotřební elektronika -elektrospotřebiče -audio, video-kazety -elektroinstalační materiál -svítidla -antény, satelity.

Maloobchod, prodej: -sanační omítky BAYOSAN -venkovní nátěry -barvy na beton -suché maltové směsi -stavební systémy -zateplovací systémy.

Maloobchod, prodej: -železářské zboží -ruční elektrické nářadí -zahradní technika -spojovací materiál -stavební chemie.

Oprava: -plynové spotřebiče. Otevřeli jsme pro Vás kamennou pobočku naší firmy Plynoservis Kail, Jírovcova 31, České Budějovice. Výhradně se zabýváme těmito značkami - Baxi, Mora, Ferroli, Karma, Vafky, Gamat, De Dietrich, Fagor, Thermona, Berreta, KP-Brno, Gasex, Destila, katalycká kamna, olejové hořáky Bentone, Vařiče-Meva. Naší ...

Služby: -pořez dřeva na katru z vlastní hmoty. Zakázková výroba, prodej: -prkna a fošny -hranoly -krokve a střešní latě -krovy -podlahové palubky. Maloobchod, prodej: -obkladové palubky.

Pila: -krovy, hranoly, fošny -latě, prkna, plaňky -dřevěné zahrádky. Prodej: -stavební řezivo.

Velkoobchod, prodej: -vzduchotechnika -izolační materiály tepelné -ocelové konstrukce -projekce, realizace, servis.

Prodej: -laminované a dýhované dřevotřískové desky pro výrobu nábytku -laťovky -překližky -hobry -akulity -MDF* desky -nábytkové hrany -těsnící lišty -kuchyňské pracovní desky -kování, zámky, závěsy, výsuvy -nohy, stojany -vruty, úchytky -okenní parapety -dveře venkovní, vnitřní (interiérové) -kuchyňská dvířka ...

Maloobchod, prodej: -elektrospotřebiče -elektroinstalační materiál.

Prodej, montáž: -dřevěná, plastová a hliníková okna a dveře -vnitřní dveře foliované, dýhované, celodřevěné -vchodové dveře plastové a dřevěné -pllovoucí podlahy -parapety, žaluzie, sítě proti hmyzu.

Prodej, montáž: -topná tělesa.

Velkoobchod, prodej: -stavební materiály -obklady, dlažby -nářadí pro řemeslníky.

Prodej: -výztuže do betonu -materiály pro průmyslové podlahy.

Dodávka, montáž: -sádrokartonové systémy -střešní okna -úpravy krovů střešních konstrukcí.