ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Obchod, prodej, služby v oblasti odborné aplikace výrobků, servisní a odborné poradenství, rozvoz, dodávky. Barvy: -vnitřní - disperzní, latexové, silikátové, minerální, speciální -fasádní - disperzní, silikátové, silikonové, minerální, speciální -tónovací pasty. Tmely: -vnitřní -fasádní. Omítky: -fasádní - silikátové, silikonové, ...

Zámečnictví. Výroba, montáž: -světlíky -boční průsvitné a průhledné stěny pasáží, sportovišť, kanceláří -zastřešení skleníků, bazénů, zimních zahrad, verand, plováren -venkovní přístřešky, čekárny, nástupiště -zastřešení vchodů, parkovišť -dělící stěny, přepážky interiérů -protihlukové bariéry

Výroba a prodej Dřevěných briket z tvrdých materiálů: BUK, DUB MERANTI... AKČNÍ CENY! Stavebně truhlářská výroba. Pilařská výroba. Pořez kulatiny ve mzdě do průměru 71 cm Výroba palubek, obrazových a stavebně truhlářských lišt, plotovek.... Čtyřstanné hoblování ve mzdě

Prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla. Elektroinstalační práce.

Doprava: - nákladní vnitrostátní - do 12t. Dřevovýroba: -stavební a truhlářské dřevo.

Elektroinstalace tj. bytové i nebytové silové i datové elektrorozvody, zabezpečovací systémy, hromosvody, revize, montáže designových i průmyslových svítidel.

Stavba, rekonstrukce: -betonové a pletivové ploty. Poradenství a konzultace staveb. Bourací práce. Výstavba, rekonstrukce: -betonové zdi. Výkopové práce. Pokládka, rekonstrukce: -ploché a zámkové dlažby -obrubníky -palisády. Velkoobchod a maloobchod s betonovými výrobky.

Závěsné háky, silikonové maskovací zátky a krytky. Maskovací a krycí materiál pro povrchové úpravy (práškové lakování, anodizace, galvanizace). Polyesterové, polyimidové a sklotextilní maskovací pásky pro vysokoteplotní aplikace (lakovny, galvanizovny) a jejich zpracování dle požadavků zákazníka. Tvarové výseky, disky a maskovací přípravky ...

Velkoobchod: -spojovací mateiál -vruty, šrouby, matice, hřebíky, závitové tyče -vruty do dřevotřísky -šrouby do sádrokartonů -samovrtné šrouby do plechu -hmoždinky a kotevní materiál MUNGO -trhací nýty BRALO.

Stavby: -rodinné domy na klíč -kompletní stavby -ploty. Betonárka: -výroba betonové směsi.

Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -střešní okna ROTO, VELUX -výškové práce vysokozdvižnou plošinou MP-16 Služby: -autodoprava kontejnerů-AVIA.

Kovovýroba. Strojní a stavební zámečnictví. Autoopravárenství. Pronájem skladovacích prostor. Práce: -topenářské -instalatérské -rozvody plynů, plynovody -vysokozdvižná plošina -MP 20 LIAZ -projekční. Výroba: -izolační dvojskla, trojskla. Prodej: -sklo.

Prodej tepelného izolačního nátěru na bázi keramických bublinek a akrylátové pryskyřice. Průmyslové podlahy KORODUR.

Zakázkové truhlářství, výrobky ze dřeva na míru. Nábytek, vrata, dveře, podlahy, zkrátka vše co si budete přát od kvalitního truhlářství za velice příznivé ceny s vysokou kvalitou odvedené práce.

Výroba, prodej, montáž, servis: -dřevěná eurookna-euro okna -plastová okna -příslušenství.

Prodej, montáž: -plastová okna, dveře -dřevěné okna, dveře -střešní okna -parapety, žaluzie, sítě proti hmyzu -garážová vrata.

Velkoobchod: - telekomunikační materiál pro výstavbu sítí a vnitřních rozvodů - komponenty pro nadzemní sítě - kabelové chráničky - krycí desky, fólie - kabely a vodiče - rozvodné skříně - elektroinstalační materiál - kanalizační a meliorační systémy.

Výroba, prodej: - okna, dveře, parapety - plastové, hliníkové - výstavba pozemních a inženýrských staveb - vypracování architektonických návrhů a projektů.

Práce: - hliníková okna, dveře, prosklené fasády - opláštění budov, Alucobond, Reynobond - zimní zahrady

Velkoobchod: - spotřební zboží. Sortiment: - kuřácké potřeby - hygienické potřeby - baterie - hrací karty a svíčky. Provádíme: - reklama na zápalky. - malířské a natěračské práce.

Prodej a pokládka: -podlahové krytiny -PVC -koberce -marmolea -dřevěné a laminátové plovoucí podlahy, parkety, korky.

Dodávka: -centrální vysavače HUSKY -střešní okna VELUX.

Dodávka: -deskové výměníky -těsnění deskových výměníků -servis deskových výměníků -desky k deskovým výměníkům -náhradní díly v nápojovém průmyslu -destičkové dopravníky, modulární pásy.

Chemické a stavební materiály -AVENARIUS, SIKA: -živičné nátěrové hmoty -antikorozní nátěry -zateplovací systém AGROTHERM -přísady do betonu a malt -sanace a ochrana betonu -průmyslové podlahy -ochrana dřeva-nátěry -protipožární nátěry. Průzkum a měření vlhkosti fasád. Speciální stavební práce: -ochrana ocelových, dřevěných ...