ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Stavební činnost: -dřevostavby -stavební tesařství -střešní konstrukce -dodávky a montáž střešních vazníků -pilařská výroba -zemní práce, demolice -kanalizace, vodovody -chodníky, pokládka zámkových dlažeb Prodej: -stavební řezivo-střešní latě.. -lehké dřevěné haly, chaty, zahradní domky, prodejní stánky. Půjčovna lešení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -železářské zboží -spojovací materiál -kování -zámky.

Výroba: -kovové konstrukce -kotle -kontejnery. Práce: -zámečnické -kovoobráběčské.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál On-line prodej: - železářské zboží - kotevní patky, zemní vruty, tesařské kování - plotové systémy, nářadí, - spojovací materiál

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -technické materiály: -textilie technické -textilie bytové -textil čalounický -provazy, lana, motouzy -hadice, fólie a plachty -řetězy, řetízky a ocelová lanka -vruty, šrouby, matice, podložky -čistící a mycí hadry -plsť, filc -technické plasty a pryže: -technické plasty a pryže ...

Velkoobchod a maloobchod: -elektroinstalační materiál -rozvážka možná Provozovna: -39701 Písek, Nádražní 448 tel.382265130 p.Heřmánek vedoucí -Český Kümlov

Velkoobchod, maloobchod, dodávka, montáž: -radiátory deskové, litinové -náhradní díly -kotle litinové, ocelové -podlahové vytápění.

Velkoobchod, maloobchod, servis, prodej: -plynové kotle VAILLANT -čerpadla tepelná -izolace tepelné. Měření tepla, regulace.

Stavební práce: -kompletní střešní konstrukce -rekonstrukce plochých střech -opravy teras, balkonů -zateplování fasád -montáž hromosvodů -tesařské -klempířské -pokrývačské -montáž střešních oken -montáž sádrokartonů. Pronájem: -lešení PERY. Prodej: -střešní krytiny všeho druhu (betonové, pálené, živičné) -střešní ...

Výroba chovatelských potřeb z betonu: -betonové misky -hračky pro ptáky, hlodavce -terarijní misky -vyhřívané kameny.

Služby: -prodej stavebnich materialu -poradenské činnosti -sádrokartonářské práce.

PROFI-PRODEJ.CZ je spolehlivý internetový obchod s topenářskou a instalaterskou technikou, který vám přináší vždy nejaktuálnější nabídku včetně maximálního množství informací o nabízeném zboží.

Výhradní dovozce do ČR parotěsné fólie a paropropusné fólie MARSOL, distributor reflexní parotěsné fólie PAROFOL, distributor stavebních fólií a polorukávů, střešní fólie, malířské fólie, stretch fólie, samolepící pásky, nářadí.

Výroba a montáž: -plechová okna -skladové a archivační regálové systémy. Montáž: -elektronické prvky. Výroba: -převodové skříně -parkovací a závorová technika -lehké mobilní tribuny. Služby: -průmyslové velkosériové lakování mokrou cestou do rozměrů v = 2.700 X š = 350 mm -strojní obrábění na klasických i CNC strojích.

Ručně tkané textilní koberce. Výroba: -tkaní nástěnek, přehozů a běhounů z dodaných i vlastních textilních materiálů dle návrhu zákazníka od šíře 40 cm do 110 cm, délka do 20 m. Možnost volby odstínů, neomezeně kombinací barev a výběr ze 150-ti vzorů.

Velkoobchod, maloobchod: -stavebniny -materiál stavební.

Výroba: -nábytkové kování. Služby: -kovovýroba -zámečnictví. -montážní práce -kompletace výrobků

Velkoobchod: -elektroinstalační materiál a svítidla. Sortiment: -kabely, vodiče a příslušenství -elektromateriál, kabelové žlaby, -domovní spínače, zásuvky a vidlice -průmyslové spínače, zásuvky a vidlice -přepěťové ochrany -modulové přístroje a příslušenství, jističe, proudové chrániče, spouštěče -pojistky, spodky, ...

Velkoobchod: -elektrická topná tělesa -průtokové ohřívače a bojlery -klimatizační a ventilační jednotky -odsavače par -žárovky, zářivky, výbojky, svítidla OSRAM -baterie, svítilny -plynové kotle, plynové ohřívače vody.

Stavební práce: -ruční výkopové práce -obklady a dlažby -sádrokartony -rekonstrukce bytových jader -zateplení budov -zemní práce.

Maloobchod, prodej: -nábytkové kování -železářství -spojovací materiál -elektro -stavební nářadí.

Opravy, servis: -plynové kotle, topidla -plynové sporáky, bojlery. Dodávka, montáž: -plynové kotle -ústřední topení -rozvody vody, plynu.

Poradenství: -nátěrové hmoty a technologie v průmyslu a stavebnictví -poradenství a obchodní centrum biocidů BIOSTAT -technické poradenství pro fasádní nátěry firmy SAINT GOBAIN, WEBER, TERRANOVA.

Prodej: -automatické pohony pro garážová vrata, vjezdové brány a závory -závory -parkovací systémy -kování pro vrata a brány. Provozovna: -České Budějovice, U Pily 636.

Výroba rozváděčů. Řídící systémy. Měření a regulace. Přenos a zobrazování dat.