ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Prodej: - krbových kamen, - kotlů zplynovacích, na tuhá paliva a na dřevoplyn - sporáků Atmos, Fiko, Viadrus a Dakon.

Stavební firma Výstavba, přestavba, realizace: - pozemní stavby na klíč - průmyslové objekty - bytové domy. Rekonstrukce: - zateplování objektů, fasády. Dodávka, montáže: - plastová, dřevěná a hliníková okna, dveře - sádrokartony, sádrokartonové příčky - vnitřní i venkovní obklady, dlažby, zámková dlažba. - zabezpečovací ...

Dodávka: - garážová vrata - dveře, okna. Dodávka a montáž: - sádrokartony - zateplování staveb, fasád Pokládka: - vnitřní obklady a dlažby - venkovní dlažby (terasové, kamenné, vegetační a zámkové). Rekonstrukce - koupelny - bytová jádra na klíč.

Pila, prodej: - řezivo - palivové dřevo - plotovky - palubky - trámy - latě.

Truhlářské práce, truhlářství. Výroba: - kuchyňský nábytek - nábytek - dveře - balkony.

Truhlářské práce. Výroba: - schodiště samonosná, lomená, s podestou, obkládaná - interiérové dveře - nábytek.

Výroba, prodej: - konvexní a šroubové hřebíky - hřebíky pro strojní sbíjení.

Záruční a pozáruční servis, revize: - plynové kotle - ohřívače vody.

Prodej: - nábytkové kování.

Prodej, zástupce firmy Vaillant - kotle.

Zdící materiály: - Keratherm, Porotherm, He]uz' Porfix, Ytong... - Sypké hmoty- písky, šiěrky, kačírek, mramorová drť... - Sypké materiá!y- cement, vápno, omítky, lepidla, stěrky'.. - ocelové materiály- karj sÍtě, žebírková ocel, zárubně''. - Spojovací materiál- šroubky, vruty, pociožky, matice, závltové tyče, ...

Stavebniny. Prodej: -stavební materiál.

pilařská výroba výroba stavebního řeziva impregnace řeziva tepelné ošetření řeziva ISPM výroba palet a přepravních beden na zakázku

Dodávka, e-shop, eshop: - stolařské potřeby - tmely na dřevo, vosky Novoryt, spojovací prvky pro dřevo a umělé hmoty, DMT brousky, pily, kaučukové čističe, brousky diamantové, brusné válce, houby, rouna, lamely spojovací.

Prodej, velkoobchod, zásilková služba: -elektro -kabely -konektory pro silnoproud a slaboproud -vodiče -příslušenství elektro -zástupce firmy ILME - konektory.

Velkoobchodní prodej, dovoz a vývoz speciálních armatur a čerpadel.

Prodej a montáž vysoce kvalitních plastových oken, dřevěných oken a hliníkových oken . Garážová vrata, markýzy, rolety, žaluzie, servis. Poradenství a cenová nabídka zdarma.

Montáž: -plastová a hliníková okna -speciálně dvojitě těsněná -automatické dveřní systémy.

Montáž: -plastová a hliníková okna -speciálně dvojitě těsněná -automatické dveřní systémy.

Prodej: - stavební řezivo Stavba a prodej: - krmelce - posedy - boudy pro psy - králíkárny - suché WC - nářaďové domky - kůly - domečky pro děti. Výroba: - myslivecká zařízení.

Prodej: -hutní materiál -materiál pro vodaře, topenáře i plynaře -železářství, drogerie -střešní krytiny -dutinkové polykarbonátové desky a příslušenství. Areál bývalého školního statku.

Montáže rozvodů: -topení -voda -zemní plyn: -domovní přípojky -kotelny bez omezení výkonu -středotlaké rozvody -propan butan: -instalace nádrží -podlahové vytápění -kotelny. Rozvody v plastech a mědi. Prodej: -instalační materiál -kotle všech značek. Drobné stavební práce.

Výroba: -pilařská -impregnace dřeva -paletové přířezy -prkna -hranoly -trámy, střešní latě, kompletní vazby, stavební řezivo, sušené truhlářské -řezivo, paletové přířezy, impregnaci řeziva, sušení vlastního řeziva. Prodej: -fošny, latě, prkna, hranoly -stavební řezivo, vazby -sušené truhlářské řezivo, sušení řeziva -palivové ...