ALFA-OMEGA technology s.r.o.
OXO plus s r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Prodej, montáž, servis: - telekomunikační technika - pobočkové telefonní ústředny - telefonní přístroje, faxy Oprava a servis telefonních rozvodů. Výroba, instalace a oprava: - elektrické stroje a přístroje. Výroba: - elektrické rozváděče nn. Revize: - elektrická zařízení nn.

Maloobchod, velkobchod, prodej: -drogistícké zboží v Brně (prací prášky, zubní pasty, dětské pleny a další), barvy, laky pro malíře a natěrače.

Prodej, pokládka: -podlahy masivní, dřevěné -doplňky.

Prodej - lepidla LOCTITE, TEROSON, PERMABOND, MOLYKOTE Prodej tmelů a lepidel pro strojírenský a automobilový průmysl.

Speciální stavební práce v oblastech: - průmyslové podlahy - opravy a sanace podlahových systémů - dodávky s montáží zdvojených podlah - povlakových povrchů - chemicky odolných povrchů - hydroizolací.

Prodej, montáž: -podlahářské práce -podlahářská krytina -laminátové podlahy -řevěné podlahy -korkové podlahy -linoleum, PVC, marmoleum -koberce. Výroba: -truhlářská -židle -nábytek -vestavné skříně -kuchyně. Dílna: -Brno, Dukelská 57a -tel:545 577 548.

Výroba, distribuce: -jímky, septiky -studnařské, vodoměrné šachty. -žumpy -nádrže na vodu, skladovací nádrže -studnařské šachty, zhlaví vrtané studny -šachty pro tepelná čerpadla výroba na zakázku -trubky pro vrtané studny.

Dceřinná společnost německé firmy Hansgrohe. Prodej: -sanitární technika-vybavení koupelen -sortiment výrobních značek Hansgrohe, Axor -vodovodní umyvadlové, sprchové, vanové a kuchyňské baterie (armatury) -sprchy, sprchové soupravy, hadice, držáky -sprchové panely -koupelnové armatury - koupelnové doplňky, umyvadla, vany, ...

Vodoinstalace, kanalizace. Specializovaný prodej: -výrobky pro sanitární rozvody a kanalizaci, od výrobců HL Hutterer & Lechner, TECHNEAU, MARLEY, MCH - Miroslav Chuděj, GLYNWED, REDI, TOPWET, HILTI, Honeywell, GEBERIT, LIV, DYKA, Truhlář a spol. Montážní práce: -obor voda, topení, ZTI (zdravotně technické instalace) pro bytovou a ...

Prodej nadnormativních zásob, nadnormativní zásoby. Obráběcí nářadí a nástroje (vrtáky, frézy, závitníky, soustružnické nože, břitové destičky, svěráky, sklíčidla, pilové kotouče, pilové listy, magnety, otočné stoly, děličky a měřidla). Hydraulika (hydraulická čerpadla, ventily a rozvaděče, hydraulické pístnice a další různé hydraulické ...

Stavba - pergoly Prodej: - koberce - linolea - PVC - čistící zóny - koberce - linolea - PVC - čistící zóny - žaluzie všechy typů - sítě proti hmyzu Prodej a montáž - koupelnový nábytekvýroba - restaurační nábytek.

Velkoobchod: -sklenářské potřeby -sklo ploché, sklo ornamentní -zrcadla -kování -tmely. Výroba, prodej, maloobchod: -izolační skla, dvojskla, trojskla, Climalit, diterm -mřížky -tepelně-izolační, Climaplus -zvukově-izolační, protihluková, Climasonor -protisluneční, reflexní, barevná, Cool-lite -bezpečnostní, nerozbitná, ...

Montáž: -okna -dveře -zimní zahrady -terasy WPC -interiéry -kuchyně -nábytek.

Sortiment: -dárkové balení Jakostního vína -dárkové balení Modrá řada -dárkové balení Zlatá řada.

Provádíme zasklívání v celé České republice, Slovensku a Rakousku. Provádíme práce ve výškách, stísněných prostorech -usazujeme skla různých hmotností, rozměrů i obloukové - konkávní -splňujeme normu DIN EN 13155.

Veškerou dopravu zajistíme: -vlastními vozidly dle potřeby a užitečného zatížení -disponujeme vozy s hydraulickým ramenem v provedení valník, dále dodávkou, furgonem a pickupem. Zajišťujeme zásobování staveb, stěhování strojů. ISO kontejnery kancelářské a skladové (pronájem, prodej).

Provádíme: -manipulace -usazování -montáže -zasklívání -údržbu (nejen) oken. Využití tam, kde je omezený přístup, ve stísněných prostorách a omezených staveništích -šířka stroje v jízdním režimu je 75cm -gumové pásy -dieslový motor nebo elektrický agregát (pro práci v uzavřeném prostoru uvnitř objektu).

Naše infračervené topné panely se vyrábí podle nejpřísnějších norem pro zajištění kvality. Pro výrobu používáme pouze prověřené a vysoce kvalitní materiály. Všechny skleněné a zrcadlové prvky jsou vyrobeny ze zpevněného bezpečnostního skla (ESG).

Dovozem, distribuce: -vysokoteplotní izolační materiály -různé druhy izolačních materiálů -rohože, desky, papír, moduly, nasávané tvarovky, plastická hmota a volná vlna z keramického vlákna. - žáruvzdorné izolace.

Projekt, dodávka, montáž: -měřící a regulační technika -servis a kalibrace měřících přístrojů. Elektroinstalace. Výroba rozvaděčů. Práce v terénu na zakázku.

PROSKLENÉ FASÁDY. Projekce, dodávka, zpracování a montáž fasádní, střešní a atypické celky: -ocelové konstrukce OK pro občanské a průmyslové stavby -předvěšené fasády -fasády z hliníku a skleněných výplní -stavební výplně ve fasádách -střešní systémy včetně prosvětlení (polykarbonát, zasklení), prosklené světlíky -zateplené opláštění ...

Návrh, výroba, montáž kompletní interiéry, nábytek a výrobky stavebního truhlářství. Výrobky: -okna, oken -dveře, dveří -novéRepase -repliky -vrata -schodiště -obklady -kuchyně -nábytek.

Truhlářské práce Montáž a renovace - kuchyně. Prodej - plovoucí podlahy (lamino, masiv, korek).