ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Velkoobchod, maloobchod: -stavební materiál, maltové a omítkové směsi, hutní materiál, spojovací materiál, trubkové lešení, řezivo, dlažby a obklady, okna a dveře.

Datum zániku:02.12.2014 Výroba, prodej, instalace, oprava, servis: -elektronická zařízení -dodávka a montáž přepěťových ochran pro datové, telekomunikační, počítačové, měřící a napájecí sítě a vedení, zn. Saltek, Dehn Poradenská a školící činnost. Projekce a montáže hromosvodů dle nově platné normy.

Koupelnové studio. Prodej: -sanitární keramika -luxusní baterie, kohoutky -vany, umyvadla -koupelnové doplňky -sprchy, sprchové kouty -zrcadla -koupelnový nábytek. Služby: -architekt.

Velkoobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -kabely, vodiče -jističe -spínací hodiny -svítidla, zdroje -nářadí

Velkoobchod, maloobchod profesionálním nářadím, stroji a příslušenstvím: -hmoždinky -kotevní technika -vruty -nářadí elektrické, pneumatické -nástroje -brusivo -měřidla -příslušenství -stroje -mechanizace -stavební chemie, hmoty, materiály -lešení -věže -plošiny -bednění.

Specializovaný dodavatel se širokým sortimentem pro telekomunikaci. Rozsah činnosti, obchod, prodej: -telefonní přístroje -modemy ADSL, ISDN -telefonní kabely, spojky, instalační zásuvky -konektory, svorkovnice, redukce -nářadí -domovní technika-audio, videosystémy -aktivní součástky.

Dům koberců. Prodej: -koberce metráž -koberce kusové -plovoucí podlahy -PVC -doplňky -matrace. Další prodejna: Stránského 28 (u marketu BILLA), 616 00 Brno T: 541218261 F: 541218261 E-mail: brno.zabovresky@kobercetrend.cz Otevírací doba: Po-Pá: 9-19hod So-Ne: 9-14hod

zánik poslední živnosti: 19.8.2009 Výroba - elektromateriál kabely, vodiče.

zánik poslední živnosti: 12.1.2013 Prodej - topenářský materiál. Prodej - vodoinstalační materiál.

Technologie pro úpravu vod: -úprava vody -mobilní úpravna vody - UMUV -elektronická úpravna vody - MEUV -tlakové filtry -automatické síťové filtry -flokulační komory -in-line turbomísiče -dozrávací komory - dekantéry -statické směšovače -dávkovací čerpadla -ozonizátory -armatury -čerpadla -carbonsilic -filtrační ...

datum zániku: 28.12.2012 Velkoobchod, prodej, distribuce: -komponenty pro datové sítě a telekomunikace -značkové aktivní a pasivní komponenty pro počítačové sítě -metalické i optické kabelážní systémy firmy TYCO ELECTRONICS/AMP -aktivní prvky firem IMC Networks a NETGEAR -profesionální systém identifikace kabelů a vodičů firmy ...

Maloobchod, prodej: -potřeby pro kutily -lišty, hranoly, pletivo, ubrusovina -hospodářské nářadí, nástroje -kování, spojovací materiál -násady, nábytkové díly -sololak, klempířské výrobky, lepidla -stavební chemie.

Služby, výroba: -zateplení -rekonstrukce a renovace fasád -specializace na zateplování a opravy fasád malých a středních objektů -stavební práce včetně instalace plastových oken a eurooken -kompletní dodávka lešení.

E-shop, prodej: - topná technika - kotle - solární systémy.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Dovoz a prodej přírodních izolací ze světlého korku a ovčí vlny. Projektování novostaveb i rekonstrukcí v součinnosti s orgány státní správy a se správci jednotlivých inženýrských sítí.

Truhlářství, podlahářství -Pronájem a půjčování věcí movitých

Velkoobchodní prodej barev, laků, ředidel, olejů a dřevovláknitých desek. Maloobchod, prodej: -nátěrové hmoty: -asfaltové, polyesterové, celulózové -chlorkaučukové, silikonové, lihové -olejové, vodouředitelné, polyuretanové -syntetické, akrylátové -katalyzátory, tužidla -tmely, lepidla -potřeby pro malíře, natěrače (štětce, ...

Maloobchod a velkoobchod - stavební materiál.

Vzorkovna momentálně uzavřena, možnost se kontaktovat přes e-mail. Realizace interiérů na klíč: - plovoucí podlahy - podlahářské práce - obklady a dlažby - kuchyňské linky a nábytek na míru - žaluzie, markýzy, rolety, sítě - dveře, shrnovací dveře, zárubně.

Výroba, prodej, montáž a servis: -eurookna -plastová a hliníková okna a dveře -střešní okna -garážová vrata, mříže a brány.

Stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -veškerý stavební materiál -výrobky firmy VELUX: -žaluzie, plisované rolety. Půjčovna, půjčování: -elektrické ruční nářadí HILTI. Sídlo: -Brno 63900, Cejl 82/58.

Výhradní zastoupení pro Brno a okolí. Prodej: -autochemie -autokosmetika -čistící prostředky -aplikační prostředky -těsnící prostředky -maziva -barvy, laky -čištiče -stavební chemie -lepidla. Služby: -péče a údržba.