ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Kamenická výroba z žuly, mramoru a pískovce: -stavba nových pomníků, výroba náhrobků -veškeré opravy hrobů, včetně nápisů a doplňků -kompletní výstavba krbů i dodávka jednotlivých dílů a obložení, dealerské ceny -kuchyňské a koupelnové desky -schody -parapety -veškeré obklady a dlažby v exteriéru i interiéru -atypické kamenické ...

Stavebniny. Štěrky, písky. Kontejnerová doprava a autodoprava.

REGENERACE STAVEB NA KLÍČ Jsme společností s více něž dvacetiletou tradicí se zaměřením zejména na regenerace a energetické úspory domů ve vlastnictví společenství vlastníků a družstev. Firma má kvalifikované týmy zaměstnanců, které pro regeneraci vašeho domu zajistí: - stavebně-technické posouzení a koncepci regenerace domu - projektovou ...

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - zahradní potřeby, hadice, zavlažovače - keramika, sklo - potřeby pro zahrádkáře a chovatele - krmiva, krmivo, semena - domácí a hobby potřeby - květináče, truhlíky - dárkové zboží - vruty, šrouby, hřebíky, spojovací materiál - potřeby pro zavařování - proutěné zboží, drátěný program.

Provádíme revize nádrží, jímek a jejich likvidace. Tlakové čištění kanalizačních vpustí.

Služby: -elektromontážní a elektroinstalační práce domovních a průmyslových rozvodů, opravy, údržbu -prodej elektro materiálu, montáž -prodej centrálních vysavačů HUSKY.

Realizujeme opravy a údržbu plastových, hliníkových a dřevěných (euro) oken a dveří a jejich příslušenství ( žaluzie, síta proti hmyzu, dveřní samosavírače)

Sádrokartonové systémy: -montáž suchých staveb -dodávka a montáž střešních oken-Certifikovaná montážní firma oken VELUX -návrh, dodávka a montáž sádrokartonových systémů -individuální řešení a realizace interiérových staveb -návrh, dodávka a montáž stropních podhledů-Certifikovaná montážní firma podhledů AMF.

Prodejní sklad palubek a podlah. Prodej, maloobchod, velkoobchod, montáž: -palubky a palubkové podlahy, mozaiky, parkety i průmyslové, plotovky -plovoucí podlahy, třívrstvé parkety, bambusy, korek -odvětrané fasády, fasáda-NOVABRIK. Kompletní podlahářský servis: -dodávka, pokládka, broušení, lakování a případná renovace ...

Betonárna. Výroba, dodávka:-betonové směsi. Výroba všech druhů betonu, včetně speciálních, případně podle receptury zákazníka.

Maloobchod, prodej. - podlahy - koperce - podlahové krytiny.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - koberce - podlahové krytiny

Maloobchod, prodej: -koberce. -kobercové běhouny. -čistící rohože. -zdravotní matrace. -lamelové, laťové rošty.

Prodej a montáž - okna a dveře REHAU - hliníková okna a dveře.

Vzorková prodejna dveří a oken Kyjov: - interiérové dveře, zárubně, kování a doplňky

Velkoobchod topenářského materiálu. Značky: -Honeywell, Osma, Wilo, Alcaplast, Baxi, Dakon, Dražice, Geberit, Grundfos, Jika, Protherm, Teiko, Ravak, Purmo, Almeva -veškerý instalační matriál voda, plyn, topení, sanita.

Široký výběr schodů různých typů a značek.

Výdejní místo internetového obchod s kotli.

Montáž, pokládka podlah. Podlahy, terasy, schody.

Výroba: -nábytek -schodiště -kuchyně -atypické dveře a zárubně na zakázku.

Práce: -kovoobrábění -strojírenství -kovovýroba -CNC obrábění, frézování, vrtání. Výroba a prodej: -dálkové ovládání průmyslových armatur. Prodej: -průmyslové armatury -průmyslová armatura.

Podlahy, podlahářské práce. Prodej a kompletní realizace podlahových krytin.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla - měřící a regulační technika.

Prodej řeziva a stavebního materiálu. -dřevostavby, dřevostavba -pergoly, pergola -altánky -podbíjení podhledů -rekonstrukce a opravy střechy.

Velkoobchod, prodej, prodejna, provozovna: -vodo-topo-plyn -náhradní díly na plynové a elektrické spotřebiče -náhradní díly na regulační techniku (regulační technika) -značka Ariston, Baxi, Destila, Honeywell, Mora, Unical aj. -tepelná technika. Fakturační adresa: -Vítězná 546/1, 69601 Rohatec.