ALFA-OMEGA technology s.r.o.
OXO plus s r.o.

FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Koberce Capita Výroba, prodej: -koberce -pvc -doplňky.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 09.07.2010 do 30.11.2030 Dodávka - tepelná čerpadla Topenářské práce Vodoinstalační práce

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 02.08.2010 do 31.12.2099 Dodávka kotle.

přerušení: od: 18.1.2008 Technické služby. Opravy, údržba veřejného osvětlení. Práce s vysokozdvižná plošina. Prodej zámečnické výrobky: -zámky, zámek -klíče, autoklíče -kování -vložky.

přerušení: od: 1.8.2010. Dřevovýroba, pila, pořez: -prodej řeziva ve stolařské kvalitě -prodej sušeného řeziva (buk*, dub*, jasan, smrk a bor*) -prodej střešních latí a stavebního řeziva -sušení dřeva na zakázku (kapacita komory 25m3, sušeno na 8-10% technologií od firmy HB Krako).

přerušení: od: 31.1.2014 Velkoobchod a maloobchod -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků Truhlářství, podlahářství

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Sklenářské ...

Stavební činnost-generální dodavatel průmyslových, inženýrských a občanských staveb. Novostavby, rekonstrukce, modernizace domu a jeho částí, půdní vestavby i půdní nástavby, zámečnická výroba, výroba stavebních armatur, výroba betonu, zámkové mrazuvzdorné dlažby, stavební elektro práce (silnoproud, slaboproud), výroba a doprava hašeného vápna, ...

Komplexní stavební činnost: -střecha na míru - výstavba či rekonstrukce střechy: -šikmé střechy - tesařské, klempířské, pokrývačské práce -ploché střechy - hydroizolace rovné střechy -prodej a montáže - sádrokartony Knauf a Rigips -půdní vestavby.

Prodej, pokládka, montáže a dovoz: - veškeré podlahové krytiny - kusové koberce, garnýže, čistící rohože - čistící prostředky na podlahy. Renovace parket. Zaměření, nacenění a dovoz ZDARMA.

Prodej, maloobchod: - koberce, PVC, plovoucí podlahy - kusové koberce a běhouny - rohožky a schodové nášlapy - koupelnové rohože a předložky - lepidla - Auer metal – přechodové lišty s nekonečným množstvím profilů a příslušenství - garnýže

Dřevovýroba, pila: -pořez kulatiny, dřeva -stolařské řezivo -stavební řezivo -vazby, pergoly. Výroba, prodej: -palety -palivové štípané dříví, dřevo.

Datum zániku:16.01.2015 Stavebnictví: -stavební činnost -stavebniny -cihly -cement -izolace -sádrokartony -omítkové, betonové, cihlové směsi.

datum zániku: 28.7.2010 Poradenství, prodej, dodávka, montáž, demontáž, záruční i pozáruční servis: -plastová okna, plastové okno, plastových oken ALUPLAST, VEKA -dřevěná eurookna, eurooken, dveře EUROLEX, HON -zimní zahrady, zahrada. CELOROČNÍ AKCE A SLEVY.

datum zániku: 11.6.2009 Distribuce, prodej PHILIPS: -žárovky, baterie, sluchátka -audio - video -mobilní telefony.

Drobná dřevovýroba, pila: -sušené řezivo -pořez dřeva, řezivo truhlářské -sušené nábytkářské přířezy (smrk, bor, topol, buk, dub, jasan) -palety-atypické, obaly -krovy, vazby na střechy, pergoly, ploty -zábrany k výkopovým pracím -sněhové zábrany.

zánik poslední živnosti: 27.9.2013 Dodávka: - stavební materiál Inženýrská činnost Stavební činnost - realizace staveb.

Truhlářství. Výroba euro: -okna(okno, oken) -dveře. Prodej: -sušené řezivo(smrk, dub, buk, jasan)

Základní obory činnosti: - prodej, montáž, servis a poradenství v oboru klimatizací: - prodej montáž a servis tepelných čerpadel - prodej a montáž podlahového topení a ochranných systémů DEVI. Základní orientace: - klimatizace do bytů - klimatizace do rodinných domů - klimatizace do kanceláří - klimatizace do serverových a ...

Výroba, prodej: -dřevěné palety -stavební řeziva -střešní vazby -střešní latě.

Prodej stavebniny: -prodej střešních krytin -klempířské výrobky -izolace -sypké materiály -stavební řezivo -zámková dlažba -stavební materiály.

Dodávka, montáž fotovoltaických a termických solárních systémů: - fotovoltaické moduly Schüco - fotovoltaika, termika - fotovoltaické technologie - solární vzduchový systém.

Pila-pořez dřeva, dřevo. Dřevovýroba: -eurookna, dveře (vnitřní, venkovní) -dřevěné podlahové krytiny -dřevěná podlahová krytina, podlaha: -parkety, parketa -palubky, palubka -průmyslová mozaika -používané dřeviny (dub, buk, jasan, ořech a další) -srubové domy, sruby, dřevěné domy, dřevodomy na zakázku.

Velkoobchod, velkosklad, maloobchod, prodej trubní systémy, potrubí, trubky, trubka: -PVC-plast: -tlakové 90-450 mm -kanalizační 110-1000 mm -odpadní 22-160 mm -polyethylen (polyetylén) 32-1000mm -polypropylen 25-315mm -tvarovky, tvarovka, regulační a uzavírací armatury, armatura -kanalizační šachta, šachty -betonové prefabrikáty: ...