ALFA-OMEGA technology s.r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Výroba, prodej: - napájecí adaptéry, zdroje, nabíječky.

Exklusivní dodavatel technologie povrchu CANADA TENN ® - zelená antuka pro ČR, SR, Slovinsko, Chorvatsko a Rusko. Exklusivní dodavatel revolučního typu tenisových hal a zastřešení kurtů firmy Walter S.A.S. pro ČR, SR, Slovinsko a Chorvatsko.

Prodej, dodávka, montáž: - kompletní koupelny - sanitární zařízení - obklady, dlažby, mramory - armatury a koupelnový nábytek - lepící a spárovací hmoty, lišty

Montáže, opravy, projekce: - elektroinstalace - slaboproudé rozvody - kabelové rozvody - hromosvody. Revize: - elektro - hromosvod. Sklad, prodej, montáž: - zdvojené podlahy ELEVFLOOR Sklad - tel/fax: 495512260 Projekce - tel.: 495513508.

Práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské - zednické Montáž střešních oken. - montáž vnitřních a venkovních zastiňovacích doplňků - montáž sítí proti hmyzu - montáž světlovodů - montáž elektrických a solárních pohonů oken a doplňků

JVZ elektro Poskytované služby: - Opravy elektromotorů do 50 KW - Prodej elektromotorů SIEMENS ( MEZ - Mohelnice) - Montáž a opravy elektro domovní i průmyslové včetně revizí - Údržba průmyslových zařízení elektro - Prodej elektrických ohřívačů vody - Možnost zabudování a dopravy dle dohody

Obchodní dům s koupelnovým a kuchyňským studiem Hobby market Riegrova 1150, 506 01 Jičín -železářství -barvy a laky -stavební chemie -spojovací materiály -dřevo -nářadí a nástroje -vodoinstalace a topenářství -kamna, kotle, radiátory -hoby a zahrada -hospodářské potřeby -potřeby pro zvířata -domácí potřeby ...

Prodej, dodávka, montáž, oprava, servis: - plynové kotle, topidla, sporáky, ohřívače vody - rozvod plynu - výměna plynových kotlů včetně ostatních plynových spotřebičů. Služby: - poradenská služba - záruční a pozáruční servis - opravy a údržba, tel.: 495545513 - projekce TZB - měření emisí - revize, tlakové zkoušky ...

Obchod pro kutily a truhláře. Prodej: - truhlářské potřeby - nábytkové kování - stavební kování - bytové doplňky - nástroje - železářský sortiment - plošný materiál - dveře - lepidla, chemie.

Vyroba, dodávka: - kuchyňské linky včetně montáže a dodávek vestavných spotřebičů - vestavěné skříně, šatní skříně - kancelářský nábytek, počítačové stoly, kontejnery - ložnice, dětské pokoje - obývací stěny a solitery - školní nábytek, lavice - interiery obchodů, restaurací a penzionů - interierové i venkovní dveře, schodiště a ...

Stavebniny: - stavební materiál - rozpočty staveb - doprava zboží.

Návrh a výroba technických a pohledových výlisků z termoplastu. Výroba plastových výrobků. Výroba zámků a kování. Výroba her a hraček.

Provádíme: - montáž sádrokartonu - půdní vestavby - sádrokartonové příčky - sádrokartonové konstrukce atypických tvarů (oblouky, světelné rampy a jiné) - podhledy - suché stavby - bytová jádra - minerální podhledy - tepelnou a protihlukovou izolaci - plovoucí podlahy - střešní okna - malířské práce.

- stavební truhlářství - dřevovýroba. Prodej: - palubky, podlahové krytiny, řezivo.

Pila a střechy František Zubr – pila nabízí dřevo práce a dřevo prodej a v nabídce najdete lišty, palubky, plotovky, prkna, trámy, hranoly, latě, stavební řezivo, truhlářské řezivo a další. Střechy Zubr pro Vás zajistí kompletní střešní práce.

Stavebniny Opočno - nabízíme: - kompletní sortiment stavebních materiálů. Našim cílem je maximálně vyhovět zákazníkovi a nabídnout mu co nejlepší ceny. Proto, každý kdo si u nás zakoupí zboží, dostává automaticky slevu!! Zpracováváme cenové nabídky a objednané materiály dopravujeme na místo určení.

Montáže technologických celků pro průmyslové podniky, automatizovaných systémů, regulovaných pohonů, měřicí a regulační techniky. Repase obráběcích strojů. Výroba rozvaděčů. Elektromontážní práce.

Dodávka, prodej: - technický materiál pro firmy zabývající se výrobou a tříděním abraziv.

dodávku obkladů a dlažeb - sádrokartonářské práce (jsme členy „Cechu sádrokartonářů České Republiky - malířské a natěračské práce - výstavbu rodinných domů (jsme smluvní partner firmy EUROLINE BOHEMIA, spol.s.r.o.)

Dodávka, montáž, revize: -vodoměry.

Truhlářství. Zakázková výroba: - nábytek - interiéry - podlahy.

Dovoz, prodej, velkoobchod, maloobchod: - luisigranitové dřezy - granitové dřezy - keramické dřezy - nerezové dřezy - příslušenství - dřezy - vodovodní baterie - drtiče odpadu - kuchyňské doplňky Výhradní zastoupení firmy Luisina pro ČR.

Stavebniny, maloobchod, prodej: - stavební materiál.

HONESTA Prodej, montáž: - plovoucí podlahy včetně technického servisu se zárukou 5 let na provedenou práci. Prodej: - zátěžové PVC - tuzemské i dovozové PVC - koberce - shrnovací, plastové dveře - tapety, čalounění na dveře - korek obkladový, podlahový - stropní obklady - stěnové obklady. Renovace: - dveře - ...