ALFA-OMEGA technology s.r.o.

SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Nabízíme: - prodej: - obklady a dlažby - sprchové kouty - vany a vaničky - vodovodní baterie - sanitární keramika - koupelnové doplňky - nářadí aj.

Výroba, prodej: - truhlářství. - interiéry, schodiště, kuchyňské linky, dveře.

Stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, eshop: -stavební materiál. -cement, vápno. -sádrokartony. -izolační materiály. -ztracené bednění.

Vítejte v pestrém světě “ Vermont “, který přinášíme coby výhradní dovozce a distributor do České republiky. Představujeme ručně vyráběné květiny, které se skládají ze skutečných květů pěstovaných v Africe. Patentovaný proces dehydratace a následného balzamování umožňuje květům uchovat si dlouhodobě stejné vlastnosti jako v přirozeném stavu. ...

Prodej, oprava: -vodní čerpadla-kalová, oběhová, ponorná -vodárny.

Velkoobchod, prodej, dodávka, zásilková služba: - přístroje a příslušenství do elektrorozvaděčů a elektroinstalačního materiálu - síťových i slaboproudých relé do plošných spojů TYCO a SCHRACK - návěstní relé RA 70 z produkce firmy EAW Berlín, poruchové signalizace ZPA Trutnov, ochrany ABB a releové moduly z vlastní produkce. - přístroje ...

Práce: -malířské -natěračské -dekorativní nástřiky -nátěry střech a fasád -nástřiky van* -zateplování fasád. Velkoobchod: -barvy -izolační a zateplovací systémy.

Velkoobchod, prodej: - instalatérský a topenářský materiál

Maloobchod, prodej: -barvy -laky -natěračské potřeby.

Práce: - truhlářské - tesařské. Maloobchod, prodej: - stavební dřevo - řezivo.

Malířské a fasádní barvy, ochrana dřeva, protipožární nátěry, tónování barev, bazénová a stavební chemie, pomůcky pro řemeslníky.

- Počítačky bankovek - Počítačky bankovek REPAS - Počítačky a třídičky mincí - Počítačky a třídičky mincí REPAS - Testery bankovek - Testery bankovek REPAS - Baličky bankovek, mincí - Doplňkový sortiment BT - Elektronické zabezpečení, alarmy

Obklady - dlažby: - sanitární technika - koupelnové doplňky - sprchové kouty - vany - koupelnový nábytek - plastové a kovové ukončovací lišty - spárovací hmoty, tmely, lepidla - kompletní zateplovací systémy.

Prodej: - polyuretanové pěny - tmely - lepidla - chemické kotvy - penetrace a přísady a malty - hydroizolace - ochranné nátěry - barvy a laky - pásky lepící i výstražné - aplikační pomůcky.

Stavební firma. Provádíme: - stavby na klíč - rekonstrukce staveb - výroba stavebních prvků z betonu.

Provádění: - stavební nátěry a nástřiky - zateplování fasád a budov. Opravy a nátěry: - fasády. Práce: - malířské - velkoplošné - výškové - horolezeckou technikou. Maloobchod: - drogerie - fasádní a interiérové barvy.

Opravy, revize: - plynové spotřebiče - topení v mědi - plyn - instalatérské práce - výroba technických plynů.

Železářství, prodej: - veškeré železářské zboží. Výroba, prodej, velkoobchod: - mosazné stavební kování.

Maloobchod, prodej: - malířské a autolakýrnické potřeby - barvy fasádní, interiérové i míchání - lazurovací laky, mořidla.

Prodej: - koberce - koberce s jutovým podkladem - výběr podle vzorníku - použité koberce z veletrhů.

Ostatní maloobchod s novým zbožím ve specializovaných prodejnách - barvy, laky. Dokončovací stavební činnosti.