ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Holičství, kadeřnictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Zámečnictví, nástrojářství -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, ...

-Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Fotografické služby -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb Truhlářství, podlahářství

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba a opravy čalounických výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, ...

-Specializovaný maloobchod -Výuka obsluhy (řízení) technických zařízení -Reklamní činnost a marketing

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

-Velkoobchod a maloobchod -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Zprostředkování obchodu a ...

Prodej: - spojovací materiál: - spojovací prvky ze dřeva - spojky - zástrče a závěsy - držáky, držáky pro garáž - policové systémy: - police samonosné, skleněné, laminované - klipsy - konzoly.

Stavebnictví: - zakládaní staveb, zámkové dlažby, zemní práce, instalace rozvodu vody a odpadu v plastu a mědi. Hydroizolace staveb. STUDNY: Výkopy, vrtání, čištění: - studní, montáže čerpadel a rozvody Výroba: - plastové nádrže - žumpa.

Pokládka, prodej: - podlahové krytiny - koberce - PVC - vinylové podlahy - plovoucí podlahy.

Dodávka - tepelná čerpadla Dodávka - klimatizační systémy

Stolařství: -výroba samonosných schodišť -obklady betonových schodišť -renovace technologií Lehner -zaměření, výroba, montáž.

Elektroinstalační práce Montáž - podlahové topení Sádrokartonářské práce Pokládka - podlahy - obklady - dlažby Rekonstrukce - koupelnyzednické práce Rekonstrukce - koupelny Vodoinstalační práce

Maloobchod, prodej: - barvy, laky - malířské, natěračské potřeby. Řemeslnické práce: - malířské a natěračské práce - nástřiky.

Maloobchod, prodej: - keramika - užitková, dárková - dřevěné, látkové hračky - ručně tkané koberce - bytové dekorace, doplňky.

Velkoobchod: - vodoinstalační materiál.

Záruční servis, spouštění, roční prohlídky, čištění kotlů (kotle) značek DAKON, IMMERGAS. Revize plynových kotlů.

Maloobchod, prodej: - keramika - užitková, dárková - dřevěné, látkové hračky - ručně tkané koberce - bytové dekorace, doplňky.

Prodej: - obkladový materiál - lepidla, silikony - izolační materiál - kanadské střešní šindele. Oprava, montáž: - renovace koupelen a WC - obklady stropů - okrasné trámy.

Pilařská výroba, tesař, tesařství, výroba na zakázku: - krovy, altánky, pergoly a jiné dřevěné konstrukce. Prodej: - desky, latě, fošny, trámy - i jednotlivé kusy. Impregnace dřeva. Pořez kulatiny ve mzdě. Vlastní doprava. Prodej: - palivové dřevo, odkory. Pořez kulatiny do 18 m. Prodej řeziva do 18 m. Výroba paletových přířezů.

Rekonstrukce: - dřevostavby - domy, byty, půdní vestavby. Výroba: - nábytek - dveře - schodiště - podlahy - postele.

Výroba, dřevovýroba: - kuchyně, kuchyňské linky - dveře (dveří) venkovní, vnitřní, garážové. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské.

Stavební činnost, prodej, dodávka, montáž, oprava, rekonstrukce: - střechy na klíč - střešní krytina - krovy - izolace - sádrokarton. Práce: - pokrývačské - klempířské - sádrokartonářské.

Oprava, servis, prodej: - čerpadla - ohřívače vody - náhradní díly - domácí vodárny.

Montáž, oprava, servis, dodávka, projekce: - voda, topení, plyn (vodo, topo) - plynofikace -ústřední topení, voda a odpady Řemeslo: - instalatérské práce - elektrikářské práce - plynařské práce - zednické práce.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - technické izolací pro komínové systémy - izolační materiály.