ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Sklenářství. Sklenářské práce. Rámování a paspartování obrazů. Prodej: - izolační dvojskla.

Průmyslová energetika. Výroba, dodávka, prodej, montáž: - průmyslové kotle na dřevo - systémy skladování paliva (sila) s automatickým vybíráním - energie z obnovitelných zdrojů - odlučovače popílku.

ColorCar, a.s. je výhradní distributor opravárenských autolaků značky Cromax, dříve DuPont Refinish v České republice.

Velkoobchod, prodej: - nerezový hutní materiál - plechy válcované za tepla i za studena - trubky bezešvé, svařované, silnostěnné - profily - tyčová ocel - svařovací materiál - spojovací materiály.

Výroba, revize - rozvaděče: - pro stožárové trafostanice - do zděných a betonových trafostanic - pro distribuční trafostanice - atypické - ocelové, plastové, skříňové, pultové - elektrické pro zdravotnictví - staveništní - slitinové.

Společnost Hrušatop s.r.o. provádí montáž ústředního a podlahového vytápění, tepelných čerpadel, plynových kotlů, elektrokotlů a ohřívačů vody.

Velkoobchod, prodej: - elektroinstalační materiál. Kancelář a reklamační oddělení: - Ke Kamenině 18, Ostrava - Hrušov.

Petr Vician provozuje prodejnu instalatérských potřeb ve Frýdeku-Místku

Společnost FM Proles CZ s.r.o. z Frýdku-Místku poskytuje veškeré služby pro vlastníky lesa, zabývá se prodejem stromů a kulatiny, realizacemi zahrad a provozuje vinný archiv. Služby pro vlastníky lesa - těžba a přibližování dřeva - výsadba stromů a oplocování kultur - nákup a prodej kulatiny a vlákniny Prodej odrostků, vzrostlých ...

Společnost Petr servis zajišťuje prodej, montáž: - domácí spotřebiče - náhradní díly. Opravy: - pračky - sporáky. Prodej, montáž, opravy: - přímotopy - akumulační kamna - náhradní díly - bojlery - průtokové spotřebiče.

Společnost LOP realizace, s.r.o. se sídlem v Ostravě se specializuje na dodávku a montáž plastových oken a dveří, hliníkových oken, provětrávaných fasád a skládaných plášťů, dále na garážová vrata a kovová vrata.

Společnost PSK PLOTY TRANS s.r.o. se specializují na dodávku a montáž betonových a 3D plotů.

Dodávka, pokládka - podlahové systémy: - průmyslové podlahy - PVC Anico desky - lité podlahy - betonové podlahy - anhydritové podlahy (potěry) - epoxidové podlahy (stěrky) - lehčené betony - sportovní povrchy - interiérové podlahy. Sídlo společnosti: - Ptašínského 308/5, Brno - Královo Pole.

Stavební činnost: - haly, střechy, fasády, ocelové konstrukce - hydroizolace - střešní pláště - generální dodávky, opláštění budov staveb. Stavební montáž: - střešní světlíky a zařízení pro odvod od kouře a tepla - RWA - hliníková okna, dveře a prosklené fasády - ocelové konstrukce - hliníkové systémy - fotovoltaické ...

Prodej, montáž: - podlahové krytiny - PVC - koberce - linoleum - laminátové, dřevěné podlahy - vinylové podlahy - podlahové lišty

Velkoobchod, maloobchod, e-shop, internetový obchod: - zastupujeme značky: ENERGIZER, DURACELL, MEGAMAN, PHILIPS, PANASONIC, SKYLIGHTING, FENIX, SOLIGHT, Sylvania, NARVA - baterie, hodinkové baterie, alkalické, lithiové, do naslouchadel - nabíječky, nabíjecí baterie, akumulátory, NiMh, Eneloop - svítilny, čelovky, profesionální ...

Práce: -pokládka zámkové dlažby. -výkopové. -zateplování fasád.

Profesionální a zkušený dodavatel střešních krytin.

Podlahářské práce. Prodej, montáž: -podlahové krytiny

Stavební firma: -rekonstrukce budov. -zateplování fasád. -rekonstrukce bytových jader. -obkladačské, dlaždičské práce. -výstavba rodinných domů.

Velkoobchod a maloobchod: - obklady, dlažby - spárovací a lepicí hmoty - akrylátové vany - sprchové kouty - hydromasážní vany a boxy - koupelnový nábytek - koupelnové doplňky - baterie - sanitární keramika. Pobočky: - Opava, Olomoucká 32: - tel.:553612388, 777234301 - fax:553773640 - ...

Suché stavby zajišťují prodej a poradenství laků a barev, prodej stavebních materiálu, poradenství, montáže dřevostaveb apod., dodávky a montáže sádrokartonových konstrukcí, provádění malířských prací, prodej, poradenství, půjčovaní nářadí, montáže minerálních podhledů, půjčování stavebního lešení, montážních věží a stavebního nářadí

Veškeré práce se sklem. Tvoříme barevná skla do kuchyně, ozdobné pískování a sprchové kouty.

M-STOL je stolařství zajišťující výrobu, dodávku a montáž: - dřevěné eurookna - dřevěné vchodové dveře - garážová vrata - interiérové dveře - zimní zahrady - schodiště.