ALFA-OMEGA technology s.r.o.
OXO plus s r.o.

FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Střešní materiály: -pálená krytina TONDACH, MEINDL -betonová krytina BRAMAC, KM BETA -lehká krytina-bitumenová vlnovka, plechová taška, asfaltové šindele, plastová břidlice, PVC desky vlnité a trapézové -asfaltové pásy -střešní fólie -drenážní fólie.

Široký sortiment stavebních a průmyslových barev. Laky a lazury na dřevo. Míchací centrum barev.

Truhlářství Hanák zaštiťuje výrobu: - dřevěné schodiště - zábradlí - soustružené komponenty - kulaté stoly - postele - římsy nad krby - dveře, vrata - jiné výrobky z masivu

Jan Sobek se sídlem ve Velkých Albrechticích se zabývá především pokládkou keramických obkladů, keramických dlažeb a vnintřních obkladů. Současně nabízíme také kompletní rekonstrukce koupelen a toalet.   Působíme především v okrese Nový Jičín.

Ruční výkopové práce, specialně pro výstavbu optických síti, pokládka zámkové dlažby, obrubníky, žlaby atd. Pokládky kanalizacního potrubí, výstavby opěrných zídek z kamene, úklidové a bourací práce všeho druhu.

Společnost CERAMICA DESIGN By ITALY s.r.o. nabízí italské obklady a dlažby.

Dřevoprodej. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - polotovary a výrobky ze dřeva - truhlářské řezivo - spárovky - palubky - fasády - nátěry na dřevo OSMO, Remmers - dřevovláknité desky - dřevěné lišty - terasové dílce - OSB desky - hranoly, stavební řezivo - plovoucí podlahy - dřevěné brikety, krbové dřevo, palivové ...

Společnost ZR OKNA s.r.o. je rodinná firma nabízející plastová okna ve Frýdku - Místku, Ostravě, Havířově či Opavě.

Prodej, montáž, výměna, služby: -plastová okna a dveře (PVC profily VEKA Softline AD) -dřevěná a hliníková okna a dveře -sekční garážová vrata -montáž do novostaveb, výměna stávajících oken a dveří -doprava na místo stavby -vybourání starých oken zdarma.

Prodej, montáž, výměna, služby: -plastová okna a dveře (PVC profily VEKA Softline AD) -dřevěná a hliníková okna a dveře -sekční garážová vrata -montáž do novostaveb, výměna stávajících oken a dveří -doprava na místo stavby -vybourání starých oken zdarma.

Prodej, montáž, výměna: - plastová okna, oken, dveře. Sídlo firmy: - Dubňany, Hodonínská čp. 1624, 69603.

Pobočka. Výroba, prodej: - plastová okna, dveře - dřevěná okna, dveře - hliníkové okna - garážová vrata - brány, branky.

Společnost ALFEST LUČINA s.r.o. zajišťuje výrobu, dodávku a montáž výplní stavebních otvorů: - hliníkových oken, dveří, zimních zahrad, prosklených fasád, LOP - dodávka a montáž plastových oken, dveří, zimních zahrad, prosklených fasád - používán hliníkový profil ALIPLAST

Výroba, dodávka, montáž: - nábytek na zakázku (i velké zakázky) - atypický nábytek - interiéry na míru - dveře venkovní, vnitřní, interiérové.

Výroba, prodej: -krovy dle požadavku zákazníka, maximální délka hranolu 13, 5 m -desky, fošny, střešní latě, profily dle požadavků zákazníka -kvalita řeziva je schválena výzkumným ústavem dřevařským Praha-certifikát- dřevo na stavební konstrukce -moření, impregnace, nátěry řeziva proti plísním, dřevokazným škůdcům ...

Prodej, velkoobchod: - vodoinstalatérský, topenářský materiál. Provozovna: - Pavlíkova 294, Frýdek-Místek.

Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské. Montáže interiérových dveří. Podlahářské práce.

Čistírny, septiky, nádrže Výroba, prodej, montáž, servis: - domovní čistírny odpadních vod (ČOV) - plastové nádrže, žumpy - vodoměrné šachty - plastové jímky - čerpací stanice (pro čerpání odpadních, dešťových a spodních vod) - septiky, septikové nádrže - ostatní (komunální čistírny, terciální dočištění, kanalizační objekty, ...

Maloobchod, prodej: - stavebního materiálu - stavebního nářadí - barev a laků - včelařských sklenic a víček. Čerpací stanice - prodej LPG do aut.

Truhlářství - výroba a montáž zakázkového nábytku pro domácnosti i firmy Kuchyňské linky, vestavěné skříně, dětské pokoje, ložnice, knihovny aj. Kancelářský a školní nábytek. Schodiště samonosné i obklad původního (beton, kámen). Vchodové a interiérové dveře se zárubní z masivu. Zajištění dodávky a montáž interiérových dveří s obložkovou ...

Firma e-obkladac.cz se sídlem v Havířově se zabývá komplexní činností v oblasti pokládky obkladů a dlažeb do velikosti 120 x 120 cm. V rámci naší činnosti realizujeme také rekonstrukce koupelen. Působíme především v okrese Karviná. Naše služby: - pokládka keramických dlažeb - pokládka keramických obkladů - pokládka vnitřních ...

Vývoj a distribuce speciálních technologií a materiálů pro oblast hornictví, podzemního stavitelství, geotechniky a pozemního stavitelství. Provádění zpevňujících a utěsňujících injektáží, kotvení, vrtání, sanací betonu a památek, rekonstrukcí staveb. Výroba injekčních šnekových čerpadel.

Sklenářství. Sklenářstvé práce: Zasklívání: - plastových oken, eurooken - dveří, výloh, světlíků - teras, balkónů a lodžií. Výroba: - skleněných dveří, zábradlí - akvárií, terárií - zrcadel - Walk-In sprchové zástěny. Prodej a montáž: - bezpečnostních fólií. Řezání, broušení a pískování skla.

Výroba, prodej: - pěnový polyetylén MIRELON - obalový materiál MIRELON - potravinářské obaly - extrudovaný polystyren STARLON - tepelné izolace.