ALFA-OMEGA technology s.r.o.
OXO plus s r.o.

FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Pobočka. Železářství. Maloobchod, prodej: - kotevní technika - spojovací materiály - hmoždinky - lepidla, tmely - nářadí, nástroje - brusivo - stavební chemie.

Pobočka. Železářství. Maloobchod, prodej: - kotevní technika - spojovací materiály - hmoždinky - lepidla, tmely - nářadí, nástroje - brusivo - stavební chemie.

ŽÁRSKÝ s.r.o. má aloobchod, velkoobchod, prodává ve výhradním zastoupení: - autolaky, laky AKRYL, LECHLER - průmyslové barvy - plnění sprejů - potřeby pro autolakýrníky - sortiment pro lakovny - stříkací pistole DEVILBISS - elektrické ruční nářadí FESTOOL - brusivo SIA - tmely VOSS. Poradenství: - autolakýrnictví.

Sháníte dřevěný stavební materiál na míru? Potřebujete pomoct se zpracováním dřeva? Společnost Gatro s.r.o. vyslechne Vaše přání a splní je do detailu! Zabýváme se lesnickou a dřevařskou činností, výrobou a prodejem řeziva a dříví. V naší pilařské výrobě nabízíme paletové přířezy v rozměrech dle přání zákazníka, prkna, hranoly, palety, piliny, ...

Prodej - palubky - lišty Internetový obchod - borovicový nábytek Internetový obchod - borovicový nábytek Prodej - podlahy Prodej - ploty

Velkoobchod, maloobchod: -elektroinstalační materiál. Montáž, zkouška, revize, oprava: -vyhrazená elektrická zařízení.

Výroba: - rozvaděče nízkého napětí (NN) - zařízení pro prostředí s nebezpečím výbuchu. Řemeslnické práce: - elektromontážní práce, elektromontáže - elektroinstalace elektrikářské práce. Prodej: - elektromateriál.

Maloobchod, prodej, montáž, oprava, servis, revize: - tepelná čerpadla - klimatizace, vzduchotechnika - topné systémy - osvětlení - elektroinstalace - zabezpečení objektů. Program Zelená úsporám.

Truhlářství Roman Tichý z Ostravy se zabývá výrobou a montáží nábytku, vnitřních i vnějších dveří, schodů a zábradlí z masivu. Vyrábíme a renovujeme např. kuchyňské linky.  Součástí našich služeb je také pokládka plovoucích podlah. Naše služby: - výroba a montáž veškerého nábytku - interiéry kanceláří a restaurací - výroba venkovních dveří ...

Výroba: - dřevěné dveře, okna, zárubně - kancelářský, zahradní nábytek - schodiště - kuchyňské linky - vestavěné skříně. Stavební činnost, výstavba, rekonstrukce: - zahradní domky, altány, pergoly a terasy.

Výroba, montáž, maloobchod, velkoobchod, prodej: - okna, dveře - plastová, hliníková - rolety, žaluzie - plastové a hliníkové parapety.

Prodej, E-shop: - elektrické ruční nářadí - kompresory - vzduchové nářadí - svářecí technika - ruční nářadí - zahradnické a zednické nářadí - montážní technika - kotvící technika - spojovací materiál - brusný materiál, brusivo - lepidla, tmely.

Pobočka. Výroba, montáž, prodej: - bezpečnostní dveře, zárubně a mříže - bezpečnostní a protisluneční fólie, autofólie - privátní a antigraffiti fólie - elekronické zabezpečovací systémy (EZS, kamerové systémy).

Pobočka. Železářství. Maloobchod, prodej, E-shop: - stavební nářadí - elektrické nářadí, elektronářadí - nářadí pro kutily a zahradu - materiál - vodoinstalační, topenářský, hutní, spojovací, kotevní, elektroinstalační - brusivo - kování - vruty, hmoždinky. Půjčovna: - nářadí, nástroje Bosch, Skil, Narex, Protool.

Velkoobchod, prodej, dodávky: - střešní plechy - klepmířské prvky - taškové krytiny - hutní materiál.

Pobočka. Prodej, velkoobchod: - elektro - svítidla, světelné zdroje, osvětlení.

Výroba: - plasové okna - eurookna - dveře.

Řemesla: -truhlářství Výroba: -veškerý nábytek na míru -interiérové dveře -okna -interiérové schody

Firma Martin Balonek se již od roku 1991 zaměřuje především na výrobu a montáž dřevěných schodišť. V rámci naší činnosti nabízíme veškeré služby včetně zaměření a vypracování návrhu. Současně se zabýváme také zakázkovou výrobou a montáží dřevěných výrobků jako jsou dveře, okna, vestavěné skříně, kuchyňské linky a obklady stěn i stropů. Vyrábíme ...

Pobočka. Maloobchod, prodej: - drogistické zboží - prací a čistící prostředky - kosmetika.

Naše společnost TESKO KOLOVRAT s.r.o. je tradiční český výrobce dřevěných oken a euroken, dveří a vstupních dveří, dřevohliníkových oken, HS portálů a zimních zahrad. Působíme zejména v okolí Opavy, Ostravy, Frýdku-Místku, Nový Jičín a Nošovic.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - kosmetika - barvy, laky, tmely, nástřikové a nátěrové hmoty - drogerie (čistící prostředky, saponáty, mýdla, prací prášky, úklidové prostředky).

Služby: - návrhy potrubních systémů - architektonické a inženýrské

Výroba: - betonové výrobky, výrobky z betonu. - dovoz Polského piva. - nákup, prodej.

Výroba a prodej izolačních a stavebních materiálů pro použití v oblastech pozemního a inženýrského stavebnictví např. asfaltové hydroizolace střešních systémů a podzemních staveb, hydroizolace mostů, asfaltové zálivky a spárovací pásky pro údržbu silnic, folie, polyuretanová lepidla na lepení tepelných izolací, asfaltových pásů a folií, ...