ALFA-OMEGA technology s.r.o.
OXO plus s r.o.

FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Práce, řemeslo: - vodoinstalatérské - montáž, servis plynové kotle

Prodej: - střešní krytina - příslušenství - plastová okna - střešní okna, půdní schody

Prodej, montáž - dřevěné terasy z tropických dřevin - kotlena na tuhá paliva, biomasu.

Distribuce, dodávka: - potřeby pro autolakýrníky - opravárenské autolaky - lakovací boxy.

Činnost - pokládka zámkové dlažby - zemní práce.

Společnost Witzenmann z Opavy je specialista na flexibilní kovové díly. Zákazníkům nabízí široký výběr pružných nerezových elementů od kovových hadic, pružinových závěsů, přes potrubní uložení a podpěry, až po vlnovce a trubky, které jsou ve světě distribuovány pod značkou HYDRA®. Samozřejmostí je také servis všech výrobků. Máme profesní ...

Dodávka, prodej: - zateplovací systémy - omítky.

Maloobchod, montáž: - interiérové dveře - bezpečností, protipožární dveře - venkovní dveře.

Stavební činnost - revitalizace a rekonstrukce panelových a rodinných domů - izolace panelových i rodinných domů - podkládka zámkové dlažby - úpravy břehů a svahů - bednění železobetonových konstrukcí.

Výroba - pryžová dlažba určená pro sportovní povrch - gumové desky na dětská hřiště - pryžová dlažba na terasy, balkóny, zahrady.

Výroba, prodej: - vodovodní tlakové potrubí - plynovodní tlakové potrubí - kanalizační tlakové potrubí - chráničky beztlaké potrubí - desky plastové - doplňkový sortiment.

Stolařství. Výroba - kuchyně - ložnice - schody - dveře.

E-shop: - vodoinstalatérské a topenářské potřeby - podlahové vpusti - koupelnové žlaby - kanalizační vpusti

Prodej: - nářadí - zahradní technika - dílenské vybavení - železářské zboží - vodoinstalační a elektroinstalační materiál....atd.

Dřevěné kvalitní bedny a obaly pro přepravu a export jedině od společnosti Pila Krnov s.r.o.! Vyrábíme a dodáváme kvalitní dřevěné přepravní obaly nejen na stroje a výrobky, ale také pro zámořskou a leteckou přepravu. Mezi přepravními obaly najdete také rámové bedny vyplněné vodě-odolnou překližkou nebo jiným materiálem. Naše firma dodává své ...

Činnost: - stavební práce - rekonstrukce - obklady, dlažby - krby

Výroba, prodej, montáž: - plastové okna, dveře - vrata, brány, závory - markýzy, rolety, mříže, žaluzie.

Prodej: - potrubní izolace - plošné izolace - samozhášivá,vysoce kvalitní a ohebná gumová pěna THERMATAPE - zakulacený polyetylénový profil THERMARODS - speciální profil THERMAJOINT navrhnutý pro pěkné dokončení vaší izolace.

KERN stavební firma s.r.o. se zabývá výstavbou rodinných domů, rekonstrukcemi, bytovou a občanskou výstavbou, nástavbami, úpravami interiérů či rekonstrukcemi fasád. Dále naši zákazníci mohou využít prodejnu stavebního materiálu, která je svým sortimentem zaměřena na suchou výstavbu. V sortimentu naleznete především sádrokartony, tmely, lepidla, ...

Práce, služby: - vrtání otvorů do obkladů, dlažby, zdiva.

Výroba, výrobce: - závěsová technika potrubních systémů.

Dodávka, montáž, vzorková prodejna: - dřevěná eurookna - plastová okna - garážová vrata - dřevěné interiérové dveře - rolety, žaluzie, parapety.

Stavební práce: - pokládka zámkové dlažby - zateplování budov - sadrokartonářské práce - kanalizační přípojky, rozvody kanalizace.

Stavební práce: - fasády - výstavba rodinných domů - zámková dlažba - ploty.