ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Arnak s.r.o. v Ostravě se specializuje na výrobu a prodej krycích, zakrývacích plachet všech druhů a distribuci technických a stavebních textilií a geotextilií. Dodávané zboží může zákazník zakoupit přímo v e-shopu firmy Arnak s.r.o. nebo zadat jeho výrobu na míru dle individuálních potřeb.Na míru šijeme např. bazénové plachty, zahradní ...

Montáže a údržba veřejného osvětlení. Nasvětlování přechodů. Diagnostika zkorozivění stožárů. Velkoobchod: - materiál pro veřejné osvětlení.

Společnost Hanibal - dřevo s.r.o. se zabývá řezáním a prodejem řeziva.

Obchod a služby s koberci a podlahovými krytinami

Podlahy F-M cz s.r.o. realizují pokládku všech typů podlah, montáže dveří, vyrovnávání podkladu, včetně výroby nábytku z masivu.

Eshop s potřebami jako jsou elektrosoučástky, senzory, roboti, stavebnice.

GIKOSTART s.r.o. je společnost specializující se na výrobu a montáž oken a dveří z plastu, dřeva, dřevo-hliníku a hliníku.

Společnost Pila Nošovice s.r.o. vyrábí a prodává řezivo. Nabízíme impregnace, hoblování i sušení řeziva včetně palet či obalových prvků. Provádíme krovy na klíč. Zaměřujeme se také na zajištění těžebních prací, dodávky pilin, prodej otopného paliva a další.

Provozovna: - plastové výrobky pro vodoinstalace a kanalizace, plastové potrubní systémy - HT, PVC a PP plastové odpadní systémy - PVC trubky a tvarovky - PE potrubí pro tlakové rozvody pitné vody Sídlo firmy: - Unhošťská 505, 27361 Velká Dobrá.

Výroba: - kancelářský nábytek - školní nábytek - regály pro prodejny - drátěný nábytek - prodejní stojany - sedací nábytek - drátěný program - zařízení pro zdravotnictvíKovovýroba. Stolařské práce. Vybavení: - interiéry - supermarkety - čerpací stanice - autosalony. Prodej: - kotle.

MATEICIUC a.s. je dynamická firma specializující se na vývoj, výrobu a distribuci plastových výrobků, s důrazem na exportní činnost. Využíváme špičkové technologie extruze a vstřikování plastů pro výrobu na míru, což nám umožňuje splnit specifické požadavky našich zákazníků. Jsme hrdí na to, že jsme držiteli prestižního certifikátu kvality ČSN EN ...

Společnost Heat Home s.r.o. je dovozce topných folií, topných rohoží, regulační techniky pro podlahové vytápění, kovové infrapanely.

Velkoobchod, dodávka: - strojírenských náhradních dílů - ložiska - těsnění a klínové řemeny - průmyslová lepidla - oleje a maziva - vrtací nástroje - spojovací materiál, segerové pojistky, ozubená kola, odlitky, řetězy, lineární vedení, pohony, palety, obalový materiál.

Prodej a realizace střech: - komplexní montáže a opravy - sortiment tvoří střešní krytiny, plechy, okapové systémy, střešní okna a folie, spojovací materiál, nářadí a jiné Vypracovaní cenové nabídky zdarma .

Jsme specialisté na bezpečná a hravá dětská hřiště, víceúčelové sportovní povrchy, atletické dráhy a pružné podlahy do fitness center.

Prodej, pronájem, půjčovna, oprava, servis: - vysokotlaké vodní paprsky - velkoplošné ocelové pažení - ucpávky potrubí - systémové bednění - stavební mechanizace-stroje. Maloobchod, prodej: - sanační hmoty - stavební chemie - těsnění staveb.

Specializací stavební společnosti Brozire s.r.o. jsou rodinné domy na klíč - zajistíme kompletní průběh stavby včetně všech potřebných stavebních prací.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy - komerční objekty - revitalizace bytového fondu i komerčních objektů - vybavení a rekonstrukce interiérů. Dodávka, montáž: - plastová okna.

Prodej asfaltových pásů, izolace, hydroizolačních fólií na ploché střechy, tepelné izolace a veškerého střešního materiálu. V našem širokém sortimentu naleznete: - hydroizolační materiály - hydroizolační fólie PVC/TPO - modifikované asfaltové pásy - systémy pro ploché střechy, terasy a balkóny - šindele - penetrační a hydroizolační ...

Hledáte spolehlivého partnera ve světě stavebních materiálů? Objevte PERLIT, spol. s r.o., lídra v oblasti výroby expandovaného perlitu a inovativních stavebních řešení. Sídlo naše firmy najdete na idylickém místě v Šenově u Nového Jičína, přímo v srdci Moravy, kde tradice ručí za kvalitu. Naše produkty jsou synonymem pro kvalitu a inovaci. ...

Klempířské a pokrývačské práce. Montáž střešních oken. Dodávka, realizace: - střešní systémy.

Výroba, velkoobchod, dodávka, prodej: - upevňovací systémy - talířové hmoždinky - spojovací materiál.

Firma provozuje internetový obchod s nábytkovým a stavebním kováním. Prodáváme zásuvky do nábytku, kuchyňské dřezy a baterie, úchyty, dveřní kování a další produkty.

Stavebniny: - Střechy - střešní okna, fólie, střešní krytiny - Interiér - půdní schody, stavební pouzdra - hydroizolace, tepelné izolace - fasády - fasádní profily, polystyren, stěrky a tmely - vše pro SDK, stavbu - nářadí - dům a zahrada.

Společnost HB jímky s.r.o. prodává a zajišťuje i montáž vysoce kvalitní monolitické nádrže s železobetonovou konstrukcí.