ALFA-OMEGA technology s.r.o.
OXO plus s r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Jsme specialisté na bezpečná a hravá dětská hřiště, víceúčelové sportovní povrchy, atletické dráhy a pružné podlahy do fitness center.

Velkoobchod, prodej: - spojovací materiál - kotevní systémy - stavební chemie - pěny, lepidla, silikony, tmely - hydroizolační fólie - těsnění - podložky, šrouby, hmoždinky, kotvy, matice, vruty.

Maloobchod, prodej: - vybavení koupelen - obklady, dlažby - sanitární keramika, vany - koupelnový nábytek - omítky, stavební chemie - izolační materiály - kamenné koberce.

Společnost INVA Building Materials s.r.o. působí jako výhradní distributor stavební chemie SOUDAL. Dodáváme výrobky zavedené belgické firmy, která představuje světovou špičku ve vývoji a produkci polyuretanových pěn.

Společnost VODOPOL s.r.o. se zabývá výrobou, zpracováním a prodejem pěnového polystyrenu.

Prodej -záclony a závěsy, garnýže, japonské stěny, římské rolety Šití Čalounické práce Návrhy - bytové interiéry Dodávka -tapety, kusové koberce

Barevný ráj, prodej: - barvy, laky - malířské potřeby Služby: - míchání barev

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - bytové doplňky, bytový textil - služba designéra - záclony, závěsy - římské rolety - japonské stěny - garnýže - rolety - plisé - žaluzie - kusové koberce - divadelní opony - markýzy

Firma Martin Kocián má mnohaleté zkušenosti s kompletní realizací střech. Provádíme rekonstrukce střech, pokládku krytin a také se zabýváme prodejem a distribucí levných střešních krytin, okapních systémů a plechových střech. Na provedené práce poskytujeme dlouholetou záruku. Pokrývačské, klempířské, tesařské práce. Opravy, zateplování, ...

Stavby, výstavba: - rodinné, bytové domy - průmyslové objekty - objekty občanské vybavenosti - rekonstrukce, zateplování. Provádění: - fasády - omítky - průmyslové podlahy. Prodej: - stavební materiál, stavebniny - tel.: 777720834 - okna, dveře, garážová vrata - tel.: 777720832. Betonárna: - výroba, prodej betonových ...

Firma ASPERA elektro s.r.o. je součástí skupiny JAKUB, která na eshopu prodává svítidla, kabely, vodiče, příslušenství v oboru energetiky, svorkovnice, rozvaděče a další.

Společnost Jettube s.r.o. se zabývá prodejem, servisem i pronájmem koupacích sudů.

Železářství Třinec Věra Gachová V našich prodejnách nabízíme prodej železářského zboží, strojů, zahradní techniky, pracovní oděvy a ochranné pomůcky. Maloobchod, prodej: - železářství - elektrické ruční nářadí - zahradní technika - stroje a nářadí - sekačky, drtiče větví, plotostřihy, křovinořezy a motorové kosy, strunové sekačky - ...

Sklenářství, sklenářské práce, sklárna: - řezání, broušení, opracování, pískování a vybrušování, leptání skla. Výroba: - skleněný a zrcadlový nábytek - americké vitráže - zrcadlové stěny. Ruční fasetování malých skel.

Velkoobchod, prodej: - izolační materiál - průmyslová lepidla, tmely - hutní materiál - kruhové tyče válcované, kované Služby: - dělení řezáním a pálením - ohýbání a stříhání plechu - kovoobrábění

Společnost se specializuje na prodej spojovacího materiálu, kotevní techniky, tesařského kování, stavební chemie, obalových a dalších materiálu. Realizací hliníkových a bioklimatických pergol, suchých stání a stínící techniky. Betonových a dekorativních omítek. Stavební činnosti.

Velkoobchod, maloobchod: - přírubové trubky - příruby - hutní materiál - šoupátka - klapky - montážní vložky - filtry - kompenzátory - sací a vtokové koše - kulové kohouty - odvaděče kondenzátu - regulátory tlaku - průhledítka - stavoznaky, vodoznaky.

Stavebniny. Maloobchod, prodej: - stavební materiál - střešní okna - střešní krytiny - stavební materiál, zdící materiál, cement, omítkoviny, maltoviny atd.) - zdící systémy POROTHERM, YTONG, HASIT.

Průmyslová energetika. Výroba, dodávka, prodej, montáž: - průmyslové kotle na dřevo - systémy skladování paliva (sila) s automatickým vybíráním - energie z obnovitelných zdrojů - odlučovače popílku.

ColorCar, a.s. je výhradní distributor opravárenských autolaků značky Cromax, dříve DuPont Refinish v České republice.

Velkoobchod, prodej: - nerezový hutní materiál - plechy válcované za tepla i za studena - trubky bezešvé, svařované, silnostěnné - profily - tyčová ocel - svařovací materiál - spojovací materiály.

Výroba, revize - rozvaděče: - pro stožárové trafostanice - do zděných a betonových trafostanic - pro distribuční trafostanice - atypické - ocelové, plastové, skříňové, pultové - elektrické pro zdravotnictví - staveništní - slitinové.

Společnost Hrušatop s.r.o. provádí montáž ústředního a podlahového vytápění, tepelných čerpadel, plynových kotlů, elektrokotlů a ohřívačů vody.

Petr Vician provozuje prodejnu instalatérských potřeb ve Frýdeku-Místku

Společnost FM Proles CZ s.r.o. z Frýdku-Místku poskytuje veškeré služby pro vlastníky lesa, zabývá se prodejem stromů a kulatiny, realizacemi zahrad a provozuje vinný archiv. Služby pro vlastníky lesa - těžba a přibližování dřeva - výsadba stromů a oplocování kultur - nákup a prodej kulatiny a vlákniny Prodej odrostků, vzrostlých ...