ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Největší prodejce podlahových krytin v ČR.

Prodej, montáž: - plastová, dřevěná, hliníková okna, dveře

Stavební činnost - bytová a nebytová výstavba - montáž garážových vrat, plastových oken.

Železářství. Maloobchod, prodej, E-shop: - stavební nářadí - elektrické nářadí, elektronářadí - nářadí pro kutily a zahradu - materiál - vodoinstalační, topenářský, hutní, spojovací, kotevní, elektroinstalační. Půjčovna: - nářadí, nástroje Bosch, Skil, Narex, Protool.

Nabízíme, prodej: - ploché, rohové a profilové lišty - prahy, palubky, plotovky a podlahy - prkna, fošny, hranoly a eurohranoly Zajišťujeme kompletní řezivo pro chatky a pergoly. Výroba: - kuchyňské linky na míru.

Oprava, servis: - plynové kotle - tlakové hořáky

Stavebniny, prodej: - stavební materiál - barvy, laky - spojovací materiál - nářadí.

Stavební práce: - pokládka zámkové dlažby - renovace podlah speciálními nátěry.

Práce, výstavba: - pokládka zámkové dlažby - zděné, drátěné ploty - odvodnění ploch - výkopové práce - bourací práce.

Prodej, montáž: -žaluzie, rolety, markýzy. -japonské stěny. -sítě proti hmyzu. -plovoucí podlahy.

E -shop, internetový obchod: -podlahové lišty. -plovoucí podlahy. -vinylové podlahy. -podložky pod podlahy. -interiérové dveře. -obklady, dlažby. -plastová okna.

Řemesla, služby - malířské a natěračské práce - sádrokartonářské práce - zednické práce Prodej - barvy

Prodej, montáž - plastová okna a dveře - dřevěná okna a dveře - rolety, žaluzie, parapety

Přestavba automobilů na LPG Prodej - solární systémy Prodej - kotle ATMOS Zateplování Pronájem - lešení Prodej - stavební materiál Výstavba - rodinné domyrekonstrukce - domy - byty Zednické prácerekonstrukce - koupelny

Pila. Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - veškeré stavební řezivo: - hranoly - do délky 13 m - fošny - prkna - latě - plotovky - palubky - pořez - kulatina. Výroba, prodej: - palivové odřezky - odpad do krbu. Nákup - kulatina: - od soukromých majitelů. Řezání - hranoly, desky, fošny. Impregnace ...

Prodej, maloobchod, eshop: -akustická pěna -zvukoizolační panely

Rekonstrukce bytových jader, koupelen, plastová a dřevěná okna, dveře - montáž i servis, rolety, podlahy ( plovoucí, vinyl, ...) It servis, nákup a prodej, výroba textilu (potisky na zakázku), vizualizace interiéru a staveb

Klempířství a oprava karoserií -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Výstavba: - dřevěné stavby - kanadské sruby - roubenky - altány - zahradní nábytek. Prodej: - stavební smrkové řezivo.

Výroba, prodej: - venkovní dekorativní betonová zámková dlažba - obklady - ploty, plotové díly - schody - jiné prvky z betonu (parapety, obrubníky, žlaby, bordury, bazénové lemy, stopy).