ALFA-OMEGA technology s.r.o.
OXO plus s r.o.

FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
E - shop: - dřevomateriál pro zahradu. Výroba frézované kulatiny, palisád, kůlů.

Prodej, servis: - čerpadla do studní a vrtů vodní, kalová, oběhová a ponorná včetně veškerého příslušenství a náhradních dílů - kompletní domácí vodárny. -bojlery a ohřev vody Prodej: - PE a PPR trubky - zahradní hadice.

Pořez, řezání, zpracování, prodej, impregnace: - dřeva, řeziva. Výroba, dřevovýroba: - stavební řezivo, dřevo (fošny, desky, trámy, hranoly) - střešní krovy, latě (podle projektu). Nákup, výkup: - jehličnaté výřezy - kulatina. Broušení, ostření: - pily (kotoučové, vidiové).

Zámečnictví Šustek. Výroba, kovovýroba, zakázková výroba: - vrata - brány, branky - brány s pohonem - panty - ručně kované ozdobné kliky - kované štítky - bytové doplňky (stojany na květiny, svícny, věšáky, kovové části věšáků) - zábradlí - ocelové dveře - vstupní, vchodové dveře - mříže - ozdobné mříže - ploty ...

Prodej: -dřevo bukové, dubové -přířezy bukové, dubové -hoblované a sušené dřevo -truhlářské řezivo -spárovky bukové -dřevní moučka - bukové RUF brikety

Provozování: - skládka Životice - ukládání komunálních odpadů - zařízení k úpravě BRO (biologicky rozložitelných odpadů) - kompostárna - sběr, likvidace a zpracování BRO - výroba elektrické energie a tepla - sušení a prodej stolařského řeziva (buk, dub).

Pila Slatina. Výroba palet, atypické palety a bedny

Naše společnost Dřevo HŽV úspěšně produkuje a prodává stavební dřevo (řezivo) nejrůznějšího druhu. Nabízíme široký dřevařský sortiment, rychlou dodávku do místa určení i související dřevařské služby. Sídlíme v obci Hladké Životice, která leží 13 kilometrů od města Nový Jičín a 30 kilometrů od města Ostravy. Pokud požadujete kvalitní a cenově ...

Prodej: - nábytek, bytové doplňky - sedaci soupravy - křesla a židle - pohovky - dvojlůžka - nábytek z masívu - válendy - zdravotní matrace i atypy - PC stoly - obývací stěny a skříně - kuchyňské linky na míru - originalní dárky - koberce a PVC - obrazy - světla a lampy

Stanislav Pařenica provozuje práce s vysokozdvižnou plošinou, instalace veřejného osvětlení, elektroinstalační a elektromontážní práce, instalace a revize hromosvodů.

Obchodní a technické středisko. Firemní zastoupení. Výroba, prodej, dodávka, montáž: - plastová okna (oken) - plastových dvěří (dveře) - výplně stavebních otvorů - parapety, parapetní desky - zimní zahrady.

Prodej polykarbonátu, plexiskla, veškeré příslušenství potřebné pro montáž polykarbonátových desek / ukončovací profily, spojovací profily AL, PVC, vruty, texy, Al podložky atd. / Dále provádíme dělení tohoto materiálu na požadovaný rozměr. Jsme schopni domluvit montáž tohoto materiálu na konstrukce.

Široký sortiment stavebních a průmyslových barev. Laky a lazury na dřevo. Míchací centrum barev.

Jan Sobek se sídlem ve Velkých Albrechticích se zabývá především pokládkou keramických obkladů, keramických dlažeb a vnintřních obkladů. Současně nabízíme také kompletní rekonstrukce koupelen a toalet.   Působíme především v okrese Nový Jičín.

Prodej, montáž, výměna: - plastová okna, oken, dveře. Sídlo firmy: - Dubňany, Hodonínská čp. 1624, 69603.

Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské. Montáže interiérových dveří. Podlahářské práce.

Čistírny, septiky, nádrže Výroba, prodej, montáž, servis: - domovní čistírny odpadních vod (ČOV) - plastové nádrže, žumpy - vodoměrné šachty - plastové jímky - čerpací stanice (pro čerpání odpadních, dešťových a spodních vod) - septiky, septikové nádrže - ostatní (komunální čistírny, terciální dočištění, kanalizační objekty, ...

Maloobchod, prodej: - stavebního materiálu - stavebního nářadí - barev a laků - včelařských sklenic a víček. Čerpací stanice - prodej LPG do aut.

Truhlářství - výroba a montáž zakázkového nábytku pro domácnosti i firmy Kuchyňské linky, vestavěné skříně, dětské pokoje, ložnice, knihovny aj. Kancelářský a školní nábytek. Schodiště samonosné i obklad původního (beton, kámen). Vchodové a interiérové dveře se zárubní z masivu. Zajištění dodávky a montáž interiérových dveří s obložkovou ...

Prodej, montáž: - plastová okna, dveře, zimní zahrady, prosklené stěny včetně veškerého příslušenství (sítě, parapety) - žaluzie (horizontální, vertikální) - výroba, montáž PVC okna a dveře profily KOMMERLING.

Prodej plastových jímek: - septiky - žumpy - akumulační jímky - jímky na dešťovou vodu - čerpací jímky - vodoměrné šachty - domácí čističky odpadních vod - filtry na dočišťování odpadních vod

Dřevostavby (roubenky, domy k bydlení, haly, zakázková výroba, atd.). Dřevoprodej (topné materiály, stavební materiály, barvy, atd.). Dřevovýroba (interiér a exteriér)

Oprava, servis, plynoservis : Bereta, Dakon, Unical, Therm, Immergas, Viadrus, Attack ..... atd. Revize kotlů tuhé palivo: Kovarson, Viadrus, Attack, Opop, Dakon, Benekov...........atd.

Truhlářské práce. Výroba nábytku z masivu - kuchyně - vestavné skříně - postele - interiérové dveře.

Výroba: - ekologické vodou ředitelné barvy.