ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Pobočka. Stavebniny. Prodej: - stavební materiál - tepelné izolace - zámkové dlažby - sanitární technika. Sídlo: - Hlučínská 484/61, Ostrava - Přívoz.

Stolařství. Výroba, prodej, montáž: - dřevěná okna a dveře. Práce: - stolařské - truhlářské.

Dodávky, montáž: - dřevěné venkovní terasy z tropických dřevin a spékaného (thermo) dřeva - dřevěné venkovní obklady a podlahy. Výroba, montáž: - nábytek - zakázkové kuchyně - atypické dveře vnitřní, posuvné stěny, okna a dveře vstupní v euro profilu - vestavné skříně - dětské pokoje, postele a věšákové stěny - dřevěné schodiště ...

Dřevařské závody. Truhlářství. Výroba: - okna - balkónová - dveře - vnitřní - vchodové - dýhované - fóliované - kazetové - palubkové - garážová vrata - dveře s olověnou vložkou - protikhlukové dveře.

Stavebniny. Prodej: - stavební materiál - sádrokartony - izolace - zateplovací systémy - omítkové směsi. Půjčovna: - lešení. Montáž: - sádrokartonu - minerálních podhledů - zateplovací systémy - veškeré zednické práce.

Stavební a nábytkové truhlářství. Tesařská a stolařská výroba. Výroba: - nábytek - dveře - schodiště - zahradní altány - bytové a nebytové doplňky pro rodinné domy, byty, obchody, restaurace. Maloobchod, prodej: - dřevoprodej - potřeby pro stolaře (kování, zámky, vruty, hmoždinky, šrouby, matice).

Podlahářství. Pokládka, prodej: - podlahové krytiny - koberce.

Truhlářství, stolařství. Výroba: - nábytek - pergoly - dveře.

Výroba, prodej, montáž, servis: - žaluzie - rolety - síta proti hmyzu - brány - garážová vrata - okna, dveře.

Výroba: - stavební řezivo. Řežeme krovy na míru dle projektové dokumentace. Specializujeme se na krovy a střešní vazby pro novostavby rodinných domů, rekonstrukce, komerční budovy a všechny typy střech.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiál - barvy - hydroizolace a tepelné izolace - obklady - komínové systémy - stavební nářadí - pojiva, omítky - temly, silikony, lepidla.

Výroba: - plasty - plastové výrobky.

Dřevovýroba. Pila. Výroba: - prkna - fošny.

Oprava, nabíjení: - olověné akumulátory.

Prodej: - stavebniny - stavební materiál.

Prodej, montáž: - dřevěná eurookna - plastová okna - hliníková okna - střešní - vstupní dveře - parapety - stínící technika.

Prodej: - stavební materiál - plotové pletivo - instalatérský materiál - elektrikářský materiál.

Výroba, prodej: - eurookna, dveře - nábytek - schody.

Výroba, prodej, pokládka: - zámková dlažba.

Konstrukce a výroba: - lisovací nástroje a formy. Výroba: - technické výlisky z plastů: - zpracování termosetů - zpracování termoplastů.

Elektromontáže. Výroba: - rozvaděče.

Kamenické práce Energetické audity Zateplování - budovy Maloobchod a velkoobchod - stavební materiál Zpracování kompletní projektové dokumentace - průkaz a všechna povolení - vyřízení dotace na program ZELENÁ ÚSPORÁM

Prodej - platové brány, branky Prodej - lepidla Prodej - štěrk, písek (na objednávku) Prodej - hydroizolace pro vlhké zdivo - lepenky - zateplení ROCKMIN, ORSTROP, ISOVER Prodej - betonové směsi Prodej - dlažby - obrubníky - překlady Prodej - plastové ploty, zábradlí Prodej - stavebniní ...