ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Milan Kreis
Milan Kreis nabízí služby v oblasti revizí plynových zařízení. Specializuji se na revize plynových (nejedná se o servisní prohlídky plynových kotlů) a tlakových zařízení, dále také parních i horkovodních kotlů. Zajistím vám revize průmyslových pecí včetně kvalifikované odborné prohlídky vaší kotelny. Služby: - revize plynových zařízení - ...
Opravárenský závod MSA, s.r.o.
Společnost Opravárenský závod MSA, s.r.o. se od doby co zahájil svoji činnost, zaměřuje převážně na opravy strojů a zařízení. Mezi naše služby patří opravy klasických i NC a CNC strojů, jeřábů ( mostových, sloupových, zdvihacích zařízení, atd.), jeřábových drah a také generální opravy klasických i NC a CNC strojů. Dále se zaměřujeme na ...
Miroslav Weiss zajišťuje prodej - sušené truhlářské řezivo - vysušené hoblované hranoly, podlahové a obkladové palubky, OSB desky, plotovky.

Práce: - vodoinstalatérské - plynařské - topenářské. Prodej, montáž, servis, opravy: - plynospotřebiče - sporáky (plynové, kombinované). - ohřívače vody (plynové, elektrické) - kotle (plynové, na tuhá pliva) - čerpadla.

Vše pro řemeslo, průmysl a obchod. Velkoobchod se železářským zbožím, stavebním a nábytkovým kováním. On-line webkatalogy včetně ceny jsou k dispozici na našich www stránkách. Nejširší sortiment železářského zboží. Kování a spojovací technika: Stavební kování - okenní a dveřní kování - okapnice, parapety, těsnění - dveřní závěsy, ...

Aleš Darda je specialistou na kvalitní dveře a podlahy. Prodává interiérové, exteriérové a atypické dveře na míru a spolupracují pouze s prověřenými českými výrobci.

Eva Mertová se zaměřuje na návrh a výrobu kuchyňských linek, vestavěných skříní, dětských pokojů, kancelářského nábytku, funkčních skříní, pergol, schodů a schodišť, interiérových a exteriérových dveří.

Ing. Tomáš Herrmann se zaměřuje na prodej plotů a příslušenství. Jedná se o dřevěné, drátěné a betonové ploty, pletivo, sloupky, napínáky, brány o mnoho dalšího.

NK STAVBY s.r.o. se zaměřuje na realizaci novostaveb, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, sádrokartonů a na bourací práce.

LSBAGRY s.r.o. se zaměřuje na výstavbu inženýrských sítí, zemní práce, bourací a demoliční práce, pokládku dlažby a autodopravu.

Hledáte spolehlivého partnera pro moderní a efektivní vytápění vašeho domova? Groda S.r.o. je tady pro vás! Jsme specialisté na montáž tepelných čerpadel, plynových kondenzačních kotlů a systémů rekuperace. Naše služby zahrnují také profesionální zhotovení kotelen, instalaci podlahového a ústředního topení, stejně jako precizní rozvody vody a ...

Elektroservis Majnuš s.r.o. poskytuje kvalitní služby v oblasti servisu a prodeje bílého zboží, včetně praček, ledniček, myček, sporáků a bojlerů.

PODLAHY HOMME s.r.o. se specializuje na prodej a pokládku plovoucích podlah (laminátových a vinylových), PVC, přírodního linolea, koberců a dalších podlahových materiálů.

SimpleJack s.r.o. realizuje inovativní podlahy na míru. Jejich modulární zátěžové dlažby jsou ideální pro garáže, dílny, koupelny nebo terasy.

Společnost BETONÁRNA HLUČÍN s.r.o. nabízí širokou škálu betonových směsí a maltovin. Zajištění dopravy a čerpání betonu, prodej kameniva.

PROKOM CZ s.r.o. dodává zahradní nábytek PROWOOD, zajišťuje dodávky asfaltového střešního šindele KATEPAL a tepelně upravené dřevo ThermoWood.

Montáže a údržba veřejného osvětlení. Nasvětlování přechodů. Diagnostika zkorozivění stožárů. Velkoobchod: - materiál pro veřejné osvětlení.

Společnost Hanibal - dřevo s.r.o. se zabývá řezáním a prodejem řeziva.

Obchod a služby s koberci a podlahovými krytinami

GIKOSTART s.r.o. je společnost specializující se na výrobu a montáž oken a dveří z plastu, dřeva, dřevo-hliníku a hliníku.

Výroba: - kancelářský nábytek - školní nábytek - regály pro prodejny - drátěný nábytek - prodejní stojany - sedací nábytek - drátěný program - zařízení pro zdravotnictvíKovovýroba. Stolařské práce. Vybavení: - interiéry - supermarkety - čerpací stanice - autosalony. Prodej: - kotle.

Prodej a realizace střech: - komplexní montáže a opravy - sortiment tvoří střešní krytiny, plechy, okapové systémy, střešní okna a folie, spojovací materiál, nářadí a jiné Vypracovaní cenové nabídky zdarma .

Výroba: - potrubní systémy z plastů pro rozvody teplé a studené vody, podlahového topení a tlakového vzduchu - výroba z plastů a forem na zakázku

Jakub Vrána se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku z lamina i masívu do interiéru i exteriéru, pergoly, terasy.

PROKOM R & S s.r.o. je významnou českou firmou se sídlem v Opavě, která se specializuje na dovoz a distribuci kvalitních finských stavebních materiálů. Mezi jejich hlavní produkty patří tepelně upravené dřevo ThermoWood, které je ideální pro fasády a terasy, asfaltový střešní šindel KATEPAL a dřevěný zahradní nábytek PROWOOD. Firma je hrdým ...