ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Prodej stavebního materiálu - stavebniny.

Prodej stavebního materiálu - stavebniny.

Firma Opticord.cz s.r.o. se sídlem v Ostravě - Vítkovicích se zabývá velkoobchodním prodejem instalačního materiálu pro datové a telekomunikační sítě. Nabídka: - strukturovaná kabeláž: - metalické a patch kabely - patch panely - konektory - zásuvky - spojky - testery - ACAR, telekomunikace - rozvodný panel 220V - ...

Činnost: - bezpečností agentura - detektivní služby - pronájem mobilního oplocení, zábran, toalet, sprch - pořadatelský servis - úklidové služby. Internetový obchod, e-shop: - úklidová technika - čistící prostředky - obalový materiál.

Prodej, montáž: -luxfery -obklady -dlažeb pro koupelny a kuchyně -sanita -sprchové kouty, vany a příslušenství -interiéry na klíč ad.

Práce elektro: -montáž, opravy elektroinstalací -rekonstrukce elektroinstalací -montáže topných kabelů. Výtahy: -provádění podstatných změn výtahů -odborné zkoušky výtahů. Stavební práce: -bourací práce -zednické a omítací práce -provádění obkladů a dlažeb -sádrokartonové konstrukce -práce vodoinstalatérské -kladení ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, E-shop: - stavební materiál, stavebniny - sádrokarton - minerální stropní podhledy - izolace, izolační materiál - střešní okna - barvy - nářadí - elektrické, ruční - komínové systémy.

Prodej, maloobchod: -podlahové topení. Rozpočty na úsporné podlahové topení.

Velkoobchodní prodej průmyslových lepidel STA-PUT a SPRAY-KON.

Pobočka. Železářství. Maloobchod, prodej: - kotevní technika - spojovací materiály - hmoždinky - lepidla, tmely - nářadí, nástroje - brusivo - stavební chemie.

Truhlářství Roman Tichý z Ostravy se zabývá výrobou a montáží nábytku, vnitřních i vnějších dveří, schodů a zábradlí z masivu. Vyrábíme a renovujeme např. kuchyňské linky.  Součástí našich služeb je také pokládka plovoucích podlah. Naše služby: - výroba a montáž veškerého nábytku - interiéry kanceláří a restaurací - výroba venkovních dveří ...

Pobočka. Výroba, montáž, prodej: - bezpečnostní dveře, zárubně a mříže - bezpečnostní a protisluneční fólie, autofólie - privátní a antigraffiti fólie - elekronické zabezpečovací systémy (EZS, kamerové systémy).

Velkoobchod, prodej, dodávky: - střešní plechy - klepmířské prvky - taškové krytiny - hutní materiál.

Hydroizolace. Chladové izolace. Průmyslové tepelné izolace. Stavební tepelné izolace. Střešní okna. Žárové izolace.

Výroba: -betonové, sádrové, vápenné a cementové výrobky.

Prodáváme všechny typy oken - okna dřevěná, plastová a střešní okna. Lze u nás nakoupit také dřevěné, hliníkové a bezpečnostní dveře. Součástí naší nabídky jsou také žaluzie a rolety z široké nabídky barev, vnitřní a venkovní parapety všech možných odstínů. Zajistíme také zateplovací systémy, polystyrény, minerální vlnu, izolační ...

Prodej a montáž plovoucích podlah, vinylu, PVC, přírodního linolea (Marmolea) a koberců. Renovace dřevěných podlah. Půjčovna brusek na parkety. Prodej a montáž dveřních křídel a obložkových zárubní.

Kovovýroba, výroba: - rozvaděče-elektroměrové, staveništní, kompenzační, plastové-ve 43 typech. Elektromontáže. Elektro: - instalace - revize. Zakázková výroba NN rozváděčů do 14 dnů. Kovovýroba, prášková lakovna.

Stavební firma: - revitalizace panelových a rodinných domů - zateplování - výměna oken - rekonstrukce domovních vstupů - foukaná izolace Program Zelená úsporám.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -zdvojené podlahy

(dříve Elektram, i-center) Velkoobchod, prodej, distribuce: Elektroinstalační materiál Kabely a vodiče - vodiče, silové kabely, pryžové kabely, sdělovací kabely, speciální kabely, topné kabely, šňůry, flexošňůry, příslušenství kabelů. Rozvodné systémy - vnitřní rozvod, lišty a příslušenství, soustava do betonu, kabelové nosné žlaby, ...

Výroba, revize: - elektrické zařízení - atypické rozvaděče dle projektu.

Česko-ukrajinská společnost AUSTER-DON a její český partner, společnost textoris spol. s r.o., pracují již více než 16 let na ukrajinském trhu. Na Ukrajině provádíme úplný soubor prací včetně generálních dodávek – od získání stavebního povolení, projektování a adaptaci projektů, montáž až po předání objektu do užívání a servisní údržbu. Nabízíme i ...

Prodej: - elektro kabely - armatury - kabelové příchytky - příslušenství pro energetiku - elektroinstalační materiál - svítidla.