ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Prodej: - ocelové trubky a potrubní systémy, kolena, ohyby, redukce a další. Rekonstrukce plynových kotlů, řezání ocelových potrubí na míru zákazníka.

Pobočka Ostrava. Truhlářské práce. Výroba: - okna - nábytek - podlahy - dřevostavby.

Prodej, e-shop: Flexibilní kamenné obklady. Nabízíme ohebný kamenný obklad ať už do interiéru či na fasádu domu. Kamenných obkladů je velké množství druhů, co se týče designu, barev či tloušťky obkladu. Stejně tak jsou i různé ceny – ta se většinou odvíjí od materiálu, ze kterého je obklad vyroben, ovšem hodně záleží i na jeho vzhledu, zda je ...

Skladování, doprava, logostika, prodej, nákup: - elektromontážní materiál pro obnovu a výstavbu distribučních sítí.

Velkoobchod, prodej, dodávka: - izolace, izolační nátěry IZOPLAST - přípravky proti plísním MYCETOX - desinfekce skleníků a produkce žampionů MYCETOX - mycí a desinfekční prostředek MYCETOX - lepidlo IZOPLAST k lepení izolačních pásů a lepenek za studena.

Prodej, maloobchod: -sádrokartónový systém -izolační systém -podhledy z minerálních vláken -hliníkové zavěšené podhledy -dvojité podlahy -laminátové podlahy -příčkový systém -OSB-dřevoštěpkové desky -fasádní barvy -zateplovací silikátový systém.

Dodávka, montáž, prodej: - plastová, hliníková okna a dveře - eurookna - parapety - žaluzie - sítě proti hmyzu.

Velkoobchod, prodej, výroba: - stavební materiál - betonové poklopy, kanalizační šachty - ploty - meliorační šachtice - betonová dlažba - obrubníky a dílce pro stavby komunikací.

VÝROBA, PRODEJ: -DLAŽBA -DÍLCE PRO STAVBY KOMUNIKACÍ A TERÉNNÍ ÚPRAVY -DÍLCE PRO BETA NÁDRŽE A ŠACHTY -BETA nádrže -DÍLCE PRO BYTOVOU A OBČANSKOU VÝSTAVBU -PRVKY PRO MĚSTSKOU A ZAHRADNÍ ARCHITEKTURU -BETA blok -BETA sloup -ZÁVODY -PRODEJNY.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební řezivo - OSB desky - dřevěné palubky, lišty - krovy, latě - palivové dříví - KVH hranoly - stavební chemie - nátěrové hmoty.

Nákup a prodej palet EUR, prostých 1200x800, atypických rozměrů nových i použitých, dřevěné bedny, zámořská balení, nádstavby na palety. Prodej: -řezivo.

Stavební firma, výstavba: - pozemní a inženýrské stavby - výměna oken a dveří.

Výroba: - plastová okna, dveře - dřevěná okna, dveře - zimní zahrady. Program Zelená úsporám.

Pobočka Ostrava. Velkoobchod, maloobchod, prodej, výroba: - spojovací materiál. Import standardů: - šrouby, matice, podložky. Vlastní výroba výkresových součástí obráběním a lisováním. Individuální řešení logistiky dodávek.

Pobočka. Velkoobchod, dodávka: - elektroinstalační materiál. - zařízení do prostředí s nebezpečím výbuchu Výroba: - rozvaděčů, rozvaděče - ovládací pulty.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Potrubní a pozemní doprava (vyjma ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

-Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů -Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba a zpracování skla -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových ...

Dodávka, velkoobchod, prodej: - spojovací kotevní materiál - plechy - stavební chemie - tmely, silikony - izolační materiál - vrtací a brusné komponenty.

Pobočka. Velkoobchod, prodej: - topenářský a vodoinstalatérský materiál - sanitární keramika - kompletní zařízení koupelen.

Výroba, velkoobchod, prodej: -okapový systém, systém odvodnění, žlabové háky, kolena, svodové potrubí, výtokové kolena, objímky. Krytina: -lehká střešní, plechová s povrchovou úpravou -profilovaná tašková tabule -hřebenáče, klempířské prvky, oplechování střech, lemovací prvky -fólie difúzní, podstřešní. Profily: -stropy, ...

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Zprostředkování obchodu a služeb -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu Hostinská činnost