ALFA-OMEGA technology s.r.o.
OXO plus s r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Výroba, montáž - plastová okna, dveře - hliníková okna, dveře - parapety - sekční garážová vrata - stínící technika - žaluzie, rolety, markýzy - moskytiéry. Program Zelená úsporám.

Společnost ŽELEZO Maňák s.r.o. dodává hutní a spojovací materiál, zabývá se jeho zpracováním, poskytuje zámečnické služby.

Efektivní dům se zaměřuje na všechny typy vytápění, fotovoltaiky, rekuperace a dalších druhů technologií.

Výroba, prodej, servis: - kotle na biomasu HAMONT - dopravníkové systémy paliva - kontejnerová řešení - prodej náhradních dílů.

Společnost MORAVEC engineering s.r.o.je firma s 20iletu tradicí, specializuje se na vývoj, výrobu a montáž svařovaných ocelových konstrukcí, atypických strojních zařízení, potrubních celků a technologií včetně revizí plynových zařízení a kotelen.

Prodej, servis, oprava, půjčovna: - profesionální nářadí, stroje - nástroje, i diamantové - brusivo - kotevní, svářecí a zahradní technika - elektrocentrály.

Naše společnost kompletně zajistí instalaci topných systémů, kupříkladu podlahového vytápění. Vytvoříme projekt, dodáme potřebné zařízení a provedeme samotnou realizaci.

Velkoobchod, prodej: - vybavení koupelen: - koupelnový nábytek - obklady, dlažby - instalační materiál. Poskytujeme poradenství při výběru vybavení do koupelny i celého bytu. Máme zkušené designéry, kteří Vám jsou k dispozici.

Logistické centrum, vzorkovna koupelen. Velkoobchod, prodej: -topenářská technika, topenářský materiál -instalační technika, vodoinstalatérský materiál -plynové kondenzační kotle -sanitární technika, sanitární keramika -vybavení koupelen, koupelnový nábytek.

Sklenářství. Sklenářské práce. Rámování a paspartování obrazů. Prodej: - izolační dvojskla.

Společnost KOTLEKAMNA.CZ s.r.o. jak již její název napovídá, se specializuje na prodej a montáž různých druhů kamen a kotlů. V našem sortimentu naleznete kotle na uhlí a peletky, peletová kamna, tepelná čerpadla, ale i grily. Naši vzorkovou prodejnu naleznete na adrese Těšínská 530/300, Ostrava - Radvanice. Prodej, montáž, oprava, servis: - ...

Velkoobchod, prodej: - elektroinstalační materiál. Kancelář a reklamační oddělení: - Ke Kamenině 18, Ostrava - Hrušov.

Společnost Petr servis zajišťuje prodej, montáž: - domácí spotřebiče - náhradní díly. Opravy: - pračky - sporáky. Prodej, montáž, opravy: - přímotopy - akumulační kamna - náhradní díly - bojlery - průtokové spotřebiče.

Společnost LOP realizace, s.r.o. se sídlem v Ostravě se specializuje na dodávku a montáž plastových oken a dveří, hliníkových oken, provětrávaných fasád a skládaných plášťů, dále na garážová vrata a kovová vrata.

Společnost PSK PLOTY TRANS s.r.o. se specializují na dodávku a montáž betonových a 3D plotů.

Stavební činnost: - haly, střechy, fasády, ocelové konstrukce - hydroizolace - střešní pláště - generální dodávky, opláštění budov staveb. Stavební montáž: - střešní světlíky a zařízení pro odvod od kouře a tepla - RWA - hliníková okna, dveře a prosklené fasády - ocelové konstrukce - hliníkové systémy - fotovoltaické ...

Práce: -pokládka zámkové dlažby. -výkopové. -zateplování fasád.

Profesionální a zkušený dodavatel střešních krytin.

Podlahářské práce. Prodej, montáž: -podlahové krytiny

Stavební firma: -rekonstrukce budov. -zateplování fasád. -rekonstrukce bytových jader. -obkladačské, dlaždičské práce. -výstavba rodinných domů.

Klempířské, pokrývačské práce. Montáž: - střešní okna - střešní krytina-dle výběru. Výměna: - okapové systémy.

Prodej: - vestavěné skříně - kuchyňské linky - sklápěcí postele - nábytek na míru - plovoucí podlahy.

Montáž, prodej: - zabezpečení bytu - bezpečnostní dveře, kování, zámky - protipožární dveře

Prodej barvy, laky: - malířské, - textilní, - na dřevo, - na kov, - štětce, - beton.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla, světelné zdroje, svítilny, baterie, nabíječky - kabely, vodiče, dráty, lanka - stykače, pojistky, přepěťové ochrany, jističe - zásuvky, vypínače, spínače, vidlice - žárovky, zářivky, výbojky - jištění a modulární přístroje - lišty, žlaby, trubky - skříně, ...