ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Elektromontáže bytové, průmyslové a inteligentní, hromosvody - montáže zabezpečení, kamerových systémů a datových rozvodů - opravy elektroinstalací a revize Prodej: - svítidla - elektromateriál.

Systém suchých omítkových a maltových směsí SALITH. Vápencové a vápenné výrobky: -kusové vápno -vápenné brikety -vápenný hydrát -mleté vápence a vápno -suché omítkové směsi -vápencové drtě -směsi pro stabuilizaci zeminy.

Dodávky stavebních materiálů: - betonové výrobky - litinové poklopy a mříže - plastové kanalizační potrubí - svařované sítě a stavební ocel.

Výroba: - nábytek, kuchyně, dětské pokojíky, schodiště, interiérové i venkovní dveře.

Prodej, pokládka: - dřevěné a plovoucí podlahy - parkety.

Elektromontáže: - průmyslových hal, závodů - občanská a bytová výstavba. Výroba: - průmyslové rozvaděče - domovní rozvaděče. Projekty.

Prodej, opravy, montáž: - měřiče tepla. Prodej, montáž: - vodoměry - měřiče tepla a vodoměry - diagnostický servis měřičů tepla - měřiče tepla DANFOSS - frekvenční měniče DANFOSS. Rekonstrukce: - ústřední topení. Servis: - plynové kotle.

Kuchyňské a bytové studio. Zakázková výroba, montáž: - kuchyňské linky - vestavné skříně - kancelářský nábytek - dětský nábytek - židle, stoly - postele - dveře, zárubně - obývací pokoje - podlahy - lišty.

Činnost: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - dodávka a montáž dekoračních obkladových panelů ABITIBI

Výroba, prodej: - plynové, kombinované a elektrické sporáky - kuchyňské odsavače par - plynová topidla - vestavné spotřebiče - trouby, varné desky, mikrovlnné trouby - elektrické zásobníkové ohřívače vody - sklokeramické desky.

Plastikářská výroba, prodej a montáž: -plastová okna, okno, oken a dveře, dveří vchodové i balkónové -zaměření, konzultace a zpracování cenových nabídek zdarma -využíváme naše plastové profily HORIZONT PS -celoobvodové kování firmy WINKHAUS -dodáváme i doplňky -parapety, žaluzie, sítě, síť proti ...

Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Vodoinstalační práce. Montáž: - kotle i MARATOP - radiátory - potrubí.

Projektová a inženýrská činnost ve výstavbě - projektové dokumentace pro ohlášení stavby - studie stavby - vizualizace - průkaz energetické náročnosti budov. Truhlářská výroba - přístřešky, pergoly, altány, zahradní domky - dveře, okna, zábradlí. Zámečnická výroba - brány křídlové a posuvné, branky, oplocení - ocelové konstrukce - ...

Stavební činnost - zednické práce - obkladačské práce - rekonstrukce domů a bytů - opravy fasád a zateplování - montáž oken.

Výroba: - záložní napájecí systémy. Vývoj a výroba: - elektronické součástí a komponentů pro dálkové dohledy a řízení napájecích systémů. Elektronika pro řízení systému klimatizace.

Kamenictví, kamenické práce, kameník. Výroba: -mramorová mozaika -dlažba, obklady, schody, parapety, barové pulty, kuchyňské desky, solitéry, kameny do zahrad

Vyrábíme z betonu design velkoobjemové nadměrné květníky, květináče, design osvětlení, ražený dekorativní beton, raženou dekorativní omítku, kamenný koberec, lehátka, zahradní nášlapy, městský mobiliář. Beton na zakázku jinak než ho znáte.

Onjasi Truhlářství, s.r.o. se nachází v centru města Zábřeh a jeho vznik byl pod názvem JOS Dřevovýroba. Pokud tedy hledáte stolařství, které vám vyrobí originální nábytek z masivu nebo dřevěné schodiště na zakázku pak jste zde správně. Díky kvalifikovaným pracovníkům jsou výrobky prováděny kvalitně a se smyslem pro detail. Realizace zajistíme ...

Prodejní a konzultační středisko: - plastová okna, dveře, zimní zahrady - fasády, revitalizace - veškeré stavební práce

Velkoobchod: - elektroinstalační materiál Legrand, Cablofil - systémy vypínačů, zásuvek B-Ticino - domácí telefony - nevýbušná elektrická zařízení A.T.X. Výroba: - elektrické rozvaděče NN - elektroměrové - staveništní - zásuvkové - bytové - technologické.

Koupelnové studio: - 3D návrhy koupelen - technické i designové poradenství - realizace koupelen. Prodej: - sanitární zboží - koupelnový nábytek - obklady a dlažby.

Výroba: - protipožární nátěry - tepelné izolace.

Prodej, montáž: -plastová okna, dveře. -dřevěná eurookna -žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu.

Práce: - zednické - rekonstrukce bytových jader - montáž sádrokartonu - pokládka zámkové dlažby.

Velkoobchod: - dveře - skleněné, dřevěné, laminátové - dveře vstupní i interiérové - kliky - posuvné systémy - doplňky.