ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Vývoj, výroba a prodej: - ocelové kontejnery - speciální výměnné nástavby na nákladní automobily - ocelové konstrukce. Pilařská výroba: - prodej stavebního řeziva - prodej truhlářského řeziva po dohodě.

Truhlářství Výroba: -schodiště -kuchyňský nábytek -ložnice -dveře

Roman Křenek realizuje lakýrnické a natěračské práce, drobné stavební práce, zednické práce jako jsou obklady, dlažby, pokládka plovoucí podlahy, izolace a fasády a další stavební práce.

Velkoobchod, maloobchod: -čistící, mycí a desinfekční prostředky -nátěrové hmoty, ředidla, lepidla, tmely -malířské potřeby -fasádní barvy -kartáčnické potřeby -pracovní a ochranné pomůcky -plstě -gumové desky, hadice. Míchání až 50 000 odstínů barev značky Bondex.

Rivesti s.r.o. se zabývá prodejem italských koupelnových a interiérových designových obkladů a dlažeb a vybavení koupelen. Nabídka: -trend určující materiály s důrazem na minimalismus a funkcionalismus -rozsáhlá paleta materiálů (imitace dřeva, kamene, kovu) uzpůsobená individuálním potřebám (obklady do kuchyně, venkovní dlažba, obklady a ...

Prodejní místo obchodní sítě 1FLOOR CENTRUM PODLAH. Velkoobchod, maloobchod: - PVC - přírodní linoleum - parketové vlysy - plovoucí podlahy - masivní dřevěné podlahy - parkety z exotických dřevin - koberce a čistící zóny - podlahové profily a doplňky - čistící prostředky. Vzorková prodejna: Prostějov.

Velkoobchod, prodej. Strojírenská výroba. Nerezový hutní materiál: - nerezové, ušlechtilé, profilové oceli - trubky - armatury a potrubí - svařovací materiál - pásy, pruhy. Sklad : Železniční 7.

TOMEK výroba sklolaminátu Výroba ze sklolaminátu: -žlabové rozvody vody v chladících věžích -kryty chemické kanalizace -golfové překážky -střešní prostupy -vanové vložky -závodní auta -umývadla.

Dodávka, servis, poradenské služby ČERPACÍ TECHNIKA -nabídka zařízení do všech odvětví průmyslu i pro domácí použití -čerpané médium: od čisté vody až po chemicky agresivní, abrazivní a vizkozní média . ARMATURY. ZÁVLAHOVÁ TECHNIKA -zaměření na techniku aplikující vodu přímo k rostlinám.

Stavební činnost: - bytová výstavba - průmyslová výstavba - zateplování budov - sanace lodžií - izolace střech - půdní vestavby s použitím sádrokartonu - výstavba sedlových střech.

Otta interiéry Prodej, montáž: - žaluzie - látkové rolety - sítě proti hmyzu - plastové shrnovací dveře - čalounění dveří - silikonové těsnění.

Služby: - montáže energorozvodů a technologií v průmyslu - montáže systémů chlazení - potrubní rozvody a svařování potrubí z nerezu, PE a PP - montáže rozvodů a technologií pro rozvod tlakového vzduchu - montáže technologií a rozvodů vakuových systémů - vodo, topo, plyn - montáže plynoinstalací a plynových spotřebičů - vložkování ...

Firma IMIT s.r.o. byla založena v roce 1996 a od té doby se etablovala jako významný český výrobce a prodejce obkladů z umělého kamene a keramického betonu v mnoha moderních designových řadách. IMIT s.r.o. se specializuje na výrobu obkladů KeraTon, které jsou vhodné pro použití jak v exteriéru, tak v interiéru. Tyto obklady jsou vyráběny z ...

Velkoobchod, prodej: - podlahové krytiny - PVC - plovoucí podlahy - protředky na údržbu podlah. Prodej: - nábytek - starožitný nábytek.

Jsme výhradním distributorem stříkaných izolačních materiálů společnosti Lapolla Industries pro evropský trh, nabízející kvalitní stříkanou izolaci pro interiér a exteriér.

Společnost AKTOS DVEŘE nabízí širokou škálu vysoce kvalitních certifikovaných interiérových a vstupních dveří včetně příslušenství.

Výroba: - vláknocementová střešní krytina - velkoformátová vlnitá krytina.

Stavební firma: - obklady - dlažby - podlahy.

Stolařství Miklík s.r.o. se zaměřuje na výrobu oken, dveří, kuchyňských linek, nábytku, schodišť, pergol, přístřešků a mnoho dalšího.

Prodej: - metrické šrouby - podložky - vruty - imbusy - hřebíky, hmoždinky. Sídlo: Praha 8, Sokolovská 366/84.

Prodej: - laminátové, vinylové a dřevěné plovoucí podlahy - PVC, vinylové podlahy lepené, marmolea. Parkety. Interierové dveře Práce: - podlahářské - dodávka a montáž dveří.

Stolařství - výroba nábytku a dveří. Zakázková výroba: - veškerý nábytek - kuchyně na míru - kanceláře.

Prodej: - voda, topení, plyn - trubky - kotle - solární panely - tepelná čerpadla. Provozovna: - Prostějov, Kotkova 21.

Firma Ivo Filip provádí veškeré práce v oboru voda, topení a plyn, včetně revize plynoinstalací. Dále provozujeme prodejnu se širokým sortimentem instalatérského materiálu, sanitární keramiky i krbových kamen. Najdete nás v Litovli na ulici Nasobůrská. Maloobchodní prodejna, prodej: - vodoinstalační materiál - domácí vodárny, čerpadla - ...