ALFA-OMEGA technology s.r.o.
OXO plus s r.o.

FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Koupelnové studio. Stavebniny. Stavební firma: - obkladačské práce - sádrokartony - výstavba bytových jáder na klíč.

Řemesla, služby, výroba - truhlářské práce Výroba - vestavěné skříně - okna - dveře - schody

Prodej: - stavebniny - stavební materiál pro suchou výstavbu.

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce Prodej - střešní krytiny Montáž a prodej - střešní okna

Maloobchod, prodej: -teplovodní krby -kamna

Práce: -zednické -obkladačské -podlahářské -sádrokartonářské -montáž plastových oken a dveří -klempířské a pokrývačské

Maloobchod, prodej: -železářství -spojovací materiál -barvy, laky -lepidla, tmely -nářadí -elektromateriál

Prodej: - kabely a vodiče - telekomunikační kabely - elektrické vodiče.

Maloobchod, prodej, dodávka: -stavebniny -základní stavební materiály -sortiment pro suchou vnitřní stavbu -izolační materiály -sádrokartony -minerální podhledy -zateplovací systém -stavební chemie -podlahy -nátěrové materiály -střešní systémy.

Nabízíme vám koupelny za internetové ceny s možností vyzvednutí přímo v Šumperku, kde máme náš sklad, tým a také výdejní místo. Jsme firma s lokálním zázemím a zkušenostmi s prodejem a návrhem koupelen již od roku 2011.

Výroba, prodej: - stylový nábytek, zakázkové kuchyně na míru, postele, skříně, euro okna, dveře všech provedení. Dvacet let tradice v luxusních interiérech na míru.

Prodej: - plastová okna. Pobočky: - Zlaté Hory, nám.Svobody 76 (tel.:584453571) - Vrbno pod Pradědem, Bezručova 618 (tel.:737583307)

Autorizovaný distributor bezpečnostních vchodových dveří Juwent v CZ a SL prodej a montáž: - plastová, hliníková a dřevěná okna včetně doplňků, - žaluzie, markýzy - garážová vrata

Dodávky a montáž vnější ochrany před bleskem. Aktivní hromosvody. Dodávky a montáž kompletního systému přepěťových ochran pro napájecí, počítačové, řídící a telekomunikační sítě. Náhradní a záložní zdroje energie a motorgenerátory.

Prodej, e-shop: - bytový textil od českých a zahraničních výrobců: - koberce, podlahy - galanterie a kusový textil - matrace, postele - bytový textil vlastní produktové řady.

Výroba, prodej: - terasová dlažba.

Koupelnová keramika. Maloobchod, prodej: -obklady, dlažba RAKO Rakovník -sanitární keramika -koupelnové doplňky.

O střechu nad hlavou se svým zákazníkům staráme již od roku 1992. Naše firma je zdravá, dynamicky se rozvíjející společnost, kladoucí důraz na dlouhodobý rozvoj. V oboru máme dlouholeté zkušenosti. Z počátku jsme pracovali na rekonstrukcích menšího rozsahu, ale postupem času se činnost rozšířila i na větší celky, a tak dnes působíme jako ...

Maloobchod: -hutní materiál: -ocel, trubky, plechy, profily -dráty, pletiva, tkaniny, rošty, řetězy, lana, svařovaná síta -výrobky z hliníku, mosazi, mědi -spojovací materiály -svařovací přídavné materiály -kotevní technika -ruční nářadí a nástroje -dílenské vybavení.

Výroba, prodej: -hoblované profily - palubky, latě, lišty.

Prodej, servis a montáž: - plastová okna - plastové dveře - žaluzie - parapety.

Prodej, servis a montáž: - plastová okna - plastové dveře - žaluzie - parapety.

Instalace, montáž: - tepelné a hlukové izolace - ústřední topení a horkovody - izolace potrubí a rozvodů pro klimatizaci budov. Prodej: - izolační materiály.