ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Provádí: - elektroinstalace - elektromontáže - revize - práce vysokozdvižnou plošinou - jeřábnické práce - práce pod napětím do 1000 V - výkopové práce. Velkoobchod, maloobchod, revize, projekce: -Zábřeh, Na Nové, 789 01 tel.:583418280, fax:583418279 mobil:737249308 -elektromateriál. Divize: -Zábřeh, Havlíčkova ...

Prodej: - obklady - dlažby - sanitární technika - vybavení koupelen - koupelnový nábytek.

Výroba, montáž: -plastová okna a dveře na míru -dřevěná a hliníková okna -parapety -sítě proti hmyzu -žaluzie -lodžie -garážová vrata -solární systémy.

Prodej, e-shop - klempířské výrobky - spojovací materiál - dřevomateriál - plechy. Prodejna Hobby Profi Střechy Mohelnice - adresa: Uničovská 400/20, 789 85 Mohelnice ( - tel. 727 887 566 prodejní doba: pondělí až pátek 7:00 - 17:00, sobota 8:00 - 12:00.

Prodej, pokládka - podlahy - PVC - koberce - lino - laminátové polovoucí podlahy - dřevěné podlahy. Podlahářské práce.

Pila. Zpracování dřeva: - řezání Výroba: - stolařské řezivo - stavební řezivo.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dovoz: - dřevěné a laminátové plovoucí podlahy - třívrstvé parkety - PVC podlahoviny - linoleum - korkové podlahy - kompletní doplňkový sortiment: - lišty, profily, stavební chemie.

OK PLAST Olomouc: Více než jen okna a dveře, váš partner pro domov od roku 1995. Od samotného zrodu v srdci Olomouce, rodinná firma Halouzkových, OK PLAST, přináší do vašich domovů nejen světlo a pohodlí, ale i kousek tradice. S více než čtvrtstoletím zkušeností, jsme se věnovali tomu, abychom vám poskytli to nejlepší z oblasti plastových oken ...

Alex Tamburrino, sídlící v Olomouci, je renomovaný poskytovatel široké škály stavebních prací, specializující se zejména na zednické práce a pokládku zámkové dlažby. S dlouholetou tradicí a profesionálním přístupem firma nabízí komplexní řešení v oblasti výstavby rodinných domů, realizace bazénů a inženýrských sítí. Důraz na kvalitu a spolehlivost ...

Firma z Olomouce, která se specializuje na výrobu pvc a hliníkových oken, interiérových a bezpečnostních dveří, garážových a průmyslových sekčních vrat, zábradlí a interiéru na míru (požární stěny, zahradní pergoly).

Společnost zajišťuje výrobu závěsných a kotvících prvků určené k montáži sádrokartonů. Nástrojárna: - soustružení, frézování, broušení, elektroerozní obrábění - výroba nástrojů.

Společnost Michal Kurfürst - Termo Fasády je mistrem ve světě stavebních prací a svým zákazníkům nabízí širokou škálu služeb. Od rekonstrukcí bytů a bytových jader v panelových domech, přes pokládku plovoucích podlah, dlažeb a obkladů, až po sádrokartonářské práce, Michal Kurfürst - Termo Fasády znamená kvalitu a spolehlivost. S moderními ...

Provádíme montáže podlah z lamina, dřeva, vinylu i kobercových čtverců, koberce, pvc, renovace parket, samonivelační stěrky, montáže osb desek, montáže venkovních teras s exotického dřeva i dřevoplastu, montáže interierových dveří.

Stavební firma Patrik Horák se sídlem v Přerově se zabývá zednickými, obkladačskými, sádrokartonářskými a malířskými pracemi, zateplením fasád, montáží oken a dveří a dalšími službami spojenými se stavebnictvím. Firma Patrik Horák Přerov má dlouholeté zkušenosti a spokojené zákazníky, kteří oceňují její profesionalitu, rychlost a férové ceny.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: Elektroinstalační materiál. Bytové a průmyslové elektroinstalace. Prodej: -kabely - rozvaděče - jističe.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - barvy - laky a lazury na dřevo - přírodní vosky a oleje na dřevo zn. Saicos - laky na nábytek - míchání odstínů - barvy fasádní, interiérové, na dřevo a kov - prodej a servis stříkací techniky. Prodejny: Přerov, Tovární 2993/4 tel.: 581204375; 603827432 Bystřice pod Hostýnem Holešovská ...

Prodej: -koberce měřené a kusové všech druhů -čisticí zóny -PVC krytiny -koupelnové lehčené krytiny -běhouny -rohožky -laminátové a dřevěné plovoucí podlahy -izolační a podložný materiál pod plovoucí podlahy -obkladový a podlahový korek -přechodové a ukončovací lišty -molitany -matrace klasické a zdravotní ...

Dodávka, montáž, prodej: - podlahy, dveře. Vzorková prodejna. Podlahy: - koberce - linoleum - vinylové podlahoviny - antistatické podlahoviny - plovoucí podlahy. Dveře: - bezpečnostní - protipožární - interiérové.

Český výrobce vysoce kvalitních produktů do dřevostaveb a střešních systémů, jako jsou difúzní fólie, parozábrany, parobrzdy, pásky, plastové doplňky ke střechám a související stavební chemie. Dovozce a distributor řady prestižních značek nářadí a stavebního materiálu.

Prodej, realizace, pokládka: - podlahové krytiny - plovoucí podlahy - marmolea - PVC - korkové podlahy Podlahářské práce.

Výroba: - vodovodní baterie pákové, klasické, termostatické, speciální senzorové - zařízení pro masážní boxy.

Maloobchod: - elektroinstalační materiál - svítidla, světelné zdroje.

Velkoobchod, e-shop: - spojovací materiál. Sortiment: - šrouby - matice - podložky - pojistné kroužky - závitové tyče a svorníky - spojovací materiál. Výroba dle výkresu na CNC soustruzích i atypy.

Prodej: - staré dřevo: - prkna - desky - trámy - stylové desky řezané ze starých trámů - 3-vrstvé panely za starého dřeva.