ALFA-OMEGA technology s.r.o.
OXO plus s r.o.

FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Prodej, montáž: - interiérové dveře a zárubně - plovoucí podlahy - bezpečnostní, vstupní dveře.

Prodej, dodávka, montáž: - plastová okna a dveře, dřevěná eurookna a dveře - parapety, žaluzie, sítě, rolety a další příslušenství - okna bez olova.

Zakázková výroba: -nábytek. -dřevěné dveře. -stropní, stěnové obklady. -řezbářské práce zhotovené CNC frézkou.

Vnitřní parapety: - plastové, dřevěné, dřevotřískové. Venkovní parapety: - hlinikové tažené a ohýbané, měděné, pozinkované, titan-zinkové parapety. Stínící technika: - žaluzie, markýzy.

Velkoobchod, e-shop: - vybavení pro domy, byty, dílny, zahrady, kanceláře, firmy - obalové materiály - ruční nářadí - podlahy - stavební materiál.

Stavební práce: - rekonstrukce a výstavba budov - zateplování - sanace - nátěry. Prodej stavební chemie.

Naše firma je na trhu již od roku 1992 a vyrobí pro Vás na míru či na zakázku: Kuchyně, kuchyňské linky, postele, vestavěné skříně, stoly, židle, schody a schodiště, kancelářský nábytek, dřevěná okna a eurookna, dveře, interiérové dveře, vrata nábytek. Dále Vám vyrobíme a vybavíme Vaše interiéry restaurací, hotelů, kaváren, kanceláří ...

PSS Přerovská stavební a.s. Přerov Stavby na klíč, opravy, rekonstrukce: - komplexní stavební práce - stavby na klíč - generální dodávky všech druhů staveb - občanská, bytová a průmyslová výstavba - rekonstrukce - zdravotechnické instalace - elektroinstalace - sádrokartony, podhledy.

Výroba, prodej, dodávka: - kvalitní spojovací materiál pro výrobu oken - šrouby pro montáž kování - šrouby pro montáž výstuh - šrouby pro spojování profilů - šrouby pro kliky - doplňkové profily a parapety - kotevní materiál - krytky - záslepky - nástroje a nářadí.

Velkoobchod, maloobchod, prodej sortimentu: - ložiska - gufero - spojovací materiály - svařovací materiály - brusiva - ochranné pomůcky - nářadí.

Koupelnové studio Prodej: -vany, také hydromasážní -masážní boxy -sanitární keramika -vodovodní baterie. -obklad a dlažba Provádíme: -přestavby interiérů -rekonstrukce koupelen a bytových jader

Prodej vodoinstalatérského materiálu: -filtry -hydranty -klapky uzavírací a zpětné -navrtávací pásy -opravné třmeny -poklopy -potrubní spojky -šoupátka vodárenská -šoupátka pro odpadní vody -zemní soupravy -vodoměrné šachty -šoupátka pro průmysl.

Výroba a prodej tepelných čerpadel.

Výroba: - plastové nádrže - míchadla - jímky - žumpy. Dodáváme potrubní systémy.

Prodej: - vodoinstalační materiál - plastové rozvody - odpadní instalace - mosazné armatury - plastové vany TEIKO - sanitární keramika.

Prodej, montáž: - kuchyně na míru - vestavné skříně - kancelářský nábytek - plovoucí podlahy - stolky, obývací stěny, ložnice - vestavěné spotřebiče.

Technický bazar: - použité i nové zboží - elektro, voda, plyn, topení - instalační, plynařský, topenářský materiál - drobný stavební materiál - stavebně technický bazar.

Oprava, servis: - průmyslové parní armatury - uzavírající. pojistné a redukční ventily a armatury Řemeslo: - topenářské - instaletérské.

PAMI Barvy - Laky Prodej: - barvy, laky - bazénová chemie. Míchací centrum.

Prodej a dovoz elektroinstalačních komponentů pro: - domovní elektroinstalaci - průmyslová a domovní svítidla - rozvaděče, svorkovnice, ventilátory, lišty, objímky, kabely Sídlo: Bořivojova 878/35 130 00 Praha 3

Prodej: - spojovací materiál-vruty, metrické šrouby, hroty, matice, podložky, závotové tyče, trhací nýty, hmoždinky - kotevní technika, imbusy - chemický spojovací materiál atd.

Maloobchod: -nábytek -bytové doplňky, obrazy -koberce -PVC linolea.

Velkoobchod, maloobchod: -vodoinstalační materiál -fitinky -sanitární keramika tuzemská i zahraniční -sprchové kouty -vany -hydromasážní vany -vodovodní baterie -ventily vodovodní, plynové.

Interiérové studio kuchyní, dveří a podlah. Prodej, montáže: - vnitřní dveře SAPELI - kování - podlahy - vestavné skříně. Pobočka: -Šumperk 78701, Čsl. armády 40 (areál Jesanu)