ALFA-OMEGA technology s.r.o.
OXO plus s r.o.

FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Keramické stropní panely. Nákladní doprava. Přeprava sypkých materiálů Prodej: - vybrané stavební materiály

Výroba: - stropní panely dutinové - silniční panely - silážní žlaby tvaru A - opěrné stěny tvaru T, L Projekce, montáž: - univerzální železobetonové montované haly - prefabrikované základy.

Montáž, opravy, údržba a revize: - vyhrazená elektrická zařízení. Výroba: - rozvaděče nízkého napětí. Truhlářství. Výroba: - nábytek - kancelářský nábytek - kuchyňské linky - plovoucí podlahy. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské - podlahářské.

Prodej, montáž: - interiérové dveře a zárubně - plovoucí podlahy dřevěné a laminátové - sádrokartonové konstrukce. Práce: - truhlářské - interiér - minerální kazetové podhledy

Pozemní stavitelství: - stavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce bytových jednotek, kanceláří - zateplování - výměna oken.

Prodej: - dřevotříska - laminové desky - sololit - hrany laminované s lepidlem a narážecí - obklady, lišty - potřeby pro stolaře a truhláře - podlahy.

Prodej, montáž: - plastová okna - dveře.

Práce: -sádrokartonářské, zednické: -podhledy -půdní vestavby -zateplování fasád -dubové podlahy.

Výroba: -variabilní paravany a zástěny: -stojící na zemi -stojící na nožkách -WC kabinky -veletržní stánky.

Prodej, servis, půjčovna: -elektrické ruční nářadí -vzduchové ruční nářadí -ruční nářadí -brusiva -svářečky -kompresory. Prodej: -lepidla -spojovací materiál -vrtáky -ochranné pomůcky -obalová technika -tmely.

Výroba, prodej: - truhlářské řezivo - kulatina - dřeviny (smrk, borovice, modřín, olše, jasan, javor, dub, buk).

Prodej: - drogerie - barvy - laky.

Práce, montáže: - vodo, topo, plyn - servis kotlů.

Elektroservis: - oprava elektrických spotřebičů - revize - prodej elektro - spojovací materiál.

Betonárna. Výroba: - beton - potěrové směsi s cementovým pojivem - stabilizační podkladní vrstvy - malty a speciální směsi. Přeprava autodomíchávači. Sídlo společnosti: - Praha - Smíchov, Na bělidle 198/21.

Sušárna řeziva: - sušení jehličnatého a listnatého řeziva v horkovzdušných sušárnách. Velkoobchod: - jehličnaté řezivo - truhlářské, stolařské, stavební. Prodej: - dřevěné lisované brikety, ekologické palivo vhodné do všech druhů kotlů a krbů.

Prodej: -stavebniny, stavební materiály.

Prodej: - jednorázové kruhové papírové bednění - kotevní a montážní technika - těsnící materiály - přísady do betonu a malt - lešení, bednění. Půjčovna, montáž, demontáž. - lešení - bednění.

Stolařství, stavební truhlářství Výroba: - okna - dveře - vrata - schody - rohové lavice.

Prodej, montáž: - plastová okna a dveře - dřevěná okna a dveře - hliníková okna a dveře - žaluzie, sítě proti hmyzu, rolety, parapety - zimní zahrady - výklady.

Stavební firma: - stavby na klíč - rekonstrukce budov - půdní vestavby-práce sádrokartonářské - zateplování fasád - tesařské práce.

Plastová okna. Plastová střešní okna. Interiérové - dřevěné dveře. Exteriérové - plastové dveře. Doplňky.

Podlahy. Dodávka + montáž veškerých podlahových krytin- vinylové krytiny, plovoucí podlahy, Marmoleum, koberce, parkety. Příprava podkladu nivelací, nebo suchou cestou. Vzorková prodejna Olomoucká ul. 20, Prostějov.

Maloobchod: - drogerie - barvy - laky.

Kovovýroba: - výtahové dveře se zárubněmi - povrchová úprava kovů - výroba forem pro pryžové výlisky - dodávka plastových výlisků - výroba lisovacích, svařovacích a jednoúčelových přípravků - zámečnické, obráběčské práce - lisovací práce.