ALFA-OMEGA technology s.r.o.
OXO plus s r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Montáže, opravy, výměny: - rozvody vody a topení - radiátorová tělesa, kotle - ústřední topení - sanitární vybavení - bojlery (elektrické, plynové, kombinované).

Střechy Haná. Prodej: -střešní krytina. -izolační materiály. -stavební chemie. -střešní okna.

Výroba: -zařízení na čištění odpadních plynů z průmyslových procesů. -výměníky tepla pro získávání tepla z odpadních plynů. -potrubí ze žáruvzdorných materiálů.

Stavební firma: - kompletní stavební práce - rekonstrukce - zateplování - stavby na klíč - obklady, dlažby - koupelny.

Pila. Práce: -truhlářství. Výroba, prodej: -řezivo.

Truhlářství, kuchyňské studio, studio zdravého spaní. Výroba nábytku na zakázku, montáž: - interiéry obchodů - kancelářský nábytek - kuchyně - vestavěné skříně - dveře - zábradlí - schodiště - podlahy - sedací soupravy.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -čerpadla -armatury -tlakové nádoby -domácí vodárny

Vývoj, konstrukce, výroba: -zařízení pro provoz parních kotlů a kotelen.

Velkoobchod, prodej: -armatury

Dovoz: - mramor, žula, onyx, travertin. Výroba: - mramorová mozaika - dlažby - obklady - obložení schodů a krbů - parapety - kuchyňské a umyvadlové desky - dekorativní doplňky.

Výroba, dodávka a montáž: - prosklené fasády - bezrámové prosklené fasády - okna, dveře - světlíky - verandy - montované hliníkové fasádní pláště.

Výroba: - dřevěná okna kastlová, vídeňská, zdvojená, EURO - dřevěné dveře venkovní, vstupní, včetně zárubní - dřevěné dveře vnitřní, interierové, včetně obložkových zárubní - prosklené stěny vnitřní i venkovní, vrata - dřevěné schody a schodiště, samonosná schodiště, ozdobné zábradlí - zahradní altány, přístřešky pro auta, ...

Stolařská a nábytkářská dílna. Výroba: -dřevěná okna a balkonové dveře EURO 68 -zdvojená a špaletová dřevěná okna -vnitřní a venkovní vrata z masívu -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -schodiště -plovoucí podlahy.

Prodej a instalace infratopení. Poradenství v oblasti vytápění nemovitostí. Rekuperace tepla, rekuperační výměníky a řízené větrání.

Stavební a zednické práce: - zateplování fasád - rekonstrukce panelákových jader Pokládání dlažeb a obkladů.

Práce: -tesařské -klempířské -pokrývačské -montáž střešních krytin.

Velkoobchod se stavebním sklem: - sklo plavené - sklo lité válcované - skla bezpečnostní, ohýbaná, žáruvzdorná, tažená - zrcadla. Výroba izolačních skel. Sklenářské služby.

Výroba, montáž: -bazény a příslušenství na míru -odlučovače tuku -plastové vodoměrné šachty -polypropylenové nádrže-jímky, žumpy, septiky. Dodávka: -čistírny odpadních vod.

Truhlářství. Výroba na zakázku: - ložnice - obývací pokoje - dveře, schodiště - interiéry restaurací - nábytek do škol - skříně - zahradní vybavení.

Malobchod, velkoobchod: -stavebniny -izolační pásy -stavební chemie -sanitární technika -vany -bytové doplňky -sádrokarton. Půjčovna: -stavební stroje. Provozovny: -Uničov, Šumperská, tel.:585054243, avant.unicov@avant.cz -Litovel, Javoříčská 542, tel.:585371126, litovel@avant.cz

Velkoobchod: -elektroinstalační materiál a svítidla. Sortiment: -kabely, vodiče a příslušenství -elektromateriál, kabelové žlaby, -domovní spínače, zásuvky a vidlice -průmyslové spínače, zásuvky a vidlice -přepěťové ochrany -modulové přístroje a příslušenství, jističe, proudové chrániče, spouštěče -pojistky, spodky, ...

Velkoobchod: -elektroinstalační materiál a svítidla. Sortiment: -kabely, vodiče a příslušenství -elektromateriál, kabelové žlaby, -domovní spínače, zásuvky a vidlice -průmyslové spínače, zásuvky a vidlice -přepěťové ochrany -modulové přístroje a příslušenství, jističe, proudové chrániče, spouštěče -pojistky, spodky, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - vodo, topo, plyn - vodovodní baterie - vany, sprchy, kouty, umývadla, WC - trubky na vodu, topení, plyn - plynové sporáky, kotle a ohřívače - instalační materiál - vodoinstalační, topenářský materiál - radiátory - dlažba, obklady - koupelnový nábytek.