ALFA-OMEGA technology s.r.o.
OXO plus s r.o.

SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Truhlářství, podlahářství. Návrhy interiérů. Výroba, montáže: - schodiště - zábradlí - vnitřní dveře - podlahy.

PVcentrum.cz -obchod... helmy, oleje a dříví na jednom místě

Maloobchodní prodej: - koberce - podlahové krytiny: - PVC, linoleum - plovoucí podlahy - parkety, mozaiky, korek - bytový textil: - záclony, závěsy - dekorační a potahové látky - tapety - garnyže - polštáře, přikrývky, deky. Pokládka, podlahářské práce. Sídlo společnosti: - Teslova 873/2, Ostrava - ...

Podlahářské práce: - pokládání PVC, linolea, koberců, plovoucích podlah, parket, korku - broušení a lakování dřevěných podlah.

MM Design Parket: - studio podlah a dveří - kompletní podlahářské práce - kompletní interiérové práce.

Kompletní podlahářské práce Prodej, montáž, servis, poradenství: - dřevěné podlahy - linolea - koberce - renovace dřevěných podlah - renovace palubek.

Podlahářské práce: - pokládka parket, PVC Marmoleum - broušení, lakování parket - pokládka dřevěných a laminátových desek - pokládka plovoucích podlah - prohlídky a rozpočty zdarma. Prodej: - podlahové krytiny.

Prodej, montáž: - parkety - koberce - PVC - dveře - terasy - dřevo - kompozitní materiál. Podlahářské práce: - podlahy od A po Z.

Dodávka, montáže: -plastová okna -plastové venkovní dveře -kování -parapety - PVC, aglomramor, hliník.

Výroba: - kuchyňské linky - nábytek do obchodů - interiéry kanceláří - dveře a schodiště z masivu.

Truhlářství, podlahářství. Dodávka, montáže: - terasy z kompozitního materiálu Twinson od firmy Deceuninck - interiérové dveře Sapeli, Portadoors. Prodej: - podlahové krytiny. Výhradně pro PMP Renova.

Čalounictví. Výroba, oprava: - židle - rohové kuchyňské lavice - sedací soupravy - ložnice, postele. Čalounické práce: - čalounění dveří - předsíňové stěny. Prodej: - potahové látky. Prodej, pokládka: - koberce.

Prodej, montáž: - plovoucí podlahy laminátové, dřevěné a korkové - mozaiky, vlysy - prkenné podlahy - renovace starých parket - PVC podlahy.

Maloobchod, prodej: - železářství - železářské zboží - spojovací materiál - instalatérský materiál - vodo, topo, plyn.

Maloobchod, prodej: - stavebniny - palivo - uhlí, koks.

Maloobchod, prodej: - drogerie - kosmetika - barvy, laky.

Projekce, montáž, servis, rekonstrukce: - elektroinstalace - elektrické vytápění - osvětlení. Prodej: - elektroinstalační materiál.

Výroba, prodej: - nátěrové hmoty a tmely ANTIKON - práškové nátěrové hmoty k antikorozní ochraně oceli - nátěrové hmoty na beton a omítky - tmel k utěsnění trhlin a spojů z monolitického a prefabrikovaného betonu, otevřených a uzavřených nádrží na odpadní vodu, vodojemů, objektů čistíren odpadních vod.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské Prodej střešních tašek Tondach.

Stavební firma: - rekonstrukce a modernizace staveb - výstavba rodinných domů na klíč - izolace proti vlhkosti - střešní nástavby a vestavby. Prodej, montáž: - obklady, dlažby - čedičová dlažba.

Prodej, montáž: - vodoměry.

VS Glass Products Distribuce: - barevna skla - nástroje a pomůcky pro zpracování skla.

Zednické a stavební dokončovací práce lehčího druhu: - veškeré práce navazující na hrubou stavbu, rekonstrukce a revitalizace interiéru, ať už v ložnici či koupelně, od podlahy po strop. - montáž sádrokartonu, pokládka dlažby, malířské práce, obklady, fasády a mnoho dalšího.

Veškeré dlaždičské práce. Autodoprava. Výkopové a zemní práce. Nákladní autodoprava: -AVIE A30-kontejner -RENAULT Midlum-kontejner+hydraulická ruka

Montáž a prodej interiérových dveří (SAPELI, ADOR, Masonite), kuchyní (DanKüchen) a pokládka plovoucích podlah.