ALFA-OMEGA technology s.r.o.
OXO plus s r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Výroba: -dřevěná Eurookna a dveře Euro -plastová oknaa dveře TROCAL Gealan -hliníková okna a dveře -balkonové dveře -vchodové dveře -terasové dveře -prosklené stěny -zimní zahrady. Dodávka, montáž a seřízení: -střešní okna avantgarde.

Výroba, prodej: - zateplovací systémy - omítky a barvy pro interiér a exteriér - základní nátěry - penetrační laky - lepicí a stěrkové hmoty - stavební řešení pro podlahy - stavební řešení pro balkony - sanační hmoty - systém BALET - úprava stěn v interiéru s použitím sklovláknité tapety - konstrukční desky S-BOARD - ...

Velkoobchod, maloobchod: - vodo - topo - plyn - sanitární keramika - sprchové kouty a boxy - koupelnový nábytek - koupelnové obklady. Stavební práce: - kompletní realizace koupelen.

Prodej: - stavebniny, stavební materiál - palivo (hnědé uhlí, černé uhlí, koks, dřevěné brikety). Doprava: - nákladní vozidly Liaz sklápěč, LIAZ HR, IFA sklápěč - Iveco sklápěč.

Dodávka: - elektrické energie - zemní plyn. Výroba rozvaděčů. Montáž: - elektroinstalace.

Maloobchod, prodej: - plastová okna - kování - hliníkové konstrukce.

Elektro prodejna Maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - lustry, osvětlení.

Dřevovýroba: - vyspravovací zátky - vyspravovací lodičky - spojovací lamelky - spojovací kolíčky + tyčovina - sušení řeziva.

Truhlářství Zakázková výroba: - kuchyně, kuchyňské linky - kastlová okna - schodiště - dveře - roubenky.

Prodej, montáže: - plastová okna. Velkoobchod, prodej: - kotevní technika - pěny, tmely, silikony - stavební systémy - železářské potřeby - domácí potřeby.

Malířské, natěračské práce. Stavební práce. Prodej střešní krytiny. Čištění suchým ledem.

Činnost: - Lesnictví, těžba dřeva a poskytování služeb v myslivosti - obchod se surovým dřívím - obchod s řezivem - prodej lesnického nářadí, pomůcek a potřeb

Maloobchod, prodej: - barvy - laky - nátěrové hmoty.

Prodej, montáž, servis: - sádrokartony UNIGYP - tepelné izolace URSA, THERMOLAN - kazetové podhledy AMF, USG - zateplovací systémy - půdní vestavby, podhledy.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej materiálu pro stolařskou a domácí dílnu.

Instalatérské práce: - voda, topení, plyn - včetně solárních systémů a tepelných čerpadel - servis kotlů.

Pokrývačské a klempířské práce - dodávka a montáž střešních krytin a oken. POKRÝVAČSKÉ PRÁCE -dodávku a krytí všemi dostupnými druhy krytin ( Bramac, Tondach, KM Beta, Cembrit, Šindel, Onduline, IKO, atd. ) -demontáž staré krytiny a její likvidace -dodávku a montáž systému LINDAB, SATJAM apod. -realizace plochých střech KLEMPÍŘSKÉ ...

Silniční přeprava nákladu. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - cement

Betonárka. Výroba z betonu: -kiosky na plyn a elektriku -dlažba -obrubníky silniční a zahradní -stříšky na pilíře a zídky -komínové hlavy -bazénové lemy -schodišťové stupně -plotové sloupky a desky -žlaby, svahovky -obkladové desky na sokl s odvětráním -atypické prefabrikáty.

Montáž, opravy, revize: -hromosvody.

Prodej, maloobchod: - spojovací materiál

Kovomat Prodej: - vodoinstalační materiál - ohřívače vody - trubky a tvarovky - sprchové kouty - vany - sanitární keramika - radiátory - rozvody CU.

V-OBKLAD Práce: - zednické - obkladačské. Rekonstrukce, realizace: - koupelny - půdní vestavby. Koupelnové studio. Prodej: - obklady, dlažby - sanitární keramika.

Prodej: - stavebniny, stavební materiál - spojovací materiál - ruční nářadí - vybavení pro dům a zahradu.

Výstavba: - pozemní stavby - rekonstrukce staveb. Tepelné izolace průmyslové. Hydroizolace. Komplexní dodávka šikmých střech. Pokrývačské a stavebně klempířské práce. Pronájem nemovitostí.