ALFA-OMEGA technology s.r.o.
OXO plus s r.o.

FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
VTP centrum Velkoobchod, maloobchod: -expanzní a tlakové nádoby k vodárnám -expanzomaty a ČKD -čerpadla -manometry -termostaty, teploměry, kotle -topidla, ohřívače vody -zahradní hadice, těsnění.

Prodej: - stavebniny - stavební materiál.

Maloobchod, prodej: - střešní materiály asfaltové - asfaltové pásy - plechové střešní krytiny - betonové a pálené střešní krytiny - cementovláknité střešní krytiny.

Truhlářství: - nábytek na míru - interiérové dveře - dřevěná schodiště - výroba atypických prvků - doprava a montáž na místo zákazníka.

Truhlářství: - kuchyňské linky - obývákové stěny - plovoucí podlahy - postele - pergoly - plovoucí podlahy - schodiště - zábradlí - interiérové a exteriérové dveře.

Prodej, montáž: - plastové okna, dveře - podlahy - stínící technika. Malířské, natěačské práce.

Stavební chemie. Velkoobchod: -lepící tmely na obklady a dlažby -barevné spárovací hmoty -lepící hmoty na podlahové krytiny -beton-sanace -nářadí pro obkladače. Poradenství: -použití dodávaných materiálů.

Svařování: -plasty. Výroba, dodávky: -příslušenství pro galvanotechniku -vany pro chromovací lázně, vany pro chemické niklování, vany z nerezu -galvanické bubny -ejektorové míchání -elektrovodná lůžka -plastová podpěrná lůžka -topné a chladící registry -filtrace lázní -čerpadla pro galvanonvy.

Dřevovýroba: - palety - nábytkové hranolky. Prodej, sušení: - řezivo. Prořezávání korun stromů.

Prodej: - střešní systémy - střešní okna - střešní fólie - zateplovací systémy. Vzorková prodejna, sklad: Sladkovského 53a, Olomouc.

Vzorková prodejna: -laminátové, dřevěné podlahy -PVC -marmolea -dveře SAPELI -kování.

Prodej: -okna, dveře (PVC, hliník). Realizace staveb.

Prodej, servis, emise: - kotel, bojler, sporák, radiátor, hořák - solární systémy - kotle na biomasu.

Velkoobchod, maloobchod: - vodo - topo - plyn.

Prodej: -lepící stěrky na polystyren -tmely -samonivelační hmoty -tekuté hydroizolační fólie.

Betonárna: Olomouc, Hněvotín, Mohelnice, Lipník nad Bečvou. Výroba, prodej: -beton -betonové směsi -doprava betonové směsi.

Stolař, stolařství. Výroba: -nábytek -okna -dveře -sauny -formy pro betonářský průmysl.

Truhlářství. Výroba na zakázku: -dveře -schody a zábradlí -kuchyňské linky -nábytek a bytové doplňky -plotové díly -pergoly -obklady stěn a stropů -zahradní domky -myslivecká zařízení-posedy.

Montáž a prodej podlahových krytin. Pokládka: - laminátové i dřevěné podlahy, korkové podlahy, PVC, linoleum, koberce, marmoleum.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské. Montáž: - střešní okna VELUX, ROTO. Prodej, montáž: - střešní krytiny.

Železářství Paxa Olomouc. Maloobchod, prodej: -elektrické ruční nářadí Narex, Makita, Skil -ruční nářadí a nástroje Tona, Zbirovia, Narex, Ajax, Pilana -kamna, teplovodní kotle, krby, kouřovina -hospodářské potřeby-hrábě, lopaty, rýče -koupelnové doplňky-zrcadla, madla, mýdlenky, sady -sanitární keramika-vany, vaničky ...

BITUMIZOL Olomouc Dovoz,velkoobchod,maloobchod produktů řecké firmy Bitoumina a.s. (výrobci bitumenových produktů,které mají široké uplatnění při izolaci staveb a výstavbě a opravách komunikací) Bituminové izolační produkty: -krycí emulze -izolační krycí materiály -elastické překrytí -výplňové materiály -oxidovaný ...

Elektro-Látal. Velkoobchod s elektroinstalačním materiálem: - jističe - pojistky - relé - kabely - svítidla - stykače - měřící přístroje - vypínače a zásuvky - nářadí.

Standardní výroba: - vodoměrné šachty - plastové bezodtokové jímky - bazény - kontejnery - jímky pro tlakovou kanalizaci. Zakázková výroba: -vany pro galvanické provozy.

Maloobchod, prodej: - vodoinstalční materiál - topenářský a plynařský materiál - dodávka práce instalatérské, topenářské, plynařské.