ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Truhlářství, podlahářství

Opravy dřevěných oken. Repase oken a dveří. Úpravyy vnitřních omítek. Luxusní povrchy stěn. Výroba a obnova: - kastlová okna.

Výroba, dodávka plastových: - bazény - jímky - žumpy - septiky - jímky na dešťovou vodu.

Internetový obchod - sporáky - krby

Plastová okna, dveře, ploty a obklady. Stínící a garážová technika. Zednické práce. Revize hromosvodů a elektro zařízení.

Nákup, prodej, restaurování: - starožitný nábytek.

Přerušení provozování živnosti do 21.10.2025. Zakázková výroba: -nábytek -kuchyňské linky -dveře. Stolařství, truhlářství.

Výroba a prodej filtrů na úpravu pitné vody pro domácnost a malé firmy. Ve výrobním programu používáme světově uznávané technologie a média schválená MZ ČR. Problematikou úpravy pitné vody a výrobou malých filtrů na pitnou vodu se úspěšně zabýváme od roku 1990.

Společnost TONDACH Česká republika s.r.o. je největším výrobcem keramických střešních krytin v České republice. Kromě výroby širokého sortimentu skládaných krytin TONDACH nabízí také unikátní systém rekonstrukce střech, střešní solární systém TONDACH Solar, originální střešní doplňky TONDACH Tuning a cihly Keratherm. Výroba, prodej: - ...

Prodej: - vodoměry a měřiče tepla B METERS - vodoměry s bezdrátovým odečtem dat HYDROLINK - měřiče tepla HYDROCAL.

Motorest Vápenka: - restaurace - oslavy, svatby, firemní školení - ubytování s parkováním. Natrex - prodej: - barvy - drobné nářadí - drogerie - provozovna: Palackého 615, Lipník nad Bečvou. Míchání betonu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - ložiska - kroužky, manžety, segerové pojistky, klínové řemeny - gufera - segrovky - metrické spojovací materiály, šrouby kompletní sortiment i nerez materiál, matice, šrouby - hřebíky, vruty. - ALDURIT (lepení, utěsňování, vymezení, vymezování vůlí) - DUOTMEL (tekutý kov pro vyplňování a ...

Firma Pavel Puda provádí veškeré plynařské práce. Zabýváme se montáží, opravami a servisem plynových spotřebičů, kotlů i bojlerů. Zajišťujeme také revize plynových zařízení. Činnost: - plynařské práce - rozvody plynu - plynoinstalace. Provádíme: - montáž, opravy, servis, revize plynových zařízení - montáž plynových kotlů - montáž ...

Železářství. Prodej: -nářadí ruční a elektrické -speciální kotvící technika -zahradní nářadí -kotle na tuhá paliva -ohřívače vody -vany a sprchové kouty.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - nákladní vnitrostátní provozovaná vozidly o největší povolené hmotnosti nad 3, 5 tuny -Výroba stavebních hmot a stavebních výrobků -Přípravné práce pro ...

Stavebniny Beran Jan s.r.o. je moderní samoobslužná prodejna stavebnin. Stavební centrum a koupelnové studio nabízí široký výběr stavebních materiálů, výrobků, pomůcek a nářadí pro dům, byt, dílnu a zahradu. Velkoobchod, maloobchod: - stavebniny, stavební materiál - stavební materiál pro stavbu domu od základů až po střechu - zateplovací ...

Poradenství, výroba, prodej, montáž, servis: -plastová okna, dveře-systém ROPLASTO pětikomorové, šestikomorové, osmikomorové profily -venkovní a vnitřní parapety -střešní okna.

Výroba nábytku na zakázku - kuchyně, vestavěné skříně, dětské pokoje, koupelnový nábytek, kancelářské interéry, kompletní vybavení bytu. - 3D návrhy, zaměření, cenová nabídka zdarma - exteriéry, interiéry - bezpečnostní dveře - podlahy a podlahové krytiny včetně montáže - vestavné i volně stojící spotřebiče.

Elektroservice - anténní a satelitní technika, radiomateriál Prodej, montáž: - radiomateriál - anténní technika - komponenty TV rozvodů - zabezpečovací technika, autoalarmy - elektronické součástky - digitální satelity. Měření TV a GSM signálu.

Dům barev. Maloobchod, prodej: -barvy, laky -malířské doplňky -nářadí pro malíře -lepidla, tmely -ředidla -ochranné folie a pásky.

Dům barev Maloobchod, prodej: - barvy - laky - malířské potřeby. Míchárna barev, nabídka tónování barev. Kvalifikované poradenství.

Výroba, prodej: - zateplovací systémy - omítky a barvy pro interiér a exteriér - základní nátěry - penetrační laky.

Prodej: - nábytkové hrany - stavební kování - nábytkové lamino - termoplastové hrany - lepidla - průmyslová chemie.