ALFA-OMEGA technology s.r.o.

FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Dodávka, montáž, prodej: - podlahy, dveře. Vzorková prodejna. Podlahy: - koberce - linoleum - vinylové podlahoviny - antistatické podlahoviny - plovoucí podlahy. Dveře: - bezpečnostní - protipožární - interiérové.

Český výrobce vysoce kvalitních produktů do dřevostaveb a střešních systémů, jako jsou difúzní fólie, parozábrany, parobrzdy, pásky, plastové doplňky ke střechám a související stavební chemie. Dovozce a distributor řady prestižních značek nářadí a stavebního materiálu.

Prodej, realizace, pokládka: - podlahové krytiny - plovoucí podlahy - marmolea - PVC - korkové podlahy Podlahářské práce.

Výroba: - vodovodní baterie pákové, klasické, termostatické, speciální senzorové - zařízení pro masážní boxy.

Maloobchod: - elektroinstalační materiál - svítidla, světelné zdroje.

Velkoobchod, e-shop: - spojovací materiál. Sortiment: - šrouby - matice - podložky - pojistné kroužky - závitové tyče a svorníky - spojovací materiál. Výroba dle výkresu na CNC soustruzích i atypy.

Firma LukStone s.r.o. provádí především stavební činnost - konkrétně pokládku kamenných koberců, rekonstrukci bytových jednotek

Zabýváme se činností v oblasti stavebních a výškových prací. V rámci stavebních prací nabízíme např. výstavbu RD, realizaci sádrokartonů, rekonstrukce bytů a bytových jader, realizaci vnitřních omítek, pokládku obkladů a dlažeb, a další. Současně zajišťujeme také další služby týkající se staveb - elektroinstalace, vodoinstalace. Dále provádíme ...

SIMPLY INSULATION s.r.o. je stavební firma - zateplování fasád, montáže plastových oken a dveří, omítek, dekorativních omítek.

Společnost Huka stores s.r.o. provozuje internetový obchod se zaměřením na dům a zahradu a dodává na území ČR i EU. Sortiment společnosti se týká okruhů, kterými jsou kuchyň, koupelna, domácnost, zahrada, hobby, dílna a stavba, drogerie, sport.

JPM parket Olomouc s.r.o. se zaměřuje na prodej a pokládku různých druhů podlah, renovaci podlah a půjčovnu brusek.

AL Pergoly s.r.o. se zaměřuje na výrobu a dodávku hliníkových pohyblivých pergol.

Interiéry Tromex se zabývají návrhem a realizací interiérů. Provádí truhlářské a čalounické práce. Dodávka a realizace italských keramických obkladů a dlažeb.

Dodávka, servis, poradenské služby ČERPACÍ TECHNIKA -nabídka zařízení do všech odvětví průmyslu i pro domácí použití -čerpané médium: od čisté vody až po chemicky agresivní, abrazivní a vizkozní média . ARMATURY. ZÁVLAHOVÁ TECHNIKA -zaměření na techniku aplikující vodu přímo k rostlinám.

Prodej přírodního kamene s vodorovným povrchem. Dodávka obklad, dlažeb a zdiva. Firma také zajišťuje zemní a výkopové práce.

Společnost BullMarc Stavby, s.r.o. byla založena v roce 2004 a nabízí realizaci obkladů a pokládání dlažeb. Sledujeme nejnovější trendy a při své práci využíváme nové technologie i staré dobré kvalitní postupy. Jsme perfekcionisté a rádi si s prací hrajeme, aby výsledek byl co nejlepší. Naše firma, BullMarc Stavby, s.r.o., se specializuje ...

Inovativní systémy elektrického vytápění. Prodej termostatů, infrapanelů, přímotopů, zářičů, příslušenství, velkoobchod.

Výroba: - plynové kotle - průtokové ohřívače - nástrojářské práce - obrábění.

Prodej, montáž: - plastová okna a dveře - dřevěná Eurookna a dveře - garážová vrata - zimní zahrady - lodžie - venkovní rolety a žaluzie - fasády - zateplení fasád, sklepů, střech.

Firma Haryservis - Jan Grézl, Sylva Grézlová je členem České asociace úklidu a čištění, která se již od roku 1991 zaměřuje na kompletní úklidový servis, prodej sanitární techniky a doplňování médií. Poskytuje služby nejen v Olomouci, ale také po celé České republice.

Koupelnové studio Prodej: -obklady, dlažby, doplńky -vodovodní baterie -vany -hydromasážní vany a boxy -sanitární keramika -sprchovací kouty -WC nádrže -koupelnový nábytek a doplňky -radiátory -madla pro seniory a invalidy -bojlery, ohřívače.

Stolařská výroba z masivu na zakázku: - dveře, okna, prosklené stěny, schodiště - zárubně - zábradlí - skříně - kuchyně - interiéry - stoly. Zpracování umělého kamene - Korian, Hanex, Hi-macc.

Prodej: - barvy, laky, tmely, nátěry - sanitární technika - penetrace - ochranné pracovní oděvy a pomůcky - drogistické, úklidové, čistící, hygienické zboží

Kamenictví Petr Švardala se sídlem v Olomouci se zabývá výrobou kamenických produktů jak pro exteriéry, tak interiéry. Vyrábíme kamenné pracovní a umyvadlové desky, obklady krbů, schody a schodiště, parapety, dlažbu či také grilovací desky.

Společnost Instalace Tomšů s.r.o. zajišťuje montáž plynových a kondenzačních kotlů, elektrokotlů a kaskádové kotelny.