ALFA-OMEGA technology s.r.o.

SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Elektro Tomáš Bureš ze Šternberka se zaměřuje na maloobchodní prodej elektroinstalačního materiálu. Pokud potřebujete nový lustr nebo jiné svítidlo do vašeho interiéru, navštivte naši prodejnu, kde si můžete vybrat ze široké nabídky svítidel do kuchyně, koupelny, obýváku i dětského pokoje. Prodává také žárovky, vypínače nebo baterie.

Prodej ponorných čerpadel a domácích vodáren

Prodej střešních krytin, poradenství. Internetový katalog střešních krytin a střešních materiálů. Publikace informací a novinek ze světa střech a stavebnictví.

prodej podlahových krytin - laminátové, vinylové, PVC, dýhované, bambusové podlahy, umělý trávník apod

Internetový prodej externích zdrojů energie. Nabízíme solární power banky, svítilny a příslušenství. Najdete u nás autonabíječky, cestovní adaptéry, nabíjecí a datové kabely.

100wood se zaměřuje na zakázky na míru ze dřeva do interiérů i exteriérů. Společnost vyrobí pro Vaši domácnost schody, nábytek, kuchyně a podlahy a na zahradě Vám postaví pergolu, chatku, vrata a mnoho dalšího. Výrobu poskytuje i podnikatelským subjektům.

Prodej: - starší - nepoužitý elektromateriál, který se v současnosti už nevyrábí. - při opravách a údržbě strojů a zařízení, zvláště ve starších provozech, jsou klasické stykače, koncové spínače a jiný elektromateriál stále potřebné. Provozovna: vvv.bowling-vsisko.cz U kaple 10 783 72 Velký Týnec - Vsisko

Velkoobchod, prodej: - materiál topenářský a vodoinstalatérský. Express sklad.

Firma provádí revitalizaci bytových a panelových domů. Realizuje odborné zateplení objektů, rekonstrukci střech, výměnu oken apod. Zajistí vypracování kompletní projektové dokumentace, projekční a inženýrskou činnost. Komplexní stavební činnost, výstavba rodinných a bytových domů na klíč.

Firma se zabývá výrobou a prodejem různých typů zastřešení. Montuje hliníkové pergoly, přístřešky, zahradní domky a zimní zahrady. Možnost objednávky pergol a zahradních domků přes e-shop

Výroba: - zastřešení bazénů.

RAUERHOLZ s.r.o. se zaměřuje na služby v oblasti schodů, vrat, krovů, zahradních prvků, teras, dveří, interiérového nábytku a mnoho dalšího. Provozovna: Zámecká 742, 78353 Velká Bystřice

Společnost SBO KUBA s.r.o.provozuje stavební bazar a zaměřuje se na prodej oken, dveří, sanity, dlažby, izolace, elektra a mnoho dalšího.

Malířské a natěračské práce. Míchání barev a omítek Míchání autolaků a průmyslových barev Půjčovna: -vysokotlaké stříkací zařízení -mobilní lešení.

Firma prodává kvalitní hliníkové pergoly české výroby. Za nejvýhodnější cenu na trhy také dodává hliníkové ploty, garážová stání, zahradní altány, přístřešky, zastínění. Zdarma zpracujeme nezávaznou cenovou nabídku.

Stavební firma v Olomouci MKA Service s.r.o. má v oblasti stavebnictví již dlouholeté zkušenosti - zajistí vám široké možnosti stavebních prací od prodeje, montáže a výměny plastových oken a dveří, žaluzií, rolet a garážových vrat až po komplexní revitalizaci panelových domů. Firma MKA Service s.r.o. je registrována v seznamu odborných ...

Pila, výroba, prodej: - stolařské stavební řezivo - vazby střech na zakázku - dřevo na krovy, schodiště a pergoly - palivové dřevo.

vrata pro chlapa, automatické brány, průmyslová vrata, žaluzie a rolety, domovní dveře, vrata sekční, boční, výklopná, rolovací a spousta dalšího.

Společnost Královská obchodní s.r.o. se zabývá v oblasti energetiky měřením, regulací - hledáme inovativní řešení.

Společnost MN VISUAL CZ s.r.o. provádí grafické návrhy koupelen. Prodej: - obklady - dlažby - sanitární keramika. Přestavba koupelny na klíč.

Společnost PREFA Troubelice a.s. se specializuje na výrobu a dodávku prefabrikovaného betonového zboží pro různé typy staveb. Ať už potřebujete panely, překlady, prvky pro podzemní sítě, nebo plotové sloupeky, PREFA Troubelice a.s. vám to vyrobí a dopraví. Výroba betonových prefabrikátů: - silniční panely - mostové panely - úhlové panely ...

HEAT-OL se zaměřuje na montáž různých druhů kotlů a tepelných čerpadel. Mezi činnosti společnosti se také řadí realizace solárních systémů, podlahové vytápění a servis.

Tiles4you s.r.o. se zaměřuje na prodej velkoformátových italských obkladů a dlažeb různých rozměrů.

David Bargl se zaměřuje na plynoservis, montáže kotlů, tepelných čerpadel, kotelen a na instalatérské práce.

Eshop: - TV technika, LCD televize - audio - video - fotoaparáty - GPS navigace - výpočetní technika - kuchyňské a domácí potřeby - instalační materiál.