ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Stolařství, stavební truhlářství Výroba: - okna - dveře - vrata - schody - rohové lavice.

Stavební firma: - stavby na klíč - rekonstrukce budov - půdní vestavby-práce sádrokartonářské - zateplování fasád - tesařské práce.

Podlahy. Dodávka + montáž veškerých podlahových krytin- vinylové krytiny, plovoucí podlahy, Marmoleum, koberce, parkety. Příprava podkladu nivelací, nebo suchou cestou. Vzorková prodejna Olomoucká ul. 20, Prostějov.

Maloobchod: - drogerie - barvy - laky.

Kovovýroba: - výtahové dveře se zárubněmi - povrchová úprava kovů - výroba forem pro pryžové výlisky - dodávka plastových výlisků - výroba lisovacích, svařovacích a jednoúčelových přípravků - zámečnické, obráběčské práce - lisovací práce.

Montáže, opravy, výměny: - rozvody vody a topení - radiátorová tělesa, kotle - ústřední topení - sanitární vybavení - bojlery (elektrické, plynové, kombinované).

Pila. Práce: -truhlářství. Výroba, prodej: -řezivo.

Výroba, dodávka a montáž: - prosklené fasády - bezrámové prosklené fasády - okna, dveře - světlíky - verandy - montované hliníkové fasádní pláště.

Velkoobchod: -elektroinstalační materiál a svítidla. Sortiment: -kabely, vodiče a příslušenství -elektromateriál, kabelové žlaby, -domovní spínače, zásuvky a vidlice -průmyslové spínače, zásuvky a vidlice -přepěťové ochrany -modulové přístroje a příslušenství, jističe, proudové chrániče, spouštěče -pojistky, spodky, ...

PVcentrum.cz -obchod... helmy, oleje a dříví na jednom místě

Maloobchod, prodej: - železářství - železářské zboží - spojovací materiál - instalatérský materiál - vodo, topo, plyn.

Maloobchod, prodej: - stavebniny - palivo - uhlí, koks.

Maloobchod, prodej: - drogerie - kosmetika - barvy, laky.

Výroba, prodej: - nátěrové hmoty a tmely ANTIKON - práškové nátěrové hmoty k antikorozní ochraně oceli - nátěrové hmoty na beton a omítky - tmel k utěsnění trhlin a spojů z monolitického a prefabrikovaného betonu, otevřených a uzavřených nádrží na odpadní vodu, vodojemů, objektů čistíren odpadních vod.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské Prodej střešních tašek Tondach.

Činnost: - Lesnictví, těžba dřeva a poskytování služeb v myslivosti - obchod se surovým dřívím - obchod s řezivem - prodej lesnického nářadí, pomůcek a potřeb

Maloobchod, prodej: - barvy - laky - nátěrové hmoty.

Maloobchod, prodej: - elektromateriál - elektroinstalační materiál.

Topenářské centrum Buderus. Prodej: -topenářský materiál. -kotle zn. Buderus. -topná tělesa.

Elekromontážní práce. Revize. Prodej: - elektromateriál.

Stolařství. Zakázková výroba nábytku: - kuchyňské linky - kanceláře - dveře, zárubně - schodiště.

Prodej, e-shop: - krby - kotle - požární technika - radiátory - centrální vysavače - vodárny - čerpadla - kanalizace.

Prodej: - kompletní lakovací sortiment - lakovací materiály PPG - letecké barvy a těsnící tmely - těsnící a lepící tmely - průmyslové lakovací barvy.

Truhlářství: - nábytek - dveře - schodiště - kuchyňské linky - ložnice.

Prodej: - stavebniny - stavební materiál.