ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, systémy Schlüter, stavební chemii Schönox, tmely, nářadí, žlaby a odtoky pro balkony, terasy, sprchy, drenážní systémy, schodové hrany, vnější rohy a ukončení stěn, odlehčovací spáry, podlahové topení Bekotec-Therm a mnoho dalšího. Doporučíme to ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Truhlářství. Výroba: -kuchyně -renovace nábytku

Zakázková výroba oken, dveří, nábytku, chovatelských potřeb a veškeré truhlářské práce.

Velkoobchod, prodej: - stavební prvky z polymerbetonu - povětrnostně a chemicky odolného betonu. - okapnice - ukončení balkonů, alternativa oplechování - okenní parapety - vzdušníky, tvárnice vzdušníků. Betonářské práce.

Elektroinstalační práce. Montáže, instalace: - slaboproudé elektroinstalace - antény, anténní rozvody

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Práce: -truhlářské. Zakázková výroba: -okna -dveře -nábytek (masivní dřevo).

Prodej, montáž, servis: -solární systémy - kolektory pro ohřev teplé užitkové vody (TUV).

Profesionální montáž garážových vrat, oken a dveří z PVC i hliníku.

Prodej: -nářadí a nástroje -spojovací materiál -ochranné pracovní pomůcky.

Prodej interiérových dveří, zárubní a kování.

Maloobchod -obklady -dlažby -stavební chemie -sanitární keramika.

MARKET Klatovy. Velkoobchod, maloobchod: -hospodářské potřeby. -spojovací materiál. -ruční, elektrické nářadí. -ochranné pracovní pomůcky. -barvy, laky, tmely. -krmiva.

Novostavby, rekonstrukce, obklady a dlažby, krby, fasády, ploty a kamenné zdi, stavění z kamene, zámkové dlažby, betonové podlahy a izolace, komíny, zemní práce, základové desky, sklepy, septiky, jímky, inženýrské sítě, úprava terénu, kanalizace, sádrokarotny, rekonstrukce střech

Pilařská výroba: -hranoly -prkna, fošny -střešní latě. Truhlářské práce.

Podlahářství. Prodej, montáž: -podlahové krytiny -laminátové a dřevěné plovoucí podlahy -korek, PVC, koberce.

Prodej: -obklady -dlažby -sanitární keramika -velkoobchodní a maloobchodní prodej keramických obkladů a dlažeb českých i zahraničních výrobců -vany, sprchové kouty, koupelnový nábytek, vodovodní baterie -stavební chemie. Služby: -návrhy koupelen, vizualizace koupelen -provádíme obkladačské práce, rekonstrukce koupelen ...

Demontáž-montáž plastových oken. Zednické práce. Autodoprava do 3, 5t.

Truhlářství. Práce: -truhlářské (stavební) -okna -dveře -zábradlí -schody.

Truhlářství. Zakázková výroba z masivního dřeva: -okna -dveře -nábytek -schody.

Práce: -truhlářské -nábytek z masivu -dveře venkovní -schody.

Návrh, zaměření, montáž, demontáž, zednické začištění: -plastová okna -dřevěná eurookna -garážová vrata s elektrickým pohonem -pohony pro křídlové a posuvné brány.

Výroba, prodej: -dveře vnitřní, vchodové, požární -okna EURO -schodiště -tvarové výseky z velkoplošných materiálů -pracovní desky -zakázková výroba.

Výhradní zastoupení společnosti DORFNER Gmbh pro ČR**. Prodej, poradenství, doprava: -plniva -filtrační písky -stavební chemie -pomocné prvky pro podlahy -průmyslové podlahy -keramika zahradní, hřbitovní -zahradní nábytek -kameninová dlažba.

Prodej: -stavební materiál -střešní systémy BRAMAC, ONDACH, SATJAM, IKO, ONDULINE a další -hydroizolace -tepelné izolace -hutní materiál -doprava autem s hydraulickou rukou