ALFA-OMEGA technology s.r.o.
OXO plus s r.o.

FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Prodej, maloobchod, oprava, servis: -plynové spotřebiče Mora, Karma, Junkers, Buderus, Dakon, Therm, Prother.

Rekonstrukce bytů, dodávka plastových oken.

Prodej vytápěcích systémů velkoprostorových objektů.

Prosvětlení objektů denním světlem, odvětrání budov. Projekce, poradenství, dodávky a montáž: - světlovody ALLUX - světlovody na terasy - pásové světlíky - bodové (kopulové) světlíky

E-mobilita. Průmyslové konektory. Konektory PS. Kruhové konektory. Ochranné hadice. Stahovací pásky. Optické prvky. Vývodky a průchodky. Svorky. Ploché vodiče, můstky. Přepínače. Ukládání vedení, kanály, lišty. Bateriové konektory. Krabice plastové, kovové. Pásové vodiče, můstky.

Instalatérská firma. Velkoobchod, montáž: -sifony, odtoky Hutterer a Lechner -protipožární systémy INTUMEX -kanalizační systémy POLOPLAST -voda, kanalizace, topení, plyn -pasivní požární ochrana.

Společnost INTERON, s.r.o. poskytuje služby v oblasti dveřních, vstupních a zabezpečovacích systémů v průmyslových a soukromých objektech. Realizace zakázek zahrnuje všechny fáze od posouzení objektu, přes nabídkovou část zahrnující zaměření, vyhotovení dokumentace až po samotnou realizaci, záruční a pozáruční servis.

Velkoobchod, maloobchod a e-shop s barvami a laky.

Firma Sopro Bauchemie GmbH patří svým rozsáhlým výrobním programem v oblasti stavební chemie pro pokládku obkladů a dlažby mezi přední výrobce v Evropě..

Malování, tapetování, nátěry, kompletní úklid, čistění koberců a čalounění, montáže nábytku. Prodej koberců a linolea (PVC), včetně pokládky.Manipulace s nábytkem, příprava, zakrytí.Velký výběr PVC, koberců bytových, zátěžových a speciálních s protišpinivou úpravou v široké škále barev, cen a šíří.Nátěry fasád.Služby hodinového manžela.Přijedeme ...

Dodavatel stavebního systému VELOX, protihlukových panelů a stěn VELOX, první dodavatel mobilní protihlukové stěny. Firma MC VELOX Praha patří od založení v roce 1998 mezi největší prodejce systému ztraceného bednění VELOX v ČR. Důkazem správného směru naší práce jsou stovky spokojených zákazníků.

Revitalizace společných prostor bytových domů (chodby, schodiště apod.). Podlahářství. Dodávka, pokládka: - koberce - vinyl - pvc podlahy, linoleum - korkové podlahy a obklady - plovoucí podlahy - dřevěné podlahy - antistatické podlahy. Vyrovnání podkladů samonivelační stěrkou Dokončovací stavební práce.

Prodej, opravy, montáž i servis plynových spotřebičů, kotlů, bojlerů a hořáků. Servis Junkers, Protherm, Viessmann, Therm, Viadrus, Quantum, John Wood, Honeywell, Dakon, Baxi, Reem aj. Servis, montáže a dozor kotelen. Prodej, montáž a servis solárních systémů.

Prodej, velkoobchod, maloobchod s nářadím a kotevní technikou.

Výstavba, provedení: - dřevostavby systémem Two by Four rodinné domy, nebytové stavby, rekreační chaty - vestavby a nástavby podkroví - střechy - dřevěné a kamenné fasády - pergoly - sádrokartony - pokládka plovoucích podlah - zpracování projektové dokumentace.

Prodej, montáž, pokládka interiérových dveří a zárubní značky Vasco Doors.

Nabízíme stavební řezivo, palubky obkladové i podlahové, OSB desky, MDF desky a další truhlářské řezivo.

Zabýváme se pokládkou zámkové a žulové dlažby. Výstavba a rekonstrukce komunikací, chodníků a parkovišť. Vypracování návrhu realizace a cenové nabídky zdarma.

Zakázková výroba interiérů. Nabídka vchodových a interiérových dveří atypických rozměrů, kuchyňských linek a dětských pokojů.

Jsme výhradním distributorem stříkaných izolačních materiálů společnosti Lapolla Industries pro evropský trh, nabízející kvalitní stříkanou izolaci pro interier a exteriér.

Prodej stavebního materiálu: - izolační materiály - nářadí - tepelné izolace - geotextilie - asfaltové výrobky. Výkup: - palety. Provádění: - vodotěsné izolace. Výrobky: - klasické a modifikované asfaltové pásy Siplast, Vedag, Icopal - PVC folie - geotextilie - asfaltové výrobky - střešní doplňky - pracovní ...

Prodej: - interiérové dveře - bytové dveře - protipožární dveře