ALFA-OMEGA technology s.r.o.
OXO plus s r.o.

SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Prodáváme střešní prvky z plastů - okapové systémy, větrací mřížky, střešní vpusti, plastové terče pro suché kladení drážky.

Prodej a montáž - tepelná čerpadla - program ZELENÁ ÚSPORÁM Zateplování fasád Sádrokartonové konstrukce Výstavba - rodinné domy na klíč Sádrové omítky.

SPECIALISTÉ NA PRŮMYSLOVÉ ARMATURY, POTRUBNÍ KOMPONENTY, ELEKTRO A PNEUPOHONY.

Generální opravy, modernizace a intenzifikace všech typů chladicích věží. Výstavba a sanace betonových konstrukcí. Provádění průmyslových podlah. Realizace hydroizolačních systémů. Výroba, dodávky a montáž obloukových světlíků.

Základními aktivitami společnosti je: - výroba izolačních skel - výroba izolačních skel pro fasády - velkoobchod s plochým sklem - opracování skel pro interiéry a stavebnictví.

Základními aktivitami společnosti je: - výroba izolačních skel - výroba izolačních skel pro fasády - velkoobchod s plochým sklem - opracování skel pro interiéry a stavebnictví.

Montáž, dodávka, realizace sádrokartonové a sádrovláknité konstrukce, minerální, sádrové, dřevěné a kovové podhledy, akustické obklady a prosklené příčky.

Jsme obchodní společnost, zabývající se dodávkami potrubních dílů a výkovků z ocele, pro zákazníky ve Slovenské a prostřednictvím naší dceřiné společnosti také v České republice.

Zakázkové truhlářství Elektroinstalační práce Topenářské práce Interiéry na klíč Výroba - kancelářský nábytek Výroba - nábytek do domácností - podlahy - dveře - schodiště obkladačské práce podlahářské práce

Výroba vnitřních dveří všech typů. INTEGRA v.d. PRAHA – výrobce interiérových dřevěných dveří nejvyšší kvality. Dle návrhu Vašeho architekta, vyrobíme dveře tak, aby se staly součástí jednotného firemního designu Vaší administrativní budovy včetně požárního provedení: - objektové dřevěné dveře nejvyšší kvality - na míru konkrétní ...

Komplexní služby v oblasti zásobováním teplem, vzduchotechniky a regulace: - sálavé panely - tmavé plynové zářiče - světlé infrazářiče - přímotopné plynové teplovzdušné jednotky - vířivé ventilátory Ecofan - výměníkové bloky - nástěnné teplovzdušné jednotky.

Výroba, prodej, montáž: -plastové bazény -septiky -jímky.

Prodej - kotevní technika - spojovací materiál

Dovoz a distribuce systémů stavebních hmot. Izolace a rekonstrukce staveb. Pokládka obkladů a přírodního kamene.

Prodej, servis, půjčovna: - vibrační pěchy a desky WEBER - vibrační příkopové válce WEBER - vedené vibrační válce WEBER - řezače spár WEBER - ponorné vibratory WEBER hladičky betonu WEBER - benzinové a dieselmotory ROBIN - motorová čerpadla ROBIN.

Montáž - kotelny - tepelná zařízení Dodávka - kotle

Centrum úspor energie. Nabízíme široký sortiment služeb a produktů: - solární panely - tepelná čerpadla - fotovoltaické systémy - otopné systémy - klimatizace - poradneství - a mnoho dalších.

Zaměřuje se především na obchod se zeměmi bývalého SSSR.

Výrobky: - okna - dveře - rolety - dopisní schránky - madla - zábradlí.

Distribuce a výroba nerezových a ocelových zásobníků a ohřívačů vody o objemu 10 až 10 000 litrů..

Dovoz a prodej - plynové kondenzační kotle nástěnné a stacionární - kondenzační kotle Geminox THRs a ZEM - kondenzační kotle Seradens - bytové stanice Modusat - solární systémy Gemelios - nepřímotopné zásobníky vody

Velkoobchod: -elektroinstalační materiál a svítidla. Sortiment: -kabely, vodiče a příslušenství -elektromateriál, kabelové žlaby, -domovní spínače, zásuvky a vidlice -průmyslové spínače, zásuvky a vidlice -přepěťové ochrany -modulové přístroje a příslušenství, jističe, proudové chrániče, spouštěče -pojistky, spodky, ...

Dovozce, distributor a prodejce strojů, nástrojů, nářadí, spojovacího materiálu, brusiva, pracovních oděvů a příslušenství vysoké kvality. Provozování specializovaných e-shopů a kamenné prodejny. Možnost dodání staveb, stavebních částí a stavebního materiálu.

Prodej lepidel, tmelů, epoxidů, penetrací pro stavby, průmysl i domácnost, lepící servis