ALFA-OMEGA technology s.r.o.
OXO plus s r.o.

FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Stavby na klíč. Rekonstrukce staveb: - domy - byty - koupelny. Dřevostavby: - pergoly - altány - besídky - zahradní domky. Zakázková výroba interiérů: - kuchyně - bytový nábytek - vestavěné skříně. - dveře

Nábytek pro domáctnost: - kuchyně, linky, ložnice... Zakázková výroba truhlářská: - vše do interiéru - dřevostavby - dveře - okna - schodiště + zábradlí - nábytek - šatní skříně na míru. Reprezentativní kanceláře na zakázku z přírodního dřeva a masivu. Vybavení hotelů - kompletní včetně kuchyní: např. pro advokátní ...

Vyrábíme a dodáváme: - linkové rozvaděče pro oblast telekomunikací - zařízení pro měření svodových proudů u linkových rozvaděčů - zařízení pro modernizaci analogových ústředen včetně tarifikace - telefonní ústředny - výroba kabelových svazků. - hlavní rozváděče pro telefonní ústředny - diagnostická a testovací zařízení.

Truhlářské práce Zakázková výroba - nábytek - zahradní nábytek - okna - dveře.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -průmyslová automatizace značky Siemens

Truhlářské práce - stavební truhlářství Výroba - nábytek Výroba - okna - dveře

Prodej - vybavení pro elektrotechnická pracoviště

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - přístroje na hubení létajícího hmyzu - dezinfikátory nožů, osvěžovačů vzduchu, ozonovačů a bezdotykových baterií s nerezovými umyvadly.

Prodej - autokosmetika - barvy - laky - tmely - lepidla - TEPUR a BIOREPEL likvidace plísně ve zdivu, čistící prostředky Prodej - potřeby pro zahrádkáře.

Přeprava - stavební stroje Truhlářské práce Výroba - beton Inženýrská činnost Příprava - pozemní stavby Výstavba - sportovní stavby Výstavba - vodohospodářské stavby Zámečnické práce Výstavba - pozemní stavby bytové objekty, objekty pro školství, kulturu

Nátěry - dveře - okena Malířské práce Dodávka - podlahové krytiny Pokládka - podlahové krytiny (PVC, marmolea) Dodávka a montáž - žaluzie (vnitřní horizontální i vertikální, venkovní) Výroba, montáž - kuchyně Výroba a montáž - kancelářský nábytek Montáž - nábytek Výroba, ...

Jsme největším českým výrobcem požárních uzávěrů stavebních otvorů.

Dodávka - plastová okna Inženýrská činnost - stavební dozor Projektové práce Realizace - stavby Realizace - střechy

Automatické výtahové dveře Prisma, kabinové a šachetní dveře Prisma. Výtahové stroje Prisma, výtahové motory Prisma, výtahy a výtahové modernizace Centoducati.

Prodáváme instalatérský materiál a zboží. Nabízíme individuální množstevní slevy. Dále provádíme montáže, opravy a údržbu rozvodů vody, odpadů, plynu a topení. Vytvoříme pro Vás 3D vizualizaci nového bytového jádra

Průmyslová elektrická zařízení - prodej, montáž Prodej: - dieselagregáty - elektrocentrály HONDA, WAY, GESAN, EUROPOWER, ITC POWER, UPS AROS - záložní zdroje - zdroje UPS pro čerpadla kotlů - záložní zdroje - AROS a RIELLO - záložní zdroje UPS Astip 150 W - 50 kW průmyslové

Prodej a montáž - plynové kotle VIESSMANN - tepelná technika VIESSMANN

Zakázková výroba. -optické propojovací kabely -metalické propojovací kabely -automotiv kabely, kabelové svazky. Vyrábíme široký sortiment optických propojovacích kabelů pro datové, telekomunikační i CATV sítě.

Měniče, pohony, řídící systémy firmy TDE MACNO Motory, servomotory, servopohony, tachogenerátory firmy MAGNETIC. Operátorské panely UniOP, eTOP, effectiView; PLC a prům. PC firmy EXOR.

Dodávky, prodej: -plastových oken a dveří -plastová okna -plastové dveře -ventilačních systémů DUCO -fasádní stínící systémy DUCO -sítí proti hmyzu a žaluzií.

Zajišťujeme komplexní služby v poradenství pro efektivní správu budov a jejich úpravy. Specializujeme se na rekonstrukce a izolace fasád pro vyšší energetickou úsporu a delší životnost staveb.

Prodej. Elektroinstalační materiál: - kabely - jističe - rozvaděče - světelné zdroje - ukládací lišty - vypínače - zásuvky.

Obchodní zástupce italského výrobce barev a laků Colorificio San Marco S. p. A. Fasádní a nátěrové barvy: -emaily, laky, mořidla, tónování. Provádění mramorové štuky. Přípravky proti plísni. Sanace vlhkého zdiva.

Prodej bezpečnostních a interiérových dveří a stavebních doplňků.

Plynové kotle: - Geminox - Buderus - e.l.m. Leblanc - Ferroli - Ligas - Leiber - Junkers - Viessmann. Vodoinstalace: - Jika - Ravak - Aqua trade - Sanit Eisenberg - Ekoplastik. - PPR – Ekoplastik meteriál pro instalaci vody, topení - PVC, HT, KG systém DYKA materiál pro instalaci kanalizace..