ALFA-OMEGA technology s.r.o.
OXO plus s r.o.

FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Zabýváme se velkoobchodní a maloobchodní činností v oblasti dřevostaveb. Spolupracuje se zahraničními firmami..

Dodávky, prodej: - kompletní sortiment sanitárních zařizovacích předmětů a doplňků: - osoušeče rukou - zásobníky na toaletní papír - dávkovače mýdel - hotelové fény - zásobníky papírových ručníků - koše - osvěžovače vzduchu - přebalovací pulty.

Práce: -truhlářské drobné-při pokládání. Pokládání, prodej, dovoz, instalace: -korek -koberce -kobercové čtverce -linoleum-PVC* -laminátové a dřevěné lamely: -plovoucí podlahy -parkety nové i repase.

Velkoobchod - vypínače a zásuvky FONTINI - prvky pro inteligentní domy KNX Velkoobchod - světla ALDO BERNARDI Prodej - komponenty pro inteligentní budovy.

Projekce, dodávky, montáž, prodej: -interiérové přestavitelné příčky -celoskleněné stěny a příčky -celoskleněné zábradlí -celoskleněné koupelny.

Distribuce - stavební chemie Sanace betonové konstrukce - hydroizolace Distribuce - stavební materiály Pokládka - průmyslové podlahy Rekonstrukce - betonové konstrukce

Dodávky, montáže zařízení, technologické programování, projekce, servis: - měření a regulace-MaR tepelné systémy - elektroinstalace do 1000 V, 1kVV, - osvětlení interiérů. Výroba: - rozvaděče NN. Revize: - elektrická zařízení do 1 kVV.

Výroba elektrických rozvodných, řídicích a spínacích zařízení.

Stavebniny, e-shop, provádění stavebních, bouracích, zemních a úklidových prací, autodoprava, likvidace odpadů.

Zabýváme se výrobou i montážemi podlahových krytin, plovoucích podlah a parket.

Renomovaný výrobce plastových oken a dveří z 5-ti komorových profilů KÖMMERLING.

Stavebniny s vlastní dopravou. Specialista na produkty KNAUF - malt. směsi, sádrokarton, barvy TS. Prodáváme: Wienerberger, Ytong, Isover, Schiedel, Baumit, Soudal, Schonox, Hasit, Sika, Mapei, Primalex, Diton, Bachl, ICOPAL VEDAG, Kooperativa.

PROHEAT s.r.o. nabízí: - montáže vytápění, sanity a plynu - revize plynu - montáže kotelen a výměníkových stanic - správa a provoz kotelen - montáže vodoměrů - projekce a poradenství - velkoobchod a maloobchod topení, voda, plyn - prodej kotlů a plynových spotřebičů - stavební práce - kominictví.

Obklady, dlažba RAKO, sanitární keramika JIKA, vany, sprchové kouty RAVAK, vodovodní baterie HANSA, koupelnový nábytek DŘEVOJAS, stavební chemie MUREXIN, nářadí pro obkladače..

Sanitární armatury a zařízení: - tlačné ventily - infra ventily - termostatické ventily - ostatní ventily a zařízení - sanitární doplňky. Průmyslové armatury a zařízení: - bezpečnostní sprchy - laboratorní ventily. Kalová čerpadla: - kalová čerpadla bez vstupu pro WC - kalová čerpadla se vstupem pro WC - kalová čerpadla s ...

Služby: - zasklívání v naší provozovně - zasklívání v bytech a provozovnách zákazníků - výroba izolačních dvojskel - dodávka a montáž bezpečnostních skel - výroba akvárií a terárií - vyřezávání kruhů, oválů a dalších tvarů - broušení a leštění hran - rámování a paspartování obrazů - havarijní NON-STOP provoz na mobilních telefonech. ...

Silnoproudé rozvody do 1000V: - bytová výstavba - administrativní budovy - školy - průmyslová výstavba - veřejné osvětlení. Elektrorevize. Přihlášky k odběru elektrické energie. Rekonstrukce, opravy a údržba el. zařízení. EIB systémy a ovládání. Rozvaděče. Hromosvody. Ochrany elektrických zařízení proti ...

Dodání a pokládka dřevěných parket, plovoucích podlah, PVC, koberců, vinylových podlah, broušení parket.

Výroba, prodej, montáž, servis: -plastová okna Deceuninck zendow -dřevěná eurookna -dveře vchodové, interiérové plastové, dřevěné -doplňky: parapety, stínící technika, žaluzie, rolety, markýzy, sítě, samozavírače, stavěče křídla, omítací lišty, dopisní vhozy, klepadla, madla elektrický vrátný, kukátka.

Prodej, půjčovna a servis nářadí a nástrojů pro truhláře: - elektrické ruční nářadí - motorové stroje - elektrické centrály - kotevní technika - stavební chemie. Stavební chemie: - ruční nářadí - lepidla pro truhláře - tlaková vzduchotechnika. Služby: - záruční i pozáruční servis - půjčovna nářadí - evidence ...

Na základě distributorské smlouvy zastupuje CONTEX PRAHA s.r.o firmu HARTING s.r.o Průmyslové konektory: - Han A, D, DD, E, ES, ESS, EE, Hv E, Hv ES - široký sortiment obdélníkových průmyslových konektorů v různých provedeních, s různými stupni krytí a s rozmanitým počtem kontaktů pro všechny průmyslové aplikace - Han-Com – kombinované ...

Pokládka a lakování parket, prken, dřevotřísky, korku. Prodej, pokládky, renovace: -parkety, plovoucí podlahy-lamino, dřevo -parketové laky, oleje, tmely, lepidla zn.BONA -brusky na dřevěné podlahy OREBRO-BONA (Německo)-válcové, rotační okrajové brusky Laminátové plovoucí podlahy: -PARADOR, PERGO, QUICK-STEP UNICLIC, ...

Nabízíme pěti komorová a šesti komorová plastová okna, plastové dveře, hliníková okna, hliníkové dveře, parapety, žaluzie, sítě proti hmyzu, zimní zahrady. Vše včetně kompletní montáže. Poskytujeme poradenství, možnost splátkového placení.