ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Pokládka a lakování parket, prken, dřevotřísky, korku. Prodej, pokládky, renovace: -parkety, plovoucí podlahy-lamino, dřevo -parketové laky, oleje, tmely, lepidla zn.BONA -brusky na dřevěné podlahy OREBRO-BONA (Německo)-válcové, rotační okrajové brusky Laminátové plovoucí podlahy: -PARADOR, PERGO, QUICK-STEP UNICLIC, ...

Nabízíme pěti komorová a šesti komorová plastová okna, plastové dveře, hliníková okna, hliníkové dveře, parapety, žaluzie, sítě proti hmyzu, zimní zahrady. Vše včetně kompletní montáže. Poskytujeme poradenství, možnost splátkového placení.

Výroba, dodávka: -usměrňovače, solární střídače, UPS zdroje pro průmysl, energetiku.

Dodávka a montáž potrubních rozvodů (ocel, nerez, umělé hmoty, dálkovody) vč. technologických zařízení a ocelových konstrukcí od kusových dodávek až po finální dodávky.

Prodáváme stavební příslušenství. Zejména izolace, extrudovaný polystyren, XPS izolace kročejového hluku, geotextílie, podkladní textilie, stavební fólie Foldex, nopové drenážní fólie, žlaby a mříže. Nabízíme dále profi systémy, zatravňovací tvárnice, signalizační pásky, drenážní a odvodňovací systémy, spojovací materiály, kotevní techniku na okna ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -topenářská technika -čerpadla -izolace -kotle. Instalatérské práce: -VODOinstalace: -rozvody vody -PLYNoinstalace, plynofikace objektů -TOPO, topenářské: -rekonstrukce - ústřední topení.

Elektrotechnický velkoobchod, maloobchod: dovoz, tuzemsko. Elektroinstalační materiál: -elektrické vodiče, kabely, topné kabely -žárovky, zářivky, výbojky -elektrické baterie, akumulátory -elektromotory -domácí telefony -zásuvky, vypínače.

Výroba a prodej: - dřevo, palubky a stavební řezivo

Prodej obkladů, dlažeb tuzemských i z dovozu, vodovodních baterií, sanitární keramiky, van, umyvadel, sprchových koutů a stavební chemie.

Deskové výměníky tepla, potrubí, rozvody, energetika, tepelná technika, primér, sekundér

Nabídka izolací a ochran konstrukcí proti účinkům agresivních látek.

Prodej a montáž vytápěcích systémů, solárního zařízení, tepelných čerpadel i domovních čističek odpadních vod.

Sanitární keramika a vybavení koupelen

Návrh, výroba, montáž a servis: - plastová okna - dveře - zimní zahrady - rolety - žaluzie - parapety - sítě proti hmyzu - kliky a kování - doplňky.

Velkoobchod: - gumové podlahoviny - elektroizolační podlahoviny..

Chemická výroba: - polyolefiny - VCM - PVC - styreny - polystyreny - elastomery - hnojiva - průmyslové chemikálie - technické plasty - technické pryže - lepidela - pryskřice - galvanochemie.

Dodávka, distribuce: - systémy kanalizačních maltových směsí ERGELIT.

Nabídka produktů: Zahradní program: - zatravňovací dlaždice - skleníky - pařníky - truhlíky - květináče - sudy a nádoby na vodu. Střešní doplňky: - klínové těsnění - uzávěry hřebene - ventilační mřížky - větrací pásy - ochranné plastové pásy - příchytky hřebenáčů - držáky hřebenové latě.

Schüco je předním prodejcem progresivních fasádních systémů. A je zárukou kompetence v oblastech solárních řešení, oken, dveří a fasád. Tato společnost byla založena v roce 1951. Více než 5.000 spolupracovníků a 12.000 partnerských firem ve více než 75 zemích nabízí pod značkou Schüco nejmodernější okenní a fasádní technologie, efektivní ...

Kliky: - dveřní s úzkým štítkem - dveřní se širokým štítkem - interiérové - okenní - příslušenství.

Výhradní zastoupení firmy Akzo Nobel Coatings – Divisione Wood. Prodej nátěrových hmot ICLA pro profesionální povrchovou úpravu dřevěných výrobků. Mořidla, polyuretanové laky a emaily. Vodou ředitelné laky a emaily určené do interiérů a exteriérů.

Dodávky a montáže oken Internorm, vchodových dveří, rolet a žaluzií.

Prodáváme a montujeme obklady, dlažby, sanitu a baterie. V naší nabídce najdete výrobky firem LB, Rako, Opoczno a Gaya.