ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Zámková dlažba: -pokládka veškeré zámkové dlažby včetně jejího dodání a úpravy terénu. Ploty: -výroba a montáž všech druhů plotů včetně vrat a vrátek-zděné, ocelové, dřevěné. Obklady a dlažby: -dodávka a montáž obkladů a dlažeb v interierech a exterierech. Montáž plastových oken: -výměna oken ve spolupráci s ...

Firma zastupuje na českém trhu řadu belgických výrobců stavebních materiálů.

Výroba, služby: - rozvod elektrické energie - elektroinstalace - automatizace a řízení - slaboproudé systémy a přenos dat - elektrické a elektronické přístroje - rozvodnice, transformátory, vypínače, zásuvky, regulace.

Výroba drěvených podláh: - intarzované parkety -plovoucí -masívní -vrstvěné -dvouvrstvé - dřevěné obložení schodů - vlysové parkety-klasické masivní - průmyslové podlahy - lamelové parkety - velkoplošné parkety - palubové podlahy - mozaikové podlahy - podlahy do sportovních hal - exotické podlahy - bambusové ...

Prodáváme vodovodní-vodoinstalační, plynařský, topenářský sortiment. Nabízíme kotle, bojlery, radiátory, vany, čerpadla, armatury, kuchyňské baterie, vodoměry, spojky, tvarovky, systémy podlahového vytápění. Velkoobchod i e-shop pro voda-topení-plyn.

Velkoobchod i maloobchod specializovaný na ručně vázané i tkané orientální koberce.

Firma se zaměřuje na zateplování objektů a komplexní revitalizace budov, dodávky a montáže oken, dveří a zimních zahrad, provádění malířských prací.

Prodej: -izolační materiály a systémy pro sřechy a fasády -extrudovaný polystyren -pěnový polystyren -hydroizolace bitumenové, PVC, TPO -polyuretanové lepidlo -polykarbonátové desky a profily.

Prodej a montáž Techlam by Levantina, Kerlite, Laminam, Fap. Rekonstrukce koupelen na klíč. Prodej zařizovacích předmětů s výraznou slevou.

Prodejna instalatérství, topenářství, plynařství. Prodej, servis, montáž a opravy. Rozvody vody, topení, kanalizace, plynu a vzduchu. Čistění kanalizace. Kamerový průzkum a záznam. Připojení myčky, pračky, sporáku a dřezu. Skladem lisovací měď Viega.

Komplexní truhlářska a dřevospracující výroba, zakázková výroba kvalitního nábytku, výroba oken, dveří, schodišť, dřevěných obkladů.Realizace filmových a divadelniích dekorací. Výroba rekvizit a td.

Prodej, e-shop: - polymerové modelovací hmoty Sculpey, Fimo a Cernit.

Dovoz ocelových trubek a potrubních dílů: -oblouky -t-kusy -redukce -dna -příruby -výkovky -spojovací materiál podle norem DIN, ANSI, ASTM, ASME.

Naše firma se zabývá prodejem výrobků z přírodního kamene - mramoru, onyxu, travertinu. Na naší provozovně v zahraničí těžíme a formátujeme kámen pro naše tuzemské i zahraniční klienty, stálé velkoodběratele a maloodběratele. Zboží se snažíme dodat v co nejkratším čase tak, aby byli všichni co nejvíce spokojeni. Běžně se nám daří plnit zakázky ...

Velkoobchod: - klimatizace a příslušenství - čističe vzduchu - tepelná čerpadla - vzduchotechnika.

Od roku 1996 se zabýváme prodejem a distribucí keramických obkladů a dlažeb.

Bazénové obklady. Bazénové a koupelnové keramické obklady a dlažby.Keramické zavěšené fasády.

Výroba, montáž, prodej: -okna, dveře-plastová, hliníková, dřevěná -zastoupení firmy VEKA.

Nabízíme instalatérské, topenářské i plynařské práce včetně revizních zpráv. Prodáváme veškerý instalatérský materiál a zařizovací předměty.

Velkoobchod sanitární techniky a hygienických potřeb. Nabízíme zásobníky papírových ručníků, zásobníky toaletních papírů, dávkovače mýdel, krému a dezinfekce, osvěžovače vzduchu a sušiče rukou a vlasů. Úklidové vozíky, úklidová technika a chemie.

Služby: -provoz, údržba, správa kotelen, tepelných zařízení. -výstavba, oprava tepelných zdrojů.

Zabýváme se obchodní činností v oblasti výstavby zdrojů tepla, vzduchotechniky a chlazení. Nabízíme vypracování projektové dokumentace.

Dovoz a velkoobchodní prodej primárních, alkalických, nabíjecích, lithiových, GSM, video a speciálních baterií GP a nejširšího sortimentu obyčejných, kryptonových, nabíjecích kapesních svítilen.