ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Stavebniny. Prodej stavebního materiálu Wienerberger, Knauf, Velux, Hebel, cementy, vápna, Bramac, Best, betonové výrobky.

Práce: -tesařské -pokrývačské -klempířské -výškové Prodej, maloobchod: -dřevo -řezivo

Výroba, montáž: -plastová okna -dřevěná eurookna -vchodové dveře -balkonové dveře -výlohy. Dodávka, montáž: -parapety -žaluzie -rolety -garážová vrata -izolační dvojsklo -5-ti komorový profil Gealan -kování Roto.

Provoz, obsluha, revize: -kotelny -plynová zařízení -tlakové nádoby.

Distribuce, montáž, prodej: -tepelná čerpadla Ivitherm a Lennox Výroba, montáž: -průtokové elektrické kotle -regulační rozvaděče.

Stavba, výstavba: -bytová výstavba -tepelná čerpadla -solární panely.

Práce: -tesařské -pokrývačské -klempířské -sádrokartonové

Velkoobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. -kabely, vodiče, jističe, vypínače...

Výroba, velkoobchod, maloobchod: - stavební řezivo - hranoly, krovy - latě - prkna

Prodej, servis, montáž: -bezpečnostní dveře -protipožární dveře -garážové dveře -trezory.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - podlahové krytiny - laminátové podlahy Pokládání PVC a koberců

Plastová okna a podlahové topení..

Výroba, prodej: -beton -betonové směsi -konstrukční betony -ukládání a čerpání betonových směsí.

Výroba, prodej: - plastové jímky - žumpy..

Prodej a pokládka dřevěných podlah.

Přímý dovozce od firem Gruppo Ceramiche Ricchetti, Klingenberg, Höganäs, Argelith, Cinca a Novoker. Maloobchodní i velkoobchodní prodej. .

Pilkington AGR Czech spol. s r.o. Stavební výrobky: - výroba skla pro stavební účely - výrobky používané pro postupy velkorozsahového opláštění, laminování a postříbření - protipožární skla - izolační protihluková skla - tepelně izolační skla - bezpečnostní skla.

Trivero vyrábí designové radiátory do koupelen, reprezentativních místností, moderních i rekonstruovaných budov.

Výroba a montáž: -plastová okna -dřevěná eurookna -vchodové dveře -balkonové dveře -výlohy. Dodávka a montáž: -parapety -žaluzie -rolety -garážová vrata -izolační dvojsklo -5-ti komorový profil Gealan -kování Roto.

Výroba a montáž: -plastová okna -dřevěná eurookna -vchodové dveře -balkonové dveře -výlohy. Dodávka a montáž: -parapety -žaluzie -rolety -garážová vrata -izolační dvojsklo -5-ti komorový profil Gealan -kování Roto.

Návrhy a montáže potrubních systémů a ocelových kostrukcí pro energetiku, teplárenství.