ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Výroba, prodej: - plastová okna, dveře, zimní zahrady..

Výroba a dodávky: -nerezové elektrokotle jsou přímotopné kotle určené pro užití v průmyslu.

Výroba, prodej a montáž interiérových dveří a zárubní. Nabídka dveřního kování..

Dodávky kotelen a topných systémů na klíč. Solární panely. Firma byla založena r. 1992, původně jako zastoupení německé firmy BAY GmbH, výrobce širokého sortimentu kotlů: - teplovodních - horkovodních - parních.

Velkoobchod, prodej: -interiérové a obkladové profily, interiérových a obkladových profilů, lišty pro plovoucí podlahy, interiéry, koupelny, obklady a dlažby

Výroba, prodej, montáž: -nábytek -skříně na míru, včetně doplňků -vestavěné skříně -zhotovení skříní do atypických prostorů -dveře: -posuvné, klasické, žaluziové, skládací -výběr ze škály-lamina, dýhy, masív (rámy v dezénech buk*, dub*, olše, třešeň, ořech, atd.) -několik druhů-barevná zrcadla, čiré ...

Kompletní řešení luxferových stěn od profesionálů. VO a MO prodej, poradenství, realizace zakázek včetně led světel. Dále dodáváme: montážní systémy na luxfery, celoskleněné dveře křídlové i posuvné, kování na sklo, velkoformátovou dlažbu a obklady.

Prodej: - měřicí přístroje - přístroje a potřeby pro průmyslovou ochranu a kontrolu - elektroměry - regulátory - kondenzátory - rozvaděče.

Velkoobchod s elektromateriály - Cu a Al lakované vodiče a profily k navíjení ESSEX, komponenty VOSSLOH SCHWABE pro svítidla - LED program - mikročerpadla ULKA. Zastoupení STEINERT – technologie pro recyklaci a třídění, břemenové magnety, DMG – navíjecí linky.

Prodej, maloobchod, montáž: -prosvětlovací systémy.

Plastová okna, EURO-okna, zateplení domů... Montáž na klíč, dobré ceny...

Práce, služby: - truhlářské opravy a montáže v bytech (okna, nábytek, kování) - žaluzie - montáž, opravy - síťky proti hmyzu - těsnění oken (silikon do drážky) - lamelové shrnovací dveře (nabídka, montáž)

Dřevěné, zasklívací, kazetové a nalepovací rámečky. Renovace: - dveře - vnitřní-interiérové - vnější (vchodové) - protipožární - zárubně - dveřní kování.

Prodej: - kuchyňské potřeby. - elektroinstalační materiál - železářské zboží - vodoinstalační materiál - elektrospotřebiče.

Stavební firma specializovaná na střechy, fasády, hydroizolace, klempířské práce. Provádíme zateplování fasád KZS a stavební práce v rámci dotace Zelená úsporám. Dále Vám nabízíme dodávku montáž plastových oken a dveří a další práce související s HSV.

Prodej a montáž podlahových krytin tuzemských a zahraničních výrobců (velkoobchod, maloobchod): - dřevěné plovoucí podlahy - laminátové podlahy - vlysy masivní české a dovozové výroby - podlahové palubky - koberce v rolích - koberce čtverce - kusové koberce - PVC a vinilové podlahoviny - kaučuková podlahová krytina - přírodní linolea - ...

JUNKERS - značková prodejna a servis. Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, servis, konzultace: -kotle plynové, i propan butan: -závěsné -stacionární -bojlery -průtokové ohřívače vody. Ekvitermní a prostorová regulace. Montáže: -plynofikace bytů, domů a jiných objektů -výstavba a rekonstrukce. -ústřední topení ...

Prodej: - montážní nářadí - dílenské vybavení - spojovací a upevňovací materiál.

Vývoj, výroba, projekce: - vzduchotechnikého potrubí z plastů PP

Dodavatel konstrukčních plastů, tavných lepidel a průmyslové chemie.

Velkoobchod, maloobchod: - podlahové krytiny - koberce

Prodej, maloobchod, oprava, servis -hořáky ELCO-KLÖCKNER, HEIZBÖSCH Výroba: -tlumiče hluku

Nabídka výrobků: - dveře: - hladké lakované a foliované - celodřevěné, kazetové a palubkové - vnitřní, vchodové - okna: plastová, Eurookna, zdvojená, paneláková - obrazové lišty - dřevostavby - speciální výroba.

Partner americké firmy Cisco Systems, Inc. Produkty: -směrovače -přístupové servery -rozbočovače -LAN přepínače -ATM přepínače -firewally -software pro správu sítí. Služby: -realizační studie -konzultace -prodej, instalace a servis -konfigurace -školení.