ALFA-OMEGA technology s.r.o.
SEFRAN s.r.o.

SPOJMAT
Společnost Spojmat, kterou provozuje paní Blanka Bovšková se specializuje na prodej širokého sortimentu spojovacího materiálu, nářadí, nástrojů a dalšího zboží pro stavebnictví, průmysl i domácí kutily. V prodeji naleznete pouze kvalitní zboží za skvělé ceny. Sklad i prodejna se nachází v Lovosicích na ulici Terezínská 870.
SPOJMAT
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Výhradní zástupce / dovozce italských vodovodních baterií do České a Slovenské republiky.: -klasické vodovodní armatury -termostatické baterie -sprchový program - sprchové sety, hlavice, sedátka a příslušenství -koupelnové a kuchyňské doplňky, drátěný program -elektronické bezdotykové systémy -nášlapné pedály -koupelnové ...

Pokládka všech druhů podlahových krytin včetně parket. Prodej veškerých podlah a podružných materiálů. - služby pozemního a inženýrského stavitelství

Zdvojené podlahy, dodávky včetně montáže, zdvojená podlaha DIAMOND RLG REG, montáže všech systémů zdvojených podlah.

Velkoobchod, maloobchod, prodej sanitární technika: -keramika: -VILEROY & BOCH, KERAMAG, LAUFEN, DURAVIT, IDEAL STANDARD, JIKA -obklady, dlažba: -VILEROY & BOCH -armatury, vodovodní baterie: -FRIDRICH GROHE, HANSA, HANSGROHE, JADO, DORBRACHT, SCHELL, IDEAL STANDARD, KEUCO -sprchové kouty: -RAVAK, DUSCHOLUX, HüPPE, ...

Koberce, PVC a dřevěné plovoucí podlahy Pokládka a prodej - podlahářské práce - koberce kancelářské i bytové - PVC tuzemnské i zahraniční - odborné poradenství vč.zaměření-zdarma Doprava na místo určení

Provádění montáží, rozvodů vody, topení či plynu.

Maloobchod, prodej: -sanitární keramika -vybavení koupelen -obklady, dlažby, mozaiky

Velkoobchod barev, laků a malířských potřeb. Tónování na počkání značek: JUB, Colorlak, HET, Primalex, Austis, Sokrates, Tikkurila

Kompletní sortiment nátěrových hmot a malířských potřeb.

Výroba, renovace, dodávka, prodej a montáž: -dveře interierové -dveře vchodové -dveře posuvné -dveře lamelové -dveře bezpečnostní -okna -šatny a skříně na míru -plovoucí podlahy.

Výroba a prodej skleněných zástěn, obkladů a skleněných desek. Nabídka dlažeb a obkladů do kuchyní a koupelen.

Výroba, prodej: -komletní stavba střech (prostřednictvím realizačních firem) -střešní krytiny -okapy a ostatní příslušenství -latě + mořidla k jejich ošetření -vazníkové střešní konstrukce -tepelné izolace -difuzní fólie -střešní i klasická okna.

Prodej, montáž: - přepěťových ochrany DEHN+SÖHNE - záložní zdroje Cummins a Eaton - hromosvody. Elektromontáže.

Vyrábíme elektrické průtokové a zásobníkové ohřívače vody, topné panely s akumulací, koupelnové trubkové radiátory a technické keramické díly.

Prodáváme barvy, laky, dekorativní malby, lazury a fasádní nátěry. Nabízíme okrasné lišty, bordury, dětské dekorace a malířské potřeby.

Návrh a realizace kuchyní a nábytku HANÁK. Dveře SAPELI včetně montáže, kování M&T, vestavěné skříně, obývací stěny, koupelnový nábytek, podlahy CLASSEN, PARADOR a EGGER. Rekonstrukce interiérů. Od návrhu až po realizaci.

Firma SILVA dveře a kování se zabývá prodejem a montáží bytových a vchodových dveří (do panelových, rodinných aj. domů). Dveře dodáváme od firem Sapeli, Porta doors, Pelzer - dveře na zakázku aj. Celoskleněné, posuvné, prosklené, bezpečnostní, atypické, obložkové zárubně a další. Prodáváme kování od italského výrobce Reguitti, Linea Cali, dále ...

Prodej, velkoobchod, maloobchod. Vodovodní baterie: - umyvadlové baterie - dřezové baterie - vanové baterie - sprchové baterie - sprchy - bidetové baterie - bezdotykové baterie - příslušenství.

Generální importér řeckého výrobce slunečních kolektorů SIGMA s.a. pro Českou republiku.Solární kolektory pro ohřev užitkové a pitné vody. Prodej nové i použité počítačové techniky: -PC sestavy -notebooky -monitory -tiskárny -komponenty.

Prodej stavebnin. Stavebníny.

Stavby a rekonstrukce. Provádíme dodávky a montáž: - plastová a dřevěná okna - střešní okna a vikýře - vchodové a vnitřní bytové dveře - předokenní a meziokenní žaluzie.

Dodávky: - měřící a regulační technika - hardware a software - projekty, konzultace - uvádění do provozu - záruční a pozáruční servis. Výroba: - elektrické. rozvaděča do 1kV.

Prodej, montáž, servis, projekce v oboru plyn, topení a LTO. Instalatérské práce, elektroinstalace - revize.

Výhradní zastoupení Milesi SpA. Prodej profesionálních materiálů na povrchovou úpravu dřeva.

Výroba: -dýhových hran. -fineline hran. -vrstvené dýhové hrany. -kování pro interiérové dveře. Distribuce: -nábytkářská lepidla RAKOLL.